Şimdi Ara

Loadout - TPS (S4 league tarzi)[Güncellendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyunumuz LoadOut, başlıkta da belirtildiği gibi mmotps sınıfına giriyor.

http://www.loadout.com/
    Sitemiz budur.

-Oyun closed beta da. Steam üzerinden oynanıyor, keyleri
    http://www.alienwarearena.com/giveaway/loadout-closed-beta-key-giveaway/

bu siteden alabilirsiniz son 1330 tane kalmış. Keyi alıp steam de activate a steam product kısmından aktifleştirip oyunu indirip eğlenceye başlayabilirsiniz.
    Peki nedir Loadout un esprisi? Eğer videoları izlediyseniz ekstra karakter bile yok niye oynayalım ki?
    Cevap Silah modifiyesinde saklıdır. Silah modifiyesinin ne kadar ayrıntılı olduğunu da bu videodan anlayabilirsiniz:

Silahları birçok yönden birçok farklı şekilde oluşturabilir ve test kısmından test edebilirsiniz.

Eğlenceli çizgisel yapısıyla sizi oyunda epey eğlendireceğe benziyor. Bir oynanış + silah test videosu:
    [DHTUBE=]

Tekrar güncellenecektir. Steamden birbirimizi ekleyip beraber oynayarak zevki artırmayı öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 3 Ekim 2012; 14:05:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu güncelledim arkadaşlar.
  • üye nasıl olucaz oyuna girmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

üye nasıl olucaz oyuna girmek için

http://www.loadout.com/beta/register.php
    bu olmalı ben keyi alıp doğrudan steam e eklediğim için bilmiyorum açıkçası.a
  • Oyunda grafik düşürme ayarı yok. en yüksek ayarda başladı büyük ihtimal oyun kasıyor. beta diye galiba o ayarlar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Oyunda grafik düşürme ayarı yok. en yüksek ayarda başladı büyük ihtimal oyun kasıyor. beta diye galiba o ayarlar yok.

Evet grafik ayarlarını ayarlayamıyorsun, bende de yakın temas çarpışmalarda kasıyor doğrusu. Oyun henüz beta onlar hallolur.
  • Oyunda parçalar mı lvl atlıyor bizimle tesla nın altında 6 yazıyor misal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rocket League [PS4 ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla her level atladığında sana parça veriyor. O parçalarla yapıyosun. Ama betada olduğu için hepsini kullanabiliyoruz galiba.

Oyunun popülasyonu gerçekten çok düşük 16 kişi oynuyoruz şu anda

EDIT: Vay be 60 kişi olmuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 4 Ekim 2012; 16:30:33 >
  • Key veren site kaldı mı acaba?
  • Size bi silah tavsiye edicem çok hızlı ısınıyor fakat verdiği hasar mükemmel.

Bide güzel bi skor koyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 4 Ekim 2012; 20:29:01 >

• Bu silahlar da benden tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Bu silahlar da benden tavsiye

Tesla güzel ama oraya yapışıp patlayıp 6 ya bölünüp patlayandan koy o çok süper oluyor (anlatım hatası olabilir)

• Ben hayatımda ne yapması gerektiğini bilmeyen Avrupa'lıların toplandığı bir başka oyun daha gördüğümü sanmıyorum. Adamlar hangi oyunda ne yapmaları gerektiğinden bir haber paso TDM havasında oyun oynuyor. Ne bayrağın dibinde durup alanın daha hızlı alınmasına yardım ediyorlar, ne çekiç koruyup gidip çekiç alabiliyor. Hele hele şu yerdeki kırmızı-yeşil tüpleri insan merak eder üzerinden geçer, nedir bunlar, bu adamlar tüpleri neden böyle renkli yapmış diye. Blutonyum toplama olayından bahsetmeyeceğim bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Ben hayatımda ne yapması gerektiğini bilmeyen Avrupa'lıların toplandığı bir başka oyun daha gördüğümü sanmıyorum. Adamlar hangi oyunda ne yapmaları gerektiğinden bir haber paso TDM havasında oyun oynuyor. Ne bayrağın dibinde durup alanın daha hızlı alınmasına yardım ediyorlar, ne çekiç koruyup gidip çekiç alabiliyor. Hele hele şu yerdeki kırmızı-yeşil tüpleri insan merak eder üzerinden geçer, nedir bunlar, bu adamlar tüpleri neden böyle renkli yapmış diye. Blutonyum toplama olayından bahsetmeyeceğim bile...

Sorma ya dalga geçer gibi oynuyor adamlar .
  • Oynamak isteyenler için yeni key dağıtımları başladı. Aşağıdaki linklerden alabilirsiniz.

MMOBOMB

AlienWareArena
  • Beta key hiçbir yer de kalmamış. Herhangi bir yol bilen var mı key eldebileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neath

Beta key hiçbir yer de kalmamış. Herhangi bir yol bilen var mı key eldebileceğim?

Elimde fazladan vardı bi tane PM attım.
  • fazladan key varsa bende isterim gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

quote:

Orijinalden alıntı: Neath

Beta key hiçbir yer de kalmamış. Herhangi bir yol bilen var mı key eldebileceğim?

Elimde fazladan vardı bi tane PM attım.

Denemeyi çok istiyordum iyi oldu benim için teşekkür ederim hocam :)
  • Acaba birilerined beta key varmıdır?
    denemek isterim bu oyunu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.