Şimdi Ara

Arçelik K-3200 mini telve 129 -104 Güncelleme 139-114 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
11.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öğlen beko alacaktım arçelik geldi yeniden. Bekoyu beğendiremeyiz şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Yeniden stokta

Öğlen beko alacaktım arçelik geldi yeniden. Bekoyu beğendiremeyiz şimdi

Aslinda burda bi hata var.koc grubunun daha kaliteli ve pahali olan dunya uzerinde satisa sunulan markasi beko ama bizimkiler hep arcelik seviyo herkes gider tersine biz gidiyoruz mersine

• Bunların garezi bize heralde hayırlısı bakalım.
  • salı günü sipariş verdim hata verdi çarşamba günü zorla sisteme düşüttürdüm sipariş olarak hala ne gelen giden var nede kargo bilgisi. bilseydim 20 lira fazla verip adam gibi bir yerden alırdım. saçma sapan insanlara dert anlatmaya çalışıyoruz kliksa nın n11 in gözünü seviym öğlen verdiğim sipariş ertesi sabah elimde oluyordu

• Bende urunu satin aldi ama hata verdi baska veren arkadaslar ne gibi bi durumla karsilasti? Yardimci olursaniz sevinirim

• banada geldi ürün. haber edene tekrar teşekkürler.
  • Isin yoksa ugras dur banka para payunun hesabina gecti diyo simdi onlara dert anlatmaya ugrasicaz of ya

• 5inde sipariş verdim bugün gelmiş.Kargo eve geldikten sonra kargo bilgisi girildi.Hala kargoda gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

5inde sipariş verdim bugün gelmiş.Kargo eve geldikten sonra kargo bilgisi girildi.Hala kargoda gözüküyor

bizde hala ses yok hangi kargoyla geldi ona göre kargodan yarın bir sorayım

• quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

5inde sipariş verdim bugün gelmiş.Kargo eve geldikten sonra kargo bilgisi girildi.Hala kargoda gözüküyor

bizde hala ses yok hangi kargoyla geldi ona göre kargodan yarın bir sorayım

aras

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet benim kargo akşam üzeri geldi. Sıfır açılmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Nihayet benim kargo akşam üzeri geldi. Sıfır açılmamış.

Hocam sizde de hata verdi degil mi? Nasil bi surec oldu

• Bana da kargo bilgisi maili gelmiş. Dün vermişler kargoya. Birazdan teslim alırım sanırım.

7 Mayıs'ta sipariş vermiştim.
  • Bende 6 Mayıs akşamı sipariş vermiştim bugün kargo ulaştı elime. İstanbul - Adana arası Aras Kargo 2 günde getiriyor. Bence gelme süresi normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Bana da kargo bilgisi maili gelmiş. Dün vermişler kargoya. Birazdan teslim alırım sanırım.

7 Mayıs'ta sipariş vermiştim.

6 Mayıs'ta sipariş vermiştim. Dün kargoya verilmiş.
  • beburak kullanıcısına yanıt
    Alırken hiç hata vermedi. Mail yada kargo bilgisi yoktu. Dün akşam kargo geldi.

• Ürün banada bir iki saat önce ulaştı performansı da gayet iyi herkese afiyet olsun

• kredi kartı sorunu yaşanlardan biri olarak kargomu teslim aldım. sorun yok.
  • Bende musteri temsilcisini aradim actilar ilgiliydi dun aradigimda mesai saatleri disindalardi sanirim.iptalini gerceklestirmek istedim kabul ettiler bakalim pazartesi aricaklar

• Benim ürünüm henüz elime geçmedi (kargoda görünüyor), ama anlaşıldığı kadarıyla üçkağıtçı bir şirket değil, "sadece" acemiler (ve sistemleri de sağlıklı çalışmıyor)... Ben ödemede sorun yaşamadım, ama karttan para çekiliyorsa bunun ispatını istemek neyin nesi? Bakarsın sistemine, görürsün paranın hesabına geçip geçmediğini. Böyle saçma bir olay olamaz. Ben birine "adam öldürdün" diyeceğim, o da "öldürmedim" diyecek, ben de ondan öldürmediğine dair ispatlar isteyeceğim. Sen o paranın hesabına yatmadığını önce kendin bir ispatla, ondan sonra gel konuş. Dediğim gibi, acemice yürütülen bir site, ama dolandırıcılık/üçkağıtçılık (gelen yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla) yok. Fiyat uygun olduktan sonra yine tercih ederim (2-3 gün fazla beklerim, kârıma bakarım). İlk mesajda yazılanlara güvenerek sipariş verdim, zaten o mesajda da kargonun hemen gelmediği belirtiliyor. Neyse, teslim alanlar keyfine baksın, bizim kargocu bugün gecikti, akşama kadar gelir umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 10 Mayıs 2014; 15:13:41 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.