Şimdi Ara

Arçelik 6251E bulaşık makinesi su akıtma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba biz yaklaşık 5 yıldır arçelik 6251 E bulaşık makinesi kullanıyoruz. son 1 aydır makinenin su damlattığını farkettik. servisi aradık "önce giderleri kontrol edin ordan sorun olmuş olabilir " gibi bir şey dediler, giderlere baktık sorun yok bugün servis çağırdık, servis geldi ama sorunun nerden kaynaklandığını çözemediler makineyi alıp götürmemiz gerek dediler, annem makinesiz kalmamak için kabul etmedi , "bulaşık makinesi temizleyicisi ile bir temizleyin belki filtre tıkanmıştır " dediler 20 tl alıp gittiler. annem bugün makine temizleyicisi aldı, geldi, çalıştırdık, 10 dk sonra yine su damlatmaya başladı. sorunun nerde olduğunu görmek için eğilip telefon ışığı ile baktım makinenin kapak kısmının sol alt köşesinden damla damla aktığını başka bir yerde bir şey olmadığını gördüm. sorun ne anlamadık. annem " lastiği çürümüş sanırım" dedi ben hiç bilmediğim için fikir yürütemedim. çok fazla su akıtmıyor sadece damlatıyor ve damlayan su kahverengi damlıyor. sorun nedir ne yapabiliriz kaç paraya patlar öğrenmek istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır Makinası Problem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.