linkteki tvden alıp xbox360 oynamayı düşünüyorum. sizce nasıl bir tv. xbox da bir sorun yaşarmıyım.
saygılar
başak marka bulamadınmı..
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
başak marka bulamadınmı..
ya dostum heryer kredi kartı istiyor. bende kredi kartı kullanmıyorum.
Bizim burdaki arçelik bayi tanıdık peşin fiyatına elden taksit yapacak.
yoksa bende meraklısı değilim arçelik lcd tv nin. lcd tv lerden hiç anlamıyorum
lütfen bir fikir verin arkadaşlar. xbox360 oynayamayacaksam tüplü tv ye devam edeceğim.
tepki süresi 6ms. oyun için alacaksan hiç alma derim.
dostum hiç alma. ne arçeliği... parana yazık tüplü kullan daha iyi...anlıyorum kredei kartı meselesini. yapacak bir şey var her ay köşeye para koy... birikince 1000-1000 tl civarı git bir plazma al.....42inç0ms 600hz lgler var...havale ile1000 -1100 civarı...
quote:
Orijinalden alıntı: brdst
tepki süresi 6ms. oyun için alacaksan hiç alma derim.
quote:
Orijinalden alıntı: kartalaraz
dostum hiç alma. ne arçeliği... parana yazık tüplü kullan daha iyi...anlıyorum kredei kartı meselesini. yapacak bir şey var her ay köşeye para koy... birikince 1000-1000 tl civarı git bir plazma al.....42inç0ms 600hz lgler var...havale ile1000 -1100 civarı...
cevaplarınız için teşekkürler. en iyisi para biriktirip başka bir model almak o zaman. biraz forumları araştırdım. plazmalarda ekranda kanal logosu , oyunlardaki sabit göstergeler vs. kalıyormuş. o yüzden plazma düşünmüyorum. peki arkadaşlar 1500 tl ye kadar 106 ekran xbox360 oynayabileceğim lcd tv tavsiye edermisiniz arkadaşlar.
- sd ve hd yayın izleyeceğim. -xbox 360 oynayacağım. -usb den film oynatacak mümkünse. -usb den hdd bağlayıp kayıt yapacağım. (bu olmasada olur)