Şimdi Ara

Arçelik-siemens-samsung beyaz eşya acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar uzun süredir takip ettiğim ve herhangi bir şey almadan mutlaka yorumlarına baktığım bu siteye yeni üye oldum eksik veya yanlış bir yere konu açtıysam şimdiden anlayışınızı bekliyorum.

2 ay sonra düğünüm var allah kısmet ederse ve beyaz eşya bakmaktayım kafam inanılmaz karışık iki marka arasında kaldım ve yeterli yorum bulamadığım için bu konuyu açmak istedim.
    Baktığım markalar;

Arçelik:

Buzdolabı 2476
    Çamaşır makinası 9123YCM
    Bulaşık makinası 6488i kodlu modelleri için toplam üç ürüne 5700tl fiyat aldım.

Siemens:

Buzdolabı KG56NAI32
    Çamaşır makinası WM10T480
    Bulaşık makinası SN26L882 kodlu modelleri için toplam üç ürüne 6950 tl fiyat aldım.

Bulaşık makinası siemens diğerlerini arçelik mi alsam diye düşündüm çünkü siemesin bulaşık makinaları hakkında çok güzel yorumlar okudum ancak cevremde kullanan kişiler bulamadım.
    bu ürünler dışında samsung hakkındada güzel yorumlar duydum.
    bu ürünlerden kullanan bilen arkadaşlar var mı yada başka tavsiyede bulunacak yardım edecek olursanız şimdiden tesekkür ederim. 2 aya düğünüm var bu ara almam gerekiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Arcelik almayin hocam uzak durun....

Daha 1.5 aylik buzdolabi 5500NM 1950 lira kapi kapali arada bip bip ses yapiyor en onemlisi ledler calismiyor komple karanlik ici zaten teslim alirken lastikleri bi garipti servisi arayin dedi bizde tatile cikacaktik oyle kaldi daha kullanmaya 1 gun oldu dedigim sorunlar ortaya cikti.Servis cok ilgisiz sabahtan beri 4 kere aradik o oraya o oraya yonlendiriyor numara veriyor ariyorum acmiyorlar genel merkeze dusuyor anca 4. sefer