Şimdi Ara

Arçelik K-3200 mini telve 129 -104 Güncelleme 139-114 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
11.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet banada geldi. sorunsuz arkadaşlar. dibi metal olandan plastik değil merak etmeyin. markadoya ve haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdum -- 7 Mayıs 2014; 21:36:20 >
  • Alan arkadaşlar kargo bilgileri çıkmışmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdum

evet banada geldi. sorunsuz arkadaşlar. dibi metal olandan plastik değil merak etmeyin. markadoya ve haber veren arkadaşa teşekkürler.

Ne zaman aldınız da ne zaman geldi ?
  • Ben 6 mayısda aldım internet bankacılığına daha yeni yansımış. Payu diye bir yerden çekilmiş. Telefon ettim altyapı çalışmaları varmış görüşemedim. Beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

İki gün önce ssipariş verdim bugün geldi ürünü tavsiye ederim

Bende 3 gün önce sipariş vermiştim, bana gelmedi henüz hatta Aras kargoyu aradım, kargoya dahi verilmemiş hala.. Telefon açıyorum telefonada bakılmıyor artık, altyapı çalışmalarımızdan dolayı hizmet verememekteyiz diye bir mesaj var. Bundan sonra asla bu siteden alışveriş yapmam, bu kadar laubali, sorumsuz, acemi, ne yaptıklarını bilmeyen insanların kurdukları bir site. Siteye gönderdikleri ürünlerin kargo bilgilerini bile girmekten aciz bu insanlar, ,,
    Ürünü gelen arkadaşlar ürünleri Aras kargo ilemi geldi acaba?.
  • 04 mayısta verdiğim sipariş dün 7 mayısta geldi. merak etmeyim kargo bilgisi da dün gönderdik dediler yani geç girdiler kargo bilgisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdum

04 mayısta verdiğim sipariş dün 7 mayısta geldi. merak etmeyim kargo bilgisi da dün gönderdik dediler yani geç girdiler kargo bilgisini.

Aras Kargoylamı geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlament71

2 senedir çiftlisi denk gelsede alsam diyorum,geçen sene 225 tl ye migros düşürmüştü,oğlan bi kahve için bu para verilmez baba dedi; bende hak verdim.Şimdi almadığıma pişmanım(Hanım dırdırı:)) ) Bu fiyatlara gören olursa lütfen haber versin..

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arcelik-k-3190-p-telve-turk-kahve-makinesi-112910716

Bugün günün fırsatı altında satışta (kargo dahil 288.90 TL).

(Fiyat uygun mu, araştırmadım açıkçası, onu da size bırakayım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: parlament71

2 senedir çiftlisi denk gelsede alsam diyorum,geçen sene 225 tl ye migros düşürmüştü,oğlan bi kahve için bu para verilmez baba dedi; bende hak verdim.Şimdi almadığıma pişmanım(Hanım dırdırı:)) ) Bu fiyatlara gören olursa lütfen haber versin..

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arcelik-k-3190-p-telve-turk-kahve-makinesi-112910716

Bugün günün fırsatı altında satışta (kargo dahil 288.90 TL).

(Fiyat uygun mu, araştırmadım açıkçası, onu da size bırakayım.)

markado'da 262 liraya satılıyor

http://www.markado.com/u/arcelik-k-3190-p-telve-sifir-urun-85137/?utm_source=price_comparison&utm_medium=akakce&utm_campaign=xml_product&v=1.86.2

• Haklısınız, dediğim gibi, araştırmadım. Gözüme çarpınca linki ekledim.

(Bu arada, benim kargo bilgilerim de halen yok. Aras kargoyu bugün de aramak istemiyorum, adamlar iyice kıl olacaklar bana.)
  • Şu alan arkadaşlarda bir resim falan koysa millet rahatlayacak :)
  • Kargoya vermiş olsalardi gelirdi bu saate kadar demek Dünde verilmedi
    Bugün verselerde yarin elimizde olsa bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6 mayısta sipariş verdim, daha elime ulaşmadı. Kargo bilgiside yok gozukuyor ayrıca.
  • bende aras kargoyu aradım adıma bir kargonun olmadığını öğrendim. 5 mayıs gecesi siparişi vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

bende aras kargoyu aradım adıma bir kargonun olmadığını öğrendim. 5 mayıs gecesi siparişi vermiştim.

+1 bende aynı durumdayım. mail attım bakalım dönüş olacakmı.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler beyler ben de 6 mayısta sipariş verdim halen bi hareket yok bu tarihte sipariş verip alet elinde olan var mı?

• Alanlara hayırlı olsun ben siparişimi 28 nisan da vermiştim 3 mayısta kargo elime ulaştı kargo elime ulaştığı gün maille ürününüz kargolandı diye mail atmışlardı.
    Bu bekleme sürecinde kargo ile ilgili sorduğum soruya verdikleri cevap;

Siparişleriniz 2-4 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.

Kargo takip numaranız mail adresinize e-posta ile gönderilmektedir.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justkny

Alanlara hayırlı olsun ben siparişimi 28 nisan da vermiştim 3 mayısta kargo elime ulaştı kargo elime ulaştığı gün maille ürününüz kargolandı diye mail atmışlardı.
    Bu bekleme sürecinde kargo ile ilgili sorduğum soruya verdikleri cevap;

Siparişleriniz 2-4 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.

Kargo takip numaranız mail adresinize e-posta ile gönderilmektedir.

Saygılarımızla.

Kargolandı derken kargoya verildi mesajı mı yoksa aras kargodan atılan yola çıktı mesajı gibi bişey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Değirmen Boğaz -- 8 Mayıs 2014; 14:52:20 >
  • Cumartesi günü aras kargo eve geldik bulamadık diye not bırakmış kapıya. Ben pazartesi günü gidip kargoyu elden aldım.
    Markado sitesi cumartesi günü , kargo şubeye ulaştığında kargonuz yola çıktı diye mesaj atmıştı.
    Anlayacağınız sistem işinde biraz amatörler.
  • musteri hizmetleri numarasi da calismiyor artik, yattilar paralarin ustune
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.