Şimdi Ara

ARÇELİK ÇAMAŞIR MAKINESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA 9123 NMG ARÇELİK ÇAMAŞIR MAKINESİ ALMAK İSTİYORUM TAVSİYE EDEN VARMI?

• Merhabalar.
    Almayı istediğiniz ürün henüz yeni. Net bir bilgi birikimi yok maalesef. Yalnızca kasa kalitesi bakımından üst model piano Arçeliklerle aynı. Bundan önceki inlove serisinin devamı niteliğinde. Temel olarak gereksinimleri karşılayacak bir makine. Ama bu üründen kesinlikle BSH veya AEG/electrolux kalitesi veya konforu beklememelisiniz. Ancak fiyatı göz önüne alınınca fena bir ürün değil. Daha yüksek kalitede yerli BSH profilolar var. Mekanik olarak daha güvenebileceğiniz bir makine olmakla beraber 9123 kadar esnek programlamalar sunamaz size. Kısacası önceliklerinize göre almanızı tavsiye ederim. Profilo incelerseniz CMK1000TR den itibaren üst segment ürünlere bakmalısınız. İyi günler
  • 6-7 sene önceki modeli allayıp pullayıp tekrar iteleme pesinde Arçelik:) Alınabilir tek model 9 kg 9147 modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizata06

Merhabalar.
    Almayı istediğiniz ürün henüz yeni. Net bir bilgi birikimi yok maalesef. Yalnızca kasa kalitesi bakımından üst model piano Arçeliklerle aynı. Bundan önceki inlove serisinin devamı niteliğinde. Temel olarak gereksinimleri karşılayacak bir makine. Ama bu üründen kesinlikle BSH veya AEG/electrolux kalitesi veya konforu beklememelisiniz. Ancak fiyatı göz önüne alınınca fena bir ürün değil. Daha yüksek kalitede yerli BSH profilolar var. Mekanik olarak daha güvenebileceğiniz bir makine olmakla beraber 9123 kadar esnek programlamalar sunamaz size. Kısacası önceliklerinize göre almanızı tavsiye ederim. Profilo incelerseniz CMK1000TR den itibaren üst segment ürünlere bakmalısınız. İyi günler
    Merhabalar,

Bende Profilo ile Arçelik arasında kaldım, 'Profilo incelerseniz CMK1000TR den itibaren üst segment ürünlere bakmalısınız' demişsiniz. Özellikle Profilo CMG120DTR yi almayı düşünüyorum. Bu model bahsettiğiniz CMK1000TR den daha üst segmentte bir üründür değil mi?

Yardımınızı rica ederim,

• Kartalizma kullanıcısına yanıt
    Aralarında bir kaç program farkı ve sıkma devri dışında belirgin bir fark yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Aralarında bir kaç program farkı ve sıkma devri dışında belirgin bir fark yoktur.
    Tabi canım inverter motor zaten fark değil
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Okuma kıtlığın var herhalde kendin çal kendin oyna senin yerin kreşte kendini buralarda tatmin ediyorsun.

www.profilo.com
    Çamaşır Makinesi 8 kg 1000 devir A+++ - CMK1000TR | PROFILO
    https://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CMK1000TR

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Okuma kıtlığın var herhalde kendin çal kendin oyna senin yerin kreşte kendini buralarda tatmin ediyorsun.

www.profilo.com
    Çamaşır Makinesi 8 kg 1000 devir A+++ - CMK1000TR | PROFILO
    https://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CMK1000TR

• Kartalizma kullanıcısına yanıt
    Profilo kalitesi ve fiyatıyla benim nazarımda arçelikten ağır basar. Zaten daha önce de dediğim gibi arçelikten en üst segment olmadıkça şu zaman çamaşır makinesi alınmamalı. Yanlış anlamayın birebir arçelik makineleri ve Profilo muadili makineleri kullanma fırsatı buldum. Belki profilo ilk bakışta fonksiyonel olarak daha kıt durabilir ancak teknikte yıkama kalitesi sıradan bir arçelikten kat kat iyi. CMG120/140DTR en üst segmentin basit ürünleri zaten. Daha üst modellerinde ek olarak leke çıkarma veya İdos vs var ama kaba mekanikte hepsi aynı makine. CMK1000TR devir sayısı yüzünden belki tercih etmeyebilirsiniz. İleride kurutma makinesi alırsanız şayet 1000 devir yetersiz. Bunun dışında aman aman bir farklılık yok iki makine arasında. Belki CMG lerde daha gelişmiş miktar otomatiği olabilir ama bu tamamen benim varsayımım :) Kilosuna çok takılmayın çünkü profilodaki 8-9 kg makinelerin hepsinin tambur hacmi 63litre yani aynı. En azından markanın söylediği bu her ne kadar bu mevzuda bi türlü BSHye güvenmesemde.

• aradaslar merhaba
    cmk cmg seri arasındaki fark nedir, 8 kg ve 9 kglerde tambur aynı ise 1000*1200 devir arasında ki farkı tam ularak bilen var mıbirde tüm modellerin yüklemelerini gorebilecegimiz bir liste var mı
    kullanma klavuzlarında yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.