Şimdi Ara

ARÇELİK MS5760 MÜZİK SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    MÜZİK SETİ TEMİZ ÇALIŞIR VAZİYETTE MARKASI ARÇELİK OLSADA SAMSUNG ÜRETİMİDİR STK SES ÇIKIŞLIDIR MÜZİKLE UĞRAŞANLAR BİLİR DÜNYANIN EN GÜÇLÜ VE EN PAHALI MÜZİK SETLERİ STK ÇIKIŞLI OLANLARDIR.UZUN ZAMANDIR KULLANILMADIĞI İÇİN TEMİZLİK BAKIM YAPILMASI GEREKİR ONUN HARİCİNDE ÇIKIŞLARI ÇALIŞMASI KUSURSUZDUR İLANI AÇMADAN ÖNCE AUX ÇIKIŞINDAN MP3 PLAYER BAĞLADIM SESİ 15'E KADAR AÇABİLDİM ABARTISIZ SÖYLÜYORUM BASI KALBİNİZDE HİSSEDİYORSUNUZ O DERECE GÜÇLÜ Bİ SET BU TİP SETLERDE GENELDE BAS OLUR AMA TİZ VE ORTA SES DÜŞÜK KALIR AMA BU SETTE BAS TİZ MİD HEPSİ DENGELİDİR.TEK KOLONU DAHİ YAZDIĞIM FİYATIN FAZLASINI HAKETMEKTEDİR.İSTER MÜZİK SETİ İSTERSENİZDE MP3 PLAYER,PC,TV BAĞLAYIN SES SİSTEMİ OLARAK KULLANIN.ORJİNAL KUMANDASI VE DVD PLAYER İLE BERABER VERİLECEKTİR.AKILLI CEP TELEFONUYLA TAKAS OLUR.
    FİYAT:250TL.
     ARÇELİK MS5760 MÜZİK SETİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-06 -- 3 Temmuz 2015; 8:42:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arçelik MS5760 Müzik Seti

Arçelik MS5760 Müzik Seti, müzik dinleme deneyiminizi üst seviyeye taşımak için tasarlanmış bir üründür. Bu gelişmiş müzik seti, üstün ses kalitesi, çok yönlü özellikler ve şık tasarımıyla öne çıkar.

Arçelik MS 5760 Müzik Seti Özellikleri:

• Güçlü Ses Sistemi: Arçelik MS5760, 120 Watt RMS çıkış gücü ile net, dolgun ve derin bir ses deneyimi sunar.
    • Çok Yönlü Bağlantı Seçenekleri: Bluetooth, USB, AUX ve optik girişler sayesinde müzik seti, çeşitli cihazlarla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabilir.
    • Dijital EQ Ayarları: Önceden ayarlanmış ekolayzer modları, farklı müzik türlerine göre optimum ses performansı sağlar.
    • Kablosuz Uzaktan Kumanda: Uzaktan kumanda, müzik seti üzerinde tam kontrol sağlar ve rahat bir kullanım deneyimi sunar.
    • Şık ve Modern Tasarım: Arçelik MS5760, evinizin dekoruna şıklık katacak modern bir tasarıma sahiptir.

Arçelik Müzik Seti'nin Faydaları:

• Birinci Sınıf Müzik Deneyimi: Arçelik MS5760, evinizde veya iş yerinizde üstün bir müzik dinleme deneyimi sunar.
    • Kolay Kullanım: Çok yönlü bağlantı seçenekleri ve kablosuz uzaktan kumanda ile müzik setini kullanmak son derece kolaydır.
    • Uyumluluk: Arçelik MS5760, çeşitli cihazlarla uyumludur, böylece müziğinizi farklı kaynaklardan çalabilirsiniz.
    • Şık Tasarım: Müzik seti, modern tasarımı ile ev dekorasyonunuza uyum sağlar.

Sonuç:

Arçelik MS5760 Müzik Seti, müzik dinleme deneyiminizi geliştirecek mükemmel bir seçimdir. Güçlü ses sistemi, çok yönlü özellikleri ve şık tasarımı ile bu müzik seti, eviniz veya iş yeriniz için ideal bir çözümdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben bu setin aynısını kullanıyorum markası beko olsada aynı arçelikle çoğu aletler aynı bu set çok güçlü bir set müziği hissetmek isteyenler bu seti alabilir ustam da fiyatı biraz fazla yazmışsın ben 190 a satanıda gördüm ben 250 ye satıyorum sen 300 e ama mal senin sonuçta hayırlı satışlar
  • İyi günler. Temizlikten kasıt fiziksel temizlik mi yoksa cd okuyucu falan gibi bölümlerde mi sıkıntı var? Öğrenebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.