Şimdi Ara

Arçelik Ayaklı ütü reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bir keresinde gece 2 mi ne?ATV'ye bakıyordum bi film vardı.Bi reklam girdi ATV'yi izlediğime pişman oldum.

Arçelik ATV'nin gece reklamlarını alıyor aklımdan hiç çıkmadı.

-çelik abi ay da kimse var mı?
    +yok tabii ki
    -ama ay da iğne atsan yere düşmüyor...nasıl oluyor bu?
    +Allah Allah!Espritüel çocuk
    +o değil de sen söyle bakalım...hiç ayaklı ütü olur mu?
    - &%+^
    + yaaa...

Aklımdan çıkmadı ya.Reklamı 9 kere vermişlerdi.

Kanıt:http://friendfeed.com/e/87562988-7b3e-441f-b2ff-78c5b11b0b00/Ar-elik-ayakl-t-reklam-facia-Daha-da-k-t-s-d-n/

• İşte resimi.

• o da bişeymi bi kere nambır van izliyordum gece 10 dakika reklam yaptılar şöyle " bi normal reklam, bir çekişilsiz kurasız 100 kontor reklamı, bi normal reklam, bir çekişilsiz kurasız 100 kontor reklamı, bi normal reklam, bir çekişilsiz kurasız 100 kontor reklamı, bi normal reklam, bir çekişilsiz kurasız 100 kontor reklamı, bi normal reklam, bir çekişilsiz kurasız 100 kontor reklamı" diye gitti böyle
  • Bi ara hani Cem Yılmaz'ın reklamı vardı ''asfalt ağladı be'' falan diyordu,işte onu 6 kanal aynı anda vermişti.
  • bide şey vardı dabi dabi mısır çereziyle papağan kuruyemiş...normal reklam +bu reklamlardan biri hep böyle gitti...bide çok uyuz reklamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: uaGENC

İşte resimi.

iyide bu phılıps
  • quote:

Orjinalden alıntı: uaGENC

Ya bir keresinde gece 2 mi ne?ATV'ye bakıyordum bi film vardı.Bi reklam girdi ATV'yi izlediğime pişman oldum.

Arçelik ATV'nin gece reklamlarını alıyor aklımdan hiç çıkmadı.

-çelik abi ay da kimse var mı?
    +yok tabii ki
    -ama ay da iğne atsan yere düşmüyor...nasıl oluyor bu?
    +Allah Allah!Espritüel çocuk
    +o değil de sen söyle bakalım...hiç ayaklı ütü olur mu?
    - &%+^
    + yaaa...

Aklımdan çıkmadı ya.Reklamı 9 kere vermişlerdi.

Kanıt:http://friendfeed.com/e/87562988-7b3e-441f-b2ff-78c5b11b0b00/Ar-elik-ayakl-t-reklam-facia-Daha-da-k-t-s-d-n/

aynen dostum bende bi çok kez denk geldim markalar kanallara reklam parasi ödedigi için kanallarda net bi rakamda mesela 656 reklam parasi aliyolar.. böylece bi ay yada bir yilda o kanal 656 kere o markanin reklamini yapiyolar.. yil başi yaklaşti diye de herhalde atv arçeligin fazla reklamini veremedi bu sene şimdilerde böyle ard arda veriyo.. can sıkıcı bişiy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.