TV nin yan tarafındaki USB den mi güncellediniz yoksa arka taraftaki USB den mi? Bu arada menu üzerinde USB den güncelle seçeneği seçildiğinde ekran kararıyor ve kendini kapatıyor gibi TV. Baya bir süre de bekledim. Güncelleme olmadı maalesef. Edit:Üçüncü denememde başardım.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdu -- 11 Aralık 2020; 14:44:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (26. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu sürümde ben de hem indirirken hem yüklerken çok zorlandım. Ekran kararıp kalıyordu. Son olarak iki flashı fat32 formatlayıp iki usb slotuna da taktım. O şekilde ancak oldu. Hangi usbden yükledi bilmiyorum. Önceki sürümde sol yandaki slottan tek denemede olmuştu. -
Bu güncellemeyi illa usb den mi yapmak lazım tv ye gelmiyor mu -
Bir süre sonra gelir. Sorunları erken gidermek için biz acele ediyoruz. 😊 -
-
Sirada dolby vision var umarim yakın zamanda oda gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet arkadaşlar günler sonra güncelleme yapayım, bu süreçte evime bulunduğum ilden 3 farklı servis gelmesine ve son ikisinin fotoğraflayıp , sonuncunun ise hem fotoğraflayıp hem de servis fişine ölü piksel sorunun görüldüğü yazmasına ve telefondan sorumlusuna söylemesine rağmen Elâzığ bölge müdürlüğü (Diyarbakır oraya bağlı imiş ve buraya ait hiç bir iletişim numarası yok, çağrı merkezi hiç bir şekilde muhatap etmiyor sizi, ulaşmayı denedim numara bile bulamadım) 2. kere televizyonun normal olduğunu bu yüzden değişim talebini reddettiğini söylemiştir
Beko genel müdürlük bana telefondan bu sonucu söylemiş olup, karar merciinin onlar olduğunu ve son kararın bu olduğunu söylemişlerdir
mail ve şikayet var yolu ile kendim fotoğraflayıp 3 kere sorunu anlatan mesajlarım ise faydasız olmuştur
gerekli teknik servis fişleri ve mailler ile thh başvurumu yapmış bulunmaktayım gelişmeleri sizlere aktaracağım
-
İnanılmaz bir durum😡😡😡.
THH den kesinlikle kazanmanız lazım. -
Çok garip, tamamen servisin art niyeti bence
Evindeki tüm beyaz eşyalar Arçelik, servis konusunda hiç sıkıntı çekmedim, kapak değiştirdim kırılan parça değiştirdiler garanti olduğu sürece problem yaşamadım hiç. Ama elektronik işi cidden şanş -
Arkadaşlar bu usbden güncelleme yüklerken loading data %1 diyor kalıyor böyle. Var mı bir çözümü ?
Hard disk bağlı ise onu da çıkarmanız gerekli.
Yükleme normalde de oldukça uzun sürüyor. Biraz bekleyin.
Gene olmazsa USB'yi çıkarmadan TV'yi kapatıp açınca yükleniyor. Bende öyle oldu yani. -
arçelikten uzak durun
-
Neden? -
Dün kampanyadan xiomi mi box s aldım kurulumunu yaptım tv ile kusursuz çalışıyor alın size android tv çok abartmaya gerek yok işletim sitemi zayıf ama tv lerin görüntüsü tartışılmaz -
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim dun akşam arçelik genel merkeze bir mail attim ve bizlerin dobly vision destegini istediğimizi ve bu tvnin bunu hakkettiğini ilettim bugün telefonla geri dönüş yapildi bu isteğin olumlu görüldüğü ve desteğin geleceği soyledi hadi bakalim ne kadar sürecek merakla bekliyorum
toplama marka.smart tvsi sorunlu.pahalı birde. panel samsung samrt kart çin.üzerine arcelik basıp iteliyorlar
-
Bu yazdıklarınızda bir açıklama göremiyorum. İddia ettiğiniz tüm konular da yanlış. Anladığım kadarı ile Arçelik'e başka bir TV nedeniyle bir kızgınlığınız var. Onu ilgili plarformlarda dile getirin, ilgisiz yerlerde yanlış bilgilerle kötüleme yapmayın lütfen.
1. Bu TV, Samsung değil LG OLED panel kullanıyor.
2. Pahalı değil, piyasadaki en uygun fiyatlı OLED televizyon. Şu anki indirmsiz fiyatı bile piyasanın altında. Ben dahil birçok kişi çok daha ucuza aldı.
3. Snart TV uygulamaları en son 0063 versiyon ile sorunsuz ve performanslı çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 26 Aralık 2020; 8:56:43 > -
arkadaşlar benim tvnin medya oynatıcısı içinde film olan ntfs ve exfat harici diskleri görmüyor fat32yi görüp filmi açabiliyor sadece. Malum fat32de 4gb'dan büyük olan dosyalar olmuyor. Bu nasıl bir saçmalık anlamadım, bu şekilde tv box almadan kaliteli film izlemek mümkün değil. Sizde de durum böyle mi bir kontrol eder misiniz? Ona göre bununla ilgili mail yazmayı düşünüyorum.
-
Selamlar
Ekranın solundaki USB yi kullanın
27gblık film bile çalıştırdım sıkıntı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: caglarr1905
Selamlar
Ekranın solundaki USB yi kullanın
27gblık film bile çalıştırdım sıkıntı yokmerhaba
hocam onu kullanıyorum zaten, sizde hangisi çalıştı ntfs mi exfat mı? bir de boyutu neydi taktığınız diskin? farklı diskle deniyim bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 27 Aralık 2020; 11:22:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X