Şimdi Ara

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
11
Favori
43.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ses ayar kısmından kulaklık sesini yükseltinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımdan Nvidia shield pro aldım denemek için. Kendi netflix uygulamasındaki görüntü muhteşem. Hdmi dan gelen görüntü çamur gibi bir sorun var. Ya kabloda sıkıntı var ya da tv de:/

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Evet orası 100de zaten, 3.5mm ses çıkışı bozuk galiba benim Tv'de çözemedim bir türlü

• alienlord kullanıcısına yanıt

Şimdi mini ucuz kulaklık taktım sorun yok

• Tv güzel a950b 65inç kullanım dakikası 15 dk falandı herhalde çünkü biraz kullandıktan sonra baktım belki 0’da olabilir emin değilim.kurulum yapan arkadaşlar daha önce oled kurmadıkları için çok bilgili değiller.bu modeli en son 1 sene önce kurmuşlar başka bi eve:)
    duvara monte ettirdik 2 sabitleme parçası var bu parçaların her biri 4 vida ile sabitleniyor duvara yani toplamda 8 vida ile sabit.sağlam duruyor bir sıkıntı yok.tvyi sabitledikten sonra ekstra hdmi vs bağlamak isterseniz alt kısımdan hafif kaldırıp bağlantıyı sağlamanız lazım o esnekliği var.
    panel problemsiz ölü piksel veya buğulanma yok testleri yaptım.konudaki tüm mesajları okudum sanırım 55inçlerde ölü piksel daha çok çıkıyor.bu sebeple 65 inç öneririm daha sonra alacaklara.3 sene garantisi var ayrıca sordum servise bu cihazı alınca vip servis diye bişe varmış grundigte sizde de öyle mi diye adı vip dedi çok bi esprisi yok sadece herhangi bir durumda 24 saat içinde servis geliyor cevap veriyor dendi.

artık 1080p içerikler yetersiz geliyor bu 4k ekrana.youtube daki 4k içerikler bile bitrate düşük olduğu için çok kesmiyor.çabuk şımardık sanırım :)) bluray remux minimum 50 gblık içerikler hakkı oluyor bu tv’nin.
    kutu içeriğinden hdmi kablosu çıkmasını beklerdim ama çıkmadı.bendeki eski kabloyu kullanayım dedim xiomi mibox 4k kullanıyorum taktığım gibi görüntülerde kopma oluyodu.bu nedenle 4k hdmi 2.0 uyumlu kablo aldım sorun düzeldi.
    ses seviyesi yüksek ama dengeli değil zaten tvlerin kendi hoparlöründen de en fazla bu cihazın verdiği ses beklenmeli zaten.
    smart özelliği menü ayarları vs iyi değil çok az kullanımda bug yaşayabiliyorsunuz.kendi youtube ve netflix uygulaması sorunsuz.amazon prime miboxtaki gibi idare eder diğerlerini denemedim zaten çok seçenekte yok.

sadece arada bi pixelshift olayına takılıyorum sanki benim tvde sürekli sol tarafta boydan 18 pixel deaktif durumda.sağ tarafa geçtiğine şahit olmadım gibi.arada bi kayboluyor olabilir ama sürekli kullanımda hep orda pixeller kapalı geliyor bana.kullanan arkadaşlarda aynı şeye şahit oldumu? @caglarr1905 özellikle siz servise sormuştunuz tatmin edici bi cevap aldınız mı bu konuda?

son olarak kullanan arkadaşların iyiki aldım diyeceğini düşündüğüm 2 video örneğini bırakayım;

• nightdrive kullanıcısına yanıt
    Selamlar, herşeyi apaçık yazmışsınız. Servislerin bilgi durumu yetersiz ama kurulum yapan arkadaşlar gittikten sonra servis mühendisi dedikleri kişi beni 3 kez aradı cevap veremedikleri sorular için fabrikaya dönüp bana dönüş yaptılar.
    Pixel kaydırma olayı var TV de
    Birgün bi bakıyorum ekran sola yakın başka birgün sağ tarafa😁
    Hdr içerikler indirip USB den izlemek en güzeli

Ayrıca soundbarımı yeniledim, şuan sinema keyfi süper oluyor. Oled renk ve görüntü kalitesinden dolayı Projeksiyonu açmaz oldum.

