Video eklerseniz çok sevinirim (Kanal geçişleri, menüleri gibi). DTS filminiz varsa olabilir ya da YouTube üzerinden dts sound test aratabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 25 Kasım 2020; 23:54:31 > |
Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
9900 aldım. 950B modeli 1-2 haftadan önce gelmez dediler. ek olarak fabrika ve servisle görüştüm. sadece kumanda farkı olduğunu teyit ettirdim. Kumanda sadeleşmiş bir kaç kısayol tuşu eklenmiş. televizyonda güncelleme yok. Özellikle ses kaydında teyit aldım 2 hafta sonra mağzalarda 950B görürsem kasada farklılık olursa iade ederim diye kabul ettiler.
-
Hayırlı olsun, ne kadara aldınız?
-
55 ekrana 1400 tl zam gelmiş ama 65 ekranın fiyatı değişmemiş. Bu arada 65 ekran trendyolda 9500 tiye satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 26 Kasım 2020; 0:11:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş verdik 2 ila 10 gün teslimat diyorlar
Selamlar herkese, bugün arçelik oled kurulumu gerçekleştirdi servis. Piksel testinde ölü piksel bulamadık, kullanım saati 15 dakika görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani cihaz fabrikadan sıfır gönderilmiş. Alım aşaması, servis hızı, kurulum vesaire çok memnun kaldım. Panele gelirsek EFSANE
) eski bir plazmacı olarak oled plazmanın çağ atlamış hali diyebilirim. Parlaklık,kontrast, renkler muazzam. Derinlik hissi de aldım. Hatta bundan önce sony led kullanmama rağmen parlaklık fazla geldi ayarlardan kıstım. Netlik çok başarılı. Ses sistemi fena değil. Eski sony den iyi ancak kayınbiraderdeki sony q70r dan kötü. Bu arada özelliklerinde yazmıyor ama dolby vision desteği var. Apple tv 4k bağlayınca direk vision deneyimlemek istiyormusunuz diye bir ekran açıldı. Menü sade,tek beğenmediğim özelliği resim ayarlarını yaparken ekranın yarısını menü kapatıyor ince ayar yaparken tam göremiyorsunuz farkları. Birkaç saatlik izlenimim çok olumlu. Detaylı bir video çekip youtube a koyacağım. Bu fiyata bence kaçırılmaması gerekir düşünenler varsa.
-
Güle güle kullanın, bende size takılıyorum. Tam bir f/p cihazı -
Ne kadar sürede teslim edildi,istanbul içimi
24 ünde akşam 23:30 gibi sipariş verdim. Bugün teslim edildi. İstanbul,Halkalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdu -- 27 Kasım 2020; 19:4:58 > -
Ben 950B aldım. 4 gündür bekliyorum. Siz 9900 mı aldınız? -
Ben de 65 a950 B aldım. Bu arada fiyat tekrar 20bin e çıkmış
10 bin liraya 65" OLED çok iyi fiyattı zaten. Alan herkese hayırlı olsun. -
Bende önce beko 65” 9900 sipariş etmiştim sonra iptal edip arçelik 65 b950 sipariş ettim iki gün önce bu gün aradılar pazartesi akşam gelip kuracaklar bekliyorum bakalım -
Merhabalar ben de Beko 65” 950B modeli ile aranıza katıldım. Bu model in kumandası yeni ve üretim tarihi 2020 imiş. Servis kurulum vs inanılmaz memnun kaldım. Tv de 5 6 adet ölü piksel çıktı, haftaiçi tarafıma dönüş yapılacak. Netflix de hareketli görüntülerde kare atlamasını da gördüm. Apple Tv bağlasam bu sorunlardan kurtulur muyum? Ayrıca air mouse kumanda eksikliği yaşıyorum. 5 yıllık LG smart tv den geçiş yaptım. Çok alışmışım. Bu eksikligi giderebilir miyiz. LG kumandası bağlanabilir mi? Ya da benzer bir kumanda var mıdır?
Kaç saat kullanılmış baktınızmı
quote:
Orijinalden alıntı: MIrchhhMerhabalar ben de Beko 65” 950B modeli ile aranıza katıldım. Bu model in kumandası yeni ve üretim tarihi 2020 imiş. Servis kurulum vs inanılmaz memnun kaldım. Tv de 5 6 adet ölü piksel çıktı, haftaiçi tarafıma dönüş yapılacak. Netflix de hareketli görüntülerde kare atlamasını da gördüm. Apple Tv bağlasam bu sorunlardan kurtulur muyum? Ayrıca air mouse kumanda eksikliği yaşıyorum. 5 yıllık LG smart tv den geçiş yaptım. Çok alışmışım. Bu eksikligi giderebilir miyiz. LG kumandası bağlanabilir mi? Ya da benzer bir kumanda var mıdır?
Google Play Store'da Arçelik Akıllı Kumanda uygulaması var. Belki işinizi görür.
Çalışmıyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: caglarr1905
Çalışmıyor diye biliyorumBen denedim Hocam. Çalışıyor.
Hocam iyi akşamlar aman apple tv almayin bosuna zaman kaybedersiniz tvnin kendi icindeki smart apple tvden daha uyumlu çalışıyor bu tv ile ben 4k modelini alip iade ettim bu tv de suana kadar cok kutu denedim birtek nvidia shield pro problemsiz ama oda 2000tl bandında ne yazıkki şimdilik beko yeni yazılım guncellemesi ile bu problemi çözmeden tek çareniz nvidia shield pro modeli çok yönlü düşünürseniz size yıllarca tv degistirseniz bile yeterli gelecek bir kutu aldım diyerek hareket etmiş olursunuz
110 dakika görünüyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X