Şimdi Ara

Arçelik K-3200 mini telve 129 -104 Güncelleme 139-114 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
11.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unsal07

Benim ürünüm henüz elime geçmedi (kargoda görünüyor), ama anlaşıldığı kadarıyla üçkağıtçı bir şirket değil, "sadece" acemiler (ve sistemleri de sağlıklı çalışmıyor)... Ben ödemede sorun yaşamadım, ama karttan para çekiliyorsa bunun ispatını istemek neyin nesi? Bakarsın sistemine, görürsün paranın hesabına geçip geçmediğini. Böyle saçma bir olay olamaz. Ben birine "adam öldürdün" diyeceğim, o da "öldürmedim" diyecek, ben de ondan öldürmediğine dair ispatlar isteyeceğim. Sen o paranın hesabına yatmadığını önce kendin bir ispatla, ondan sonra gel konuş. Dediğim gibi, acemice yürütülen bir site, ama dolandırıcılık/üçkağıtçılık (gelen yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla) yok. Fiyat uygun olduktan sonra yine tercih ederim (2-3 gün fazla beklerim, kârıma bakarım). İlk mesajda yazılanlara güvenerek sipariş verdim, zaten o mesajda da kargonun hemen gelmediği belirtiliyor. Neyse, teslim alanlar keyfine baksın, bizim kargocu bugün gecikti, akşama kadar gelir umarım...

Bi höpürdetemedin gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Benim ürünüm henüz elime geçmedi (kargoda görünüyor), ama anlaşıldığı kadarıyla üçkağıtçı bir şirket değil, "sadece" acemiler (ve sistemleri de sağlıklı çalışmıyor)... Ben ödemede sorun yaşamadım, ama karttan para çekiliyorsa bunun ispatını istemek neyin nesi? Bakarsın sistemine, görürsün paranın hesabına geçip geçmediğini. Böyle saçma bir olay olamaz. Ben birine "adam öldürdün" diyeceğim, o da "öldürmedim" diyecek, ben de ondan öldürmediğine dair ispatlar isteyeceğim. Sen o paranın hesabına yatmadığını önce kendin bir ispatla, ondan sonra gel konuş. Dediğim gibi, acemice yürütülen bir site, ama dolandırıcılık/üçkağıtçılık (gelen yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla) yok. Fiyat uygun olduktan sonra yine tercih ederim (2-3 gün fazla beklerim, kârıma bakarım). İlk mesajda yazılanlara güvenerek sipariş verdim, zaten o mesajda da kargonun hemen gelmediği belirtiliyor. Neyse, teslim alanlar keyfine baksın, bizim kargocu bugün gecikti, akşama kadar gelir umarım...

Bi höpürdetemedin gitti...

Zaten yarın vereceğim (eğer bugün kargocu zahmet edip gelebilirse). Yarından sonra "höpürdetiriz" artık.

• unsal07 kullanıcısına yanıt
    Valla ben şimdi kendime 1 kişilik yaptım yanında çikolata ile baya güzel gitti.
  • 2 gunde geliyo gayet hizli ama bilgilendirne zayif iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 saat önce siparişi geçtim ve ödemede sıkıntı yaşamadım neyse ki. Umarım kısa sürede elime ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Valla ben şimdi kendime 1 kişilik yaptım yanında çikolata ile baya güzel gitti.

Afiyet olsun...
  • unsal07 kullanıcısına yanıt
    Hep beraber olsun
  • quote:

+1 Kesinlikle katiliyorum

• sonunda geldi salı sipariş cumartesi kargo kapanmadan son dakika gidip aldım gitmesem p. tesi gelecekti anneler gününe yetişti

• quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

sonunda geldi salı sipariş cumartesi kargo kapanmadan son dakika gidip aldım gitmesem p. tesi gelecekti anneler gününe yetişti

Hayırlı olsun. Benimki (sanırım kargo şirketinin yoğunluğundan) gelemedi. Pazartesi geldikten sonra da bir değeri kalmayacak zaten!!! Görüntüsünü göstersem, olur mu ki?
  • Baya uygun oldu 2günde geldi kahve sevenlere tavsiye ederim haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim

• Ben 7 sinde verdim siparişi GELMEDİ !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Ben 7 sinde verdim siparişi GELMEDİ !!!

Ben 6'sında verdim, halen gelmedi.

Bu saatten sonra (yani Pazartesi) gelecek olan "güya" Anneler Günü hediyesini bir dahaki seneye saklayıp mı versem acaba?
  • arçelik olan bitmiş bu da aynısımıdır acaba
    http://www.markado.com/u/beko-bkk-2113-m-mini-telve-sifir-urun-85089/
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Orijinalden alıntı: beburak

quote:

Orijinalden alıntı: justkny

Ben alışveriş yaptım ürün hasarsız bir biçimde elime ulaştı kargo gelmeden de konuyu açmak istemedim unutmadan içinden birde hediye 125 gr kahve çıkıyor :)

Garantisi arceligin dimi yani firma kendi vermiyo

arçelikürünlerinde öyle bir durum yok. NErden alırsanız alın garanti belgesi olduktan sonra ki kutunun içinden çıkıyor, faturada olduktan sonra; ki kargoyla gönderiyorlar irsaliye fatura olmadan gönderemez. Sonuçta aldığınız ürün arçelik garantisindeolur. İthal ürünler gibi onu biz getirtmedik garantisine biz bakmıyoruz yok yani.

imzandaki hosteslerle ilgili link ne o öyle Allah iyiliğinizi versin

hostes memesi / kız göğsü tatlısı

başka isim bulamamışlar sanki ,yahu varsayalım bu tatlıyı yaptınız ama ismi nedir diye soranlara ne diyeceksiniz

• bizimkiler karar verene kadar tükenmiş tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

arçelik olan bitmiş bu da aynısımıdır acaba

Aynisi bende var ciftlisi

• Ödeme ekranında sorun çıktı bende de. Kredi kartından ücret çekildi fakat sipariş oluşmadı. Firma berbat. Ne telefonlarını açan var ne de maile cevap veren. Ürün gelse bile iade etcem. Sorumsuz bir firma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

:) tamam hocam peki soruya cevap verebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

:) tamam hocam peki soruya cevap verebilir misiniz

Bugün media markt ta baktım. Hiç bir fark göremedim. 169 tl idi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.