Şimdi Ara

Arçelik 22' 56 Cm Led TV SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SATIŞ İPTALDİR

Ürün 2011 de alınmıştır. O zamanlar monitör olarak kullanıyordum. 3 sene önce 2013 de oyun monitörüne geçince rafa kalktı 5-6 ay kadar önce çıkarıp PS4 de taktım. Ama çözünürlük TV kalitesinde 1366x768 olduğundan pek verim alamadım. Zaten PS4 le de oynamıyorum yatıyor öyle odanın bir köşesinde.

Ürün tertemizdir. Kutusu, faturası duruyor. Temizliği filan gayet iyi durumdadır. Arkasında duvar aparatı vida kısımları da vardır. Yani mutfağa takmak için filan idealdir.

İstediğim fiyat 250 TL dir. Temizlik konusunda en ufak sıkıntısı yoktur ve kumandası mevcuttur. HDMI, VGA ve TV girişleri mevcuttur.

SATIŞ İPTALDİR

Beşiktaş, Eyüp ve ya buralara yakın metrobüs duraklarından elden teslimat olur. Beşiktaş'ta deneyerek alabilirsiniz.

Ürün bu;

http://www.arcbayi.com/Arcelik-TV-56-200-HD-DVD-COMBO-LCD-TV/ArcelikOzellik?PID=457

http://www.bilio.com/led-tv-lcd-tv-oled-tv-c3164/arcelik/56-200-lcd-tv-p137143389/#tab=spec

Resimler;

Arçelik 22" 56 Cm Led TV SATILIK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 20 Ocak 2017; 18:5:20 >

• takip
  • Dahili uydu alici var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşalı

Dahili uydu alici var mi ?

Üründe dahili uydu alıcı bulunmuyor.
  • #rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.