Şimdi Ara

Arçelik 5276NFIY A++ No Frost Buzdolabı İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
12.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batu25

Biz zaten 2000 liraya aldık, parasının hakkını veriyor. Raf düzeni gayet kullanışlı daha bir kere keşke şurası da şöyle olsaymış demedik ne koyduysak sığdı içine de. Mavi ışık hikaye midir bilmem ama sebzelerde meyvelerde koruma düzeyi yüksek. Teyzem de kombi tipi bosch aldı ne doğru düzgün soğutuyor ne de kullanışlı buluyor. Normal almadığı için pişman. Onun dolabında dereceyi 2 ye düşürünce sebzeleri donduruyor o yüzden 7 derecede kullanıyordu içtiğimiz sudan bir şey anlamıyorduk izmirin sıcağında. Bizimki de 2 derecede çalışıyor ama hem senzelerde donm yok hem de soğutması çok iyi.

şuan n11 ve ggda puan vs 2450 ye alınabiliyor

daha uygunda yok sanırım

arkadaş köydeki eve istiyor senede 3 4 ay kullanacaklar

ben değmez her ne kadar sevmesemde profilo önerdim kombi tip

ama yılların bosch çusu bu aile ye buzdolabı stiyoruz boschlara bak dediklerinde

beni biliyorsunuz arçelikten başka bişey almam o yüzden ısrar edemem ama 2476 öneriyorum dedim

aldığım 2476 cei den sonra dönüp bakmıyorlar şimdi profiloya

bi sorun varmı kullanan memnunmu diye sordular

sizden başkada yok sanırım forumda ama sizde memnunsunuz görünen oki

• Bizim dolap 5276NFIY ama genel olarak arçelik buzdolabında oldukça başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fars59 F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Kusura bakmayın ama çevremde Arçelik Beko nun buzdolablarını kullanan kişi var hiç birinde yangın çıkmadı. Ki çoğu da eski dolap. Ayrıca inceleme başlığına sabahın köründe rüya mı görüp yazdınız da buldunuz ve en dikkat çeken konu da sizin ilk mesajınız. Elektrik prizinde sorun varsa veya elektrik devrelerinde bunun suçunu buzdolabına atmanıza gerek yok. En kötü normal şartlar altında buzdolabının motoru yanıyor bu da çok eski ise oluyor zaten onun dışında cayır cayır yanana rastlamadım. Ki olsa herkes de yangın tehlikesi ilk tanıdıklarımın buzdolabları sonra da benim derin dondurucum yanardı. Gereksiz yere çamur atmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten beyaz eşya alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xProSkill

İnternetten beyaz eşya alınır mı ?

Alinir ama herseyde oldugu gibi oda risk.

Satan kisi bayi ise servise yonlendirdigi icin sen ugrasmiyorsun

Ama bayi degilse eve gonderiyor kargo eve cikatmiyor baya sikinti

Ama misal istanbul bilisimden dolap ve cam makinasi aldim arcelik oda servisle gonderiyor

Alirken bakmak lazim

Ha urunlu sorunlu gelirse servis tutanak tutuyor yenisi geliyor

Buda basima geldi bu hafta

N11 asiller arcelik var hatayda kendi siteside var

Teshir defolu urunu gondermis

Servis tutanak tuttu kurmadi

Yenisini bekliyoruz arcelikten

Bunu normal bayide yapar

• Alalı bir yıl üç ay oldu ilk arıza gecikmeden geldi
    Buzdolabı 2 derecedeydi malum havalar soğudu kaloriferler de henüz yanmadı evler buz gibi olduğundan buzdolabından çıkanlar da aşırı soğuk geliyor diye dereceyi yükselteyim dedim. Kilidi açıp derece tuşuna bastım ve sürpriz ekranın ışıklarından biri çalışmıyor dört ün sol tarafı yanmıyor yarım gösteriyor yani. Şimdiden böyle başladıysa artık Allah sonumuzu hayır etsin.
    Servisi aradım gelecekler durumları yazarım.

Arçelik 5276NFIY A++ No Frost Buzdolabı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 11 Ekim 2015; 23:22:57 >

• 2020 nin son günlerinden bir edit gelsin. 2021 temmuzda 7 yıl dolacak şuana kadar çıkan tek sorun bir üst mesajımda belirttiğim sorun oldu. O da servisin ekranı değiştirmesiyle çözüldü. Daha nice sorunsuz yedi yıllar görürüz umarım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.