Şimdi Ara

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
660
Cevap
11
Favori
43.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen yazılımsal bence, bende de hdmi ile bağlandığım ses sistemi bazen ilk açılışta bağlanmıyor, arç devreye girmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, ürünler yine indirime girmiş 9999 tl. Yeri burası mı bilmiyorum ama bakan başkaları olursa diye yazayım dedim.
    Bir de televizyon geldiğinde yapmanız gereken testleri içeren bir derleme var mı bir yerlerde. Gerek televizyon menüsünden gerekse usbye atacağımız test videoları ile. Yoksa forumları araştırıp bir derleme postu ben yapacağım eğer almaya karar verirsem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar, Netflix'deki görüntü takılma sorunu düzeldi mi?

bir de A950B ile 99005B arasında nasıl bir fark var ? İki tv de satışta görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.35 -- 23 Kasım 2020; 14:56:37 >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt

Evet arkadaşlar 8 gün sonra durumu güncelliyorum, başka bir servis yönlendirilmedi, açılan servis talebi kendi kendine kapatılmış. Attığım maillere dönüş artık olmuyor. Değişimi reddettiğinize dair belgeyi verir misiniz THH gideceğim diye belirttim, talep oluşturdum size dönecekler dediler, 5 gün sonra aradım böyle bir hizmet vermiyoruz dediler, en başta talep oluşturmalarına rağmen.

şikayetvara, mail ve whatsapp hattına ölü pikselleri çok net fotoğraflayıp atmama rağmen biri de çıkıp bu nasıl reddedildi demedi.

Böyle işte arkadaşlar Türkiye'nin herhangi bir ilinde rahatlıkla değişime giden ürün, ben Diyarbakır'da garip bir servise denk geldim diye hakkım olan şeyler için ekstra efor sarf ediyorum.

Yalnız şunu da fark ettim beko.com.tr den aldıktan sonra 14 gün iade hakkımız vardı ya o süre dahilinde çok güzel şekilde ilgilendiler, şu an umurlarında değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 23 Kasım 2020; 14:34:7 >

• Hem arçelik hemde beko 65 inç oledleri indirimli 10.000 tl ye satılıyor. Burayı okudum baştan sona ama kullananlar memnunmu anlayamadım. Fiyat cazip geliyor..ben aslında epeydir sony 65xh9505 takip ediyorum. 17.000 tl bandında14 civarına yakalamaya çalışıyorum.arçelik oled olmasına rağmen çok ciddi fark var,ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• almost A kullanıcısına yanıt
    Arçelik f/p cihazı
    Sony her geçen sene özelliklerinden çalıyor fakat işlemcisi en güçlü tvdir
    Bütçem olsa Sony oled alırdım
    Yoktu Arçelik aldık😂

• caglarr1905 C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için, sony oled beni çoook aşıyor. 65xh9505 bile aşıyor zaten o yüzden düşmesini bekliyorum. Evde sony 55xf9005 var 2 yıldır ve çok memnunum. O yüzden yine sony arayışındayım ama arçelik oled ve 10 bin,oldukça uygun..pek bir inceleme yok malesef sizin genel görüşleriniz nedir?

Tasarım olarak ayakları biraz eski nesil tvler gibi kalıyor. 3 adet hdmi girişi bazen yeterli olmuyor. Oled tv görüntüsü siyahlar ve renk gamı gayet iyi. Üzerindeki 30w ses sistemi yeterli. Smart yönü çok güçlü değil ama Netflix YouTube prime video ve ss iptv kullanıyorum harici bir TV box a ihtiyacım olmadı. Netflix de hafif bir takılma oluyordu çok hareketli sahnelerde son güncelleme ile baya bir düzeldi. TV bin ömrü ne olur bilmiyorum ama bundan sonra LED TV alacağımı sanmıyorum. 10b TL bandında alınabilecek en iyi 65inç tvdir bence.

• Netflix'te 10-15 dakika seyrettikten sonra kendi kendine netflix'in kapanması olayını yaşayan var mı?

Evet arkadaşlar dün akşama doğru Beko genel merkezden biri yine döndü ve yine aynı servisi yönlendireceğini belirtti, servisin problem görmediğini de bana telefondan kendileri söyledi. O kadar fotoğraf attım hiç mi kimse dönüp bakmadı diye sorunca cevap alamadım maalesef, işimiz benim evime yakın olan servise kaldıysa nasıl çözülmesini bekleyebilirsiniz ki? gelen teknikerinden arayan müdürüne kadar herkes yarım ağız, kaba ve çok bilmiş şekilde bunda sorun yok deyip geçiştiriyorlar.

Arkadaşlar ne yapmalıyım bu durumda?

Tüketici haklarına başvurabilirsiniz kusurlu ürün satmaktan
    Ayrıca şikayetvar gibi sitelerde kesinlikle yazmanızı öneririm

• arkadaşlar OLED macerasına girmektense SONY nin FULL ARRAY led tv leri var.

piyasada daha iyisi yok

Bahsi geçen iki ürün arasında boyut dışında yatırım yapmanızı gerektirecek pek bir fark yok bence. Led/Oled karşılaştırmasına gelirsek mağazalar hariç söz konusu tvleri aynı ortamda yanyana izleme fırsatım olmadı haliyle, ancak benzer kaynaklardan görüntülerle kendi izlenimim yukarılarda da yazdığım gibi görüntü işleme dışında oled’in açık ara üstün olduğu. Sony ise bariz şekilde Arçelik/Beko’yu geçtim tüm diğer üreticilere nazaran görüntü işlemede çok daha başarılıydı. Sony alsam da kesinlikle pişman olmazdım ancak şimdi geçmişe dönüp tekrar seçim yapacak olsam ben yine oled alırdım. Şahsen deneyimlemedim ancak işin tepe noktası sony oled olur muhtemelen tabi bambaşka bir fiyat seviyesinde. Arada kaldığınız ürünlere bir alternatif de Samsung’un üst seviye qled’leri olabilir iyi bir indirimde.

• caglarr1905 C kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyetine hangi belge ile gitmem gerekiyor hocam? bana bir belge vermediler çünkü değişim reddine dair ve vermiyorlarda

şikayet vara 2 defa yazdım fayda etmedi fotoğraflar ile şikayet varda duruyor şikayetim şu an

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 24 Kasım 2020; 15:2:27 >
  • Beko tv aldım. Kuruluma gelen arkadaşlar askı aparatına ücret alıyor mu? Genel merkez ücretsiz gibi bir şey dedi ama ben hiç sanmıyorum

• hrn001 H kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz getiriyorlar ama kurulum için servis istediğinde hatırlatın arkadaşlara

Emin değilim neler gerekiyor, avukat tanıdığınız var ise danışabilirsiniz. Bilirkişi gelip rapor oluşturacaktır diye düşünüyorum

E devletten THH başvurusu yapabilirsiniz. Teknik servis tutanakları ve probleme dair fotoğrafları ekleyin. Para iadesi talebinde bulunun. Yardıma ihtiyac duyarsanız numaramı özelden yazarım.

• projist kullanıcısına yanıt

Bende de gunde 2-3 defa oluyor bende birtek bende oldugunu düşünüyordum

• klebinho kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyi yaptınız mı? Bende hiç olmadı
    TV üzerinden geç geliyor güncelleme USB ile yaparsanız daha iyi olur

www.arcelik.com.tr
    TV Yazılım İndirme Merkezi
    https://www.arcelik.com.tr/tv-yazilim-indirme-merkezi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.