Şimdi Ara

Arçelik MS5435 müzik seti hoparlörü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde kullandığım arçeliğin MS5435 modelli bi müzik seti var. çıkışı filan iyi ama kolonları çok dandik yapmışlar. kolonları açtım içlerinde samsung marka 16 cm hoparlörler var. bu hoparlörler heralde patladı çünkü iğrenç ses vermeye başladılar. aynısını nerden bulabilirim yada onun yerine uyacak bir hoparlör tavsiye edebilecek varmı. saygılar sunarım.
    not: hoparlörlerin arkasında empedans filen hiçbişey yazmıyo sadece seri no gibi bişey var onu da internette bulamadım...

• ya arkadaşım biraz saçma olacak ama müziksetini açarak içinde kullanılan ses çıkışının adını öğrendikten sonra netten datasheet inden özelliklerini öğrenirsenolabilir.aklıma başka fikir gelmiyor
  • sezer1247 bence saçma değil.en sağlam yolu önermişsin arkadaşa.
  • arkadaşlar müzik setinin içini de açtım araştırmacı ve geliştirmeci gençlik bunu yapmazmı.:) benim sıkıntım hoparlörler ile ilgili içindeki entegre ise STK418 datasheetini filan bulamadım zaten özel üretim olabilir diye düşündüm. hatta kendi yorumuma dayanarak arçeliğin müzik setlerini samsunga fason olarak ürettiğini bile söyleye bilirim çünkü kondansatörler bile samsung idi. ben başka kabinler kulanarak çok ii müzik dinleye bilirim ama amacım müzik setinin estetiğini bozmadan yani orjinal kolonlarını değiştirmeden hoparlörleri değiştirmek... yinede fikirleriniz için saolun herkese teşekkürler...
  • valla ne doğrusu değil ama isabetli sonuç veriyor. avo metre ile msetinin hoparlörlerini ölçersen çıkan direnç değeri empedansı veriyor. aynı ölçü, empedans ve daha kaliteli sürücü ile kalitelileştirebilirsin. en azından hoparlörün resmini koy ki piyasada görmüşlüğümüz var mı anlardık. şans işte deneriz.
  • Hoperlörlerinin 6 ohm olduğunu söyleyebilirim. (bende de arçelik müzik seti var)
  • hoparlörler 6 ohm doğru zaten çıkışta ööle. sorun sadece şu aynı kabine uyacak daha kaliteli hoparlör arıyorum sadece kabinler için. yoksa setin ana kısmı ile ilgili bir sorunum yok. sadece hoparlörler dandik..yinede yardımın için saol
  • memethemyn M kullanıcısına yanıt
    Bööhhh.. Beenn obur taraftan geldim,, konuyu hortlatmaya, zuu haaaa.
    selam. philips in 16cm hoparlorleri var, ben ciftini 50tl ye almistim. 6ohm, 30-40w. woofer ozelliginde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.