ARÇELIK 9147 YCM ÇAMAŞIR MAKİNESİ (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: posıtıve
konuyu açan kişi olarak halen sorunsuz kullanıyorum annem e ve kendi evimede toplam iki adet aldım şu ana kadar en ufak bir sorun dahi çıkmadı
Alıntıları Gösterselamlar
çamaşırları temiz yıkıyor mu? bende niyetlendim. ama konuyu 2 sene önce açmışsınız, hala güncel bir makine midir?
-
-
Yeni nesil makinelerde bu tarz sorunlar olabiliyor nemle temas eden cihaz paslanıyor bu boschta da görülebiliyor ancak arçeliğin kaportası ince ayrı mesele pasın yürümesini istemiyorsanız zımparalayıp antipas üstüne de beyaz sprey boya atarsanız kolay kolay paslanmaz.
-
Nasıl memnun musunuz ? Ses seviyesi nasıl?
Şimdiki fiyatı 5.475
Altın gibi değerlenmiş 3 yılda -
Merhaba bana fabrikasyon arızalı geldi 1 yıl kullandıktan sonra uzun çabalar sonrası iade ettim hakem heyeti sayesinde 3 aydır bosch was28840tr kullanıyorum memnunum arçeliğin yıkamasından ve sessizliğinden çok memnundum fakat şuanki fiyatını asla haketmiyor ses konusunda sıkıntınız yoksa ve büyük şehirde yaşıyorsanız Electrolux EW8F2166MA modelini tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alnady
Nasıl memnun musunuz ? Ses seviyesi nasıl?
Şimdiki fiyatı 5.475
Altın gibi değerlenmiş 3 yıldaBende aldım ve memmun değilim bence başka marka bakın serviside sorun çözer nitelikte değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin makinenizde ne sıkıntı vardı acaba, ben makinenin problemli olduğunu kabul ettiremedim, gözüme baka baka sıkıntı yok diyorlar
Amortisör arızalıydı cayk cayk ses yapıyordu 1.ye değişti aradan 1 hafta geçmeden gene bozulunca heyete verip iade ettim
Bir sürü para veriyoruz sonu pişmanlık oluyor. Geçmiş olsun diyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: Alnady
Bir sürü para veriyoruz sonu pişmanlık oluyor. Geçmiş olsun diyelimAynen öyle eğer iade edebilirsem direk iade edeceğim sıfırını falan istemeyeceğim, 80 db sesi var haberiniz olsun onunda videosunu koydum verilen paraya yazık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X