Şimdi Ara

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
11
Favori
43.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıkçası güncellemeden sonra böyle bir problem çıkmaya başladı diyebilirim. İnternet hızından kaynaklandığını zannetmem mümkün değil çünkü 100 megabit sınırsız İnternet de var. Arkadaşta da aynı problem var anlaşılan. Aslında bunu arçelik'e mail olarak gönderelim diyorum. Başka güncellemelerde isteyebiliriz, herhangi birinizin bir önerisi var mı?
  • projist kullanıcısına yanıt

Bende 100mbit fiber var ve dogrudan kablolu bağlantı kullanıyorum 26 ekim güncellemesi var zaten oyle gelmişti ama yinede usb den yeniden yazilim attim ben problemin tamamen netflixten kaynaklandığını düşünüyorum çok yuklenme var birileri yarış dışı kalıyor bence çünkü bitrate degerleri ve baglanti degerlerinide düşürüyor netflix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dun gece saat 1den 4 e kadar hiç atmadı ama akşam 7 ile 12 arası atma yapiyor geceleri kopma hiç yok oda insanların yavaştan uykuya gitmesinden kaynaklı gibi

• Emre.35 kullanıcısına yanıt
    A950B ile 9900 5B arasındaki tek fark kumanda gibi duruyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Aynı cihazlar olduğunu onlar da söyledi. A950B daha yeniymiş ama. Ben de 65" A959B sipariş ettim.
  • oguss23 kullanıcısına yanıt
    Şase farklı olabilir, panel.
    Samsung gibi downgrade yapmasınlar da. Başka bir şey istemiyorum. :)
  • klebinho kullanıcısına yanıt
    Olabilir tabi, ama netflixte hiç yavaşlama takılma olmadan direk atması... bilemiyorum.
    Bence TV pazarında ciddi bir pay almak istiyor Arçelik diye düşünüyorum. Ya da ekonomik koşullar gereği ciro peşindeler, bilmiyorum.

Apple tv4k aldim hdmi uzerinden tvye bagladim ama netflix ve amazonda saliselik teklemeler yapiyordu hdmi uzerinden geri gonderdim nvidia shield pro sipariş ettim bugün yarın gelir netflix ve amazonu cihaz uzerinden izlemeyi planlıyorum umarım ondada problem çıkmaz eger cikarsa bu cihazın herseyiyle çöp olduğuna kanaat getiricem ve iade edicem

• klebinho kullanıcısına yanıt
    Nvidia shield için sizden değerlendirme bekliyorum. Bende amazon.uk üzerinden sipariş verecek gibiyim. Olumlu olursa hemen siparişi veririm
  • Merhaba bende beko.com.tr den b65” 9900 aldım bakalım neler olacak tv nin özelliklernin tam olarak yazmamaları çok ilginç bu cihazlar beko ve arçelik aynımı ve neden aynı anda neden hem 9000 hem 950 yi satıyorlar yani pazarlama okumuş hiç mi personel yok kadroda

• Ilk firsatta buraya yazarım bende amazon turkiyeden yurtdisi satis kanaliyla aldım

• beetle26 kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı cihaz ise (ki öyle dediler) niye farkı isimleri var anlamak zor. 9900 daha hızlı temin edilebiliyor galiba. 950 ise sonradan çıktığı için pek çok mağazada henüz yok. Gelmesi bir haftayı bulacak gibi. Bekoda ölü piksel garantisi diye bir şey görmüştüm. Arçelikte yazmıyordu. Eğer öyleyse Beko daha avantajlı olabilir. Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B

Ölü piksel ve parlak piksel biraz farklı oluyor gibi
    Laf oyunu gibi :D
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    Eyvah. Haklı olabilirsin.
  • Peki arkadaşlar b65 oled 9900 bu paneller 10 bit 100 hz mi

• beetle26 kullanıcısına yanıt
    Ben çok araştırdım ama herhangi bir bilgi bulamadım. Panelin 100 HZ olduğunu biliyorum ama VRR desteği yok galiba. Panel LG OLED olduğu için panelin 10 bit desteği olabilir ama tv anakartı 10 biti destekliyor mu ona da bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguss23

Ben çok araştırdım ama herhangi bir bilgi bulamadım. Panelin 100 HZ olduğunu biliyorum ama VRR desteği yok galiba. Panel LG OLED olduğu için panelin 10 bit desteği olabilir ama tv anakartı 10 biti destekliyor mu ona da bakmak lazım.

Kutusunun üstünde 10 bit panel diye yazıyordu sanırım ama emin değilim. Çok dikkat etmedim.

• Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B

• 100hz 10bit panel

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.