Sadece PS4 yerine ps5 ve belki atmos soındbarı tam anlamda kullanabilmek için nvidiashield alma durumum var fakat malum vergiler ve covid dolayısı ile yurtdışına çıkamadığım için bekliyorum

Kısacası f/p olarak alınabilecek en iyi TV.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarr1905

Selamlar, herşeyi apaçık yazmışsınız. Servislerin bilgi durumu yetersiz ama kurulum yapan arkadaşlar gittikten sonra servis mühendisi dedikleri kişi beni 3 kez aradı cevap veremedikleri sorular için fabrikaya dönüp bana dönüş yaptılar.
    Pixel kaydırma olayı var TV de
    Birgün bi bakıyorum ekran sola yakın başka birgün sağ tarafa😁
    Hdr içerikler indirip USB den izlemek en güzeli

Ayrıca soundbarımı yeniledim, şuan sinema keyfi süper oluyor. Oled renk ve görüntü kalitesinden dolayı Projeksiyonu açmaz oldum.

Sadece PS4 yerine ps5 ve belki atmos soındbarı tam anlamda kullanabilmek için nvidiashield alma durumum var fakat malum vergiler ve covid dolayısı ile yurtdışına çıkamadığım için bekliyorum

Kısacası f/p olarak alınabilecek en iyi TV.

usb’den direk 2tb’lık hddmin içindeki 50 gblık 4k filmleri açmak istiyorum ama hdd’yi görmüyor sanırım cihaz.siz usbden direk bağladığınızda hdr içerikleri piksel kaydırma kapalı bir şekilde izleyebildiğinizi mi söylüyorsunuz?

• nightdrive kullanıcısına yanıt
    Ben 128gb 3.0 USB disk kullanıyorum
    Torrent ile indirdiğim 4k hdr içerikleri rahatlıkla izleyebiliyorum. Pixel kaydırma bildiğim kadarıyla kapatılmıyor ve gözle hissedilir bir olay değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarr1905

Ben 128gb 3.0 USB disk kullanıyorum
    Torrent ile indirdiğim 4k hdr içerikleri rahatlıkla izleyebiliyorum. Pixel kaydırma bildiğim kadarıyla kapatılmıyor ve gözle hissedilir bir olay değil bence

kişiden kişiye değişir tabiki çok farketmesede simetrik açıdan düzgün durmuyor gibi geliyor bana çoğu zaman.sanırım alışamadım.zamanla ne olur bakalım :))

• caglarr1905 C kullanıcısına yanıt

Soundbar i nasil bagladiniz? Ben optikten bagladim tv sesi hep acik kapatirsam mute logosu cikiyor. Kapatmazsam gecikmelerden kaynakli yanki olusuyor:/

• MIrchhh M kullanıcısına yanıt
    HDMI arc ile bağladım. Bazen hem TV'den hem soundbardan ses geliyor. Arc yi açıp kapatınca düzeliyor. Optikte asla TV hoparlörü kapanmıyor bence en büyük sorun o 😂
  • Bugün prime video uygulamasında birşey dikkatı mı çekti. Tv grundig olarak geçiyor
    Gaza geldim yırtdışı sitelerini incelemedim
    Almanya amazonda grundig oled tvlerde atmos vs hepsi var. Kasa ve girişler aynı. Tamamen yazılımsal olarak ayarlanmış. Tr deki cihazlar kısılmış gibi geldi bana

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarr1905 -- 6 Aralık 2020; 12:6:28 >

• Bendeki de grundig olarak geçiyor almanyadaki modelde fire tv alexa dobly vision gibi ozellikler mevcut kumandasinda sesli komut var

• Bu arada yeni guncelleme geldi dun uyguladim netflix surumu değişmiş aciklamalarda netflix atma sorunu giderildi yaziyor ayrica goruntu performansi iyilestirilmis benim hep izlediğim bir sahne var belli belirsiz takilma yapardi artık yapmıyor 4 defa izledim emin olmak için sahne takılma yapmıyor birde bu yeni kumandayı eklediler sanırım oyle bir açıklama var ama tabi tam emin olmak lazım

• Şimdi kontrol ettim güncelleme yok, bu arada sesi süper

• Bu konuyu tv tavsiyeleri bölümünde güncel tutsak iyi olur

Güncelleme arçelik tv güncelleme internet sitesi üzerinden indirmek gerekiyor
    Tv ye daha geç geliyor

Sizin kendi tvnize bakarsaniz version sonu 61 ile bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klebinho -- 6 Aralık 2020; 17:2:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.