Şimdi Ara

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
11
Favori
43.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Sitede son sürüm olarak 0063 var.
  • fato65 F kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var yeni sürüm 0066 hayırlısı olsun bakalım ne fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klebinho

Yanlışınız var yeni sürüm 0066 hayırlısı olsun bakalım ne fark var

Ses sorunu mu hallettiler acaba, ses en düşük 1 deyken bile çok yüksek
  • Yükleme sonrası bir fark oluşmadı bende stabil şekilde çalışıyordu hala aynı

• 0066 sürümünü neden geri çektiler ? Gözükmüyor sitede, en son 0063 sürümü var.

• Kumanda hala çift atlıyordu, o sorun bende düzelmemişti
  • dgn61 kullanıcısına yanıt

Ben yukledim çok onemli bir fark var oda stutter ve judder konusunda baya iyileşmeler yapılmış ekran kare tazeleme konusunda daha yetenekli hale gelmiş bana göre şimdi tv çok daha keyifli kaldiki bu konuda cogu zaman firmalar cozum üretmiyorlar judder ve stutter konusunda bazi insanlarin gözleri çok hassas olduğu büyük problem olabilyor ama her tvde olduğu gibi bu tvdede vardi ama bayağı toparlamis yok denecek kadar az hatta bitirmişler muhtemelen çok geçmeden yeni sürüm tekrar gelir ya bazi yeni eklemeler vardir yada kumanda çift mevzusunu çözemediği için çekmişlerdir

• Arkadaşlar bu televizyonlar için bluetooth kumanda ya da air mouse tarzı tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı? Mevcut kumanda bence çok kullanışsız. Sinyal alması için kumandayı tvye doğru tutmadan daha rahat kullanım sağlayacak birşey arıyorum.
  • Orkhon kullanıcısına yanıt
    Telefondan Arçelik Akıllı kumanda uygulaması en ideali gibi
  • klebinho kullanıcısına yanıt

İyi gunler.Bende kapanmalardan muzdariptim.Bir sekilde 066 ile biten yazilim yuklendi servis tarafindan ancak banami oyle geliyor yoksa gercekmi karar veremedigim bir konu oldu.Yeni yazilimdan sonra sanki ayni ayarlarda goruntu daha az aydinlik gibi bir durum algiladim.Halende karar veremedim.Sizin gozleminiz nedir.

Teşekkürler.

• Merhabalar bende 0066 yazilim yükledikten sonra herhangi bir ekran parlaklığı azalmasi olmadi yazilim aciklamasinda smart backlight ozelligi geldigi belirtilmiş oled tvleri iyi bilmek ve tanimak gerek oled tvler parlaklık ve ışık konusunda led tvlerden biraz farklıdır renkler konusunda muazzam olan tv her piksel kendi ışığına sahip olduğu icin çok yüksek ışık beklememek gerekiyor size tavsiyem cogu forumda bazıları karşı çıkar ama oled ışığı 100 ve kontrast 85 yapın tabi eger degilse tvnin ömrünü uzatmak amaçlı yok 60 yok 50 yapın deniyor ama korkmayın sadece tv yi bir kanalda sürekli açık unutmayın yeter zaten 3 yil garantili bir problem yaşamayalım diye tv izleyememek insana aptalca geliyor yani tvnim tadini cikarmak için oled ışığını ve kontrast ayarlarini yuksek tutun smartta ise dinamikte kullanın

İyi aksamlar oncelikle.Smart backlight menunun hangi kisminda gorunmekte.Ben menude goremedim.O kadar dusuk oled isiginda zaten seyredilmez.Zaten ben led isigi veya dagilim8 algoritmasi beklememekteyim.70/100 benim kullandigim.Ancak tv ile ilgili benim halen kafam karisik ki gorenler begenmekte🤔.Kardesim uzun sure kullanip sd kanallari bile fazlasi ile tatmin edici buldu.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 22 Şubat 2021; 21:46:46 >
  • Smart backlight kullanıcı seçeneği açılmamış bizim açıp kapamamiz mumkun değil menüde açılmamış tıpkı hdr gibi tv ile ilgili kullanıcı yorumum ise smart yönü bence oldukça güçlü hatta bir nvidia shield kullanıcısı olarak bana yeterli geldi hız konusunda ise gayet başarılı benim tek problemim ara sıra yasadigim judder ve stutter problemiydi son güncelleme ile oda çözülmüş ozet geçersem eğer bence televizyon son güncelleme sonrası eksiksiz yani bunun yerine lg cx bile alsam birşey farketmeyecek

Aynı şekilde aldığımdan beri en çok görüntü akıcılığından şikayetçiyim. 66 yükleyebilenlerin olumlu dönüşleri umut oldu. Umarım hızlıca elden geçirilip tekrar yayınlanır bu sürüm, biz de deneyimleriz.
  • aygunal A kullanıcısına yanıt

Görüntü akiciligi problemleri straem kaynaklarda (netflix amazon youtube)hemen hemen tum tvlerde soz konusu oluyor tvnin bu problemleri en aza indirmesi son sürümde yapılmış ama harici kaynaktan izlenen hiçbir dosyada zaten ben bir problem yaşamamıştım yağ gibi akan filmler izledim o yuzden bu sürüm diger problemleride gidererek guzel bir noktaya geldi hatta dolby vision eklenmedigi sürece yazilim güncelleme yapmayacağım o denli memnunum artik tvden

• Gerçekten ben de çok memnunum görüntüden o yüzden 066 bile yüklemeyeceğim.. Ancak bu oled ve konstratta kendi tecrübemi belirtmek isterim.. ben standart yayın izliyorsam dinamik ayarlarını yaptım.. eğer maç veya logolu yayın izliyorsam dinamikte kullanıyorum konstrat 60 renk 55 oled 70.. film dizi izliyorsam standartı konstrat 90 oled 95 diğerleri 50 kullanıyorum.. oled ve kontarst logo ve maçlara zaten fazla geliyor.. riske atmaya gerek yok...özelden bir soru sormuştum vaktin olur da bakarsan sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukauskas -- 24 Şubat 2021; 18:57:13 >
    Ben yazdığımda 0063 vardı. Sitede hala 0063 var. 0066 ne zaman çıktı, ne zaman geri çekildi göremedim bile.
  • fato65 F kullanıcısına yanıt

0066 2 hafta önce 1 hafta kadar sitede yayınlandı sonra cektiler geri ama muhtemelen bir kac yeni iyileştirme ile tekrar yayinlarlar

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.