Şimdi Ara

arçelik 6551 H modeli bulasık makınası yıkama problemı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makınemız ıyı yıkamıyor sebebını anlamıs degılız.saten bulasıkları elden gecırıp koyuyo esım makınaya ona ragmen ufak ufak kırınlar sertlesıp kalıyolar aynı gun yıkanmalarına ragmen,lekeler cıkmıyo.tuzumuz normal deterjanımız faıry sebebını anlamıs degılız.varmıdır acaba bır yolu yardımcı olabılecek bır arkadas???

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Hangi program ve ısıyı kullanıyorsunuz?
  • 1:58 dakikalik program da yikiyorum.isiyi kendisi ayarlıyor zaten diye biliyorum. 2 defa ust usye yikadigimiz oluyor a yinede pis birakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    65 veya 70 derecede (makinenizde hangisi varsa) yıkayan programlarda deneyin. Bahsettiğiniz program kaç derecede yıkıyor bilmiyorum ısı düşükse iyi temizeleme olmayabilir. HEr yerleştirmede pervaneleri de kontrol etmek gerekir, pervaneler uzun kaşık kepçe gibi eşyalara takılırsa iyi yıkanmaz.
  • Makine temizleyiciyle kazani temizleyin fiskiye ve pervaneleri cikarip temizleyin bide musluk tam acil dedilse acin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer deterjanınız bayat değilse, fıskiye pervanelerinde tıkanıklık yoksa sorun su boşaltma hortumundadır.. su tahliye hortumu makineden çıktıktan sonra yerden en az 50 cm. yukardan gidere verilmelidir..aksi durumda makine içindeki su kendiliğinden gidere akarak makine susuz veya az suyla yıkama yapar.dolayısiyle bulaşıklarınızı kirli alırsınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.