Şimdi Ara

arcelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar arçelikten bir uydu alıcısı aldım ama manuel keylerin giris menusunu bulamiyorum bilen varmi???????

• :O) aldıgın makında once yazılım emu varmı bılıyormusun sonra key gırebılırsın .
  • var evet ama keylerin girilecegi menuye nasıl ulasıcam onun kodlamasini bulamiyorum...
  • pardon emu dosyalari yuklu diyilmis nasil ve nerden yukleyebilirim.???
  • emu dosyasını kendin yükleyemezsin cihazın modelini belirtmemişsin
    eğer 510 dcı ise bilgisayardan kendin yükleyebilirsin ama bunun emusu sağlıklı çalışmıyor çünki arçeliğe ait değil
    500 dcı ise ona flashı sökülerek topfield emusu yükleniyor ve cihazın garantisi devre dışı kalıyor 40 milyon karşılığı yükletebilirsin ama şunu söyliyeyim çok güzel çalışıyor garanti dışı kalması o kadarda önemli değil
  • :) bence aldıgın yere gotur yuklettır emu lazım olusa yardımcı olurum ok
  • arkadaşlar bendede ayn sorun var.ama benimki beko.arçalikle aynı.ben emü yükletmek istiyorum ama hiçbiryer yüklemiyo.ben bunu nereden yükleyebilirim...?bana bir yardimcı olabalirmisiniz....bu işlerde biraz acemiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare07 -- 15 Kasım 2004, 15:15:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik / Beko
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer 500 dcı ise flashın sökülerek flash programlama cihazı ile yapılması lazım onuda bildiğim kadarı ile her tarafta yapamıyorlar nedeni ise flash programmer cihazı olmamasından kaynaklanıyor fiyatları 800 euro civarlarında
    hangi ilde olduğunu bilmediğim için bir şey diyemiyeceğim uyduculara sorarsan onlar o civarda o tür işleri yapan varsa bilirler
  • bende kart girisi olmayan dandik bir rever var bununla sifre cözülürmü emu felan nasil yüklenir
  • bunu biri anlatirsa sevinirim danke
  • cihazın marka ve modelini yazarsan araştırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dispeçer -- 15 Kasım 2004, 16:49:00 >
  • Ya arçelikten uydu mu alınır.

Adamlar iyi buzdolabı yapıyor diye gaza gelmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profescobar

Ya arçelikten uydu mu alınır.

Adamlar iyi buzdolabı yapıyor diye gaza gelmeyin.

Bende aldim ama bence gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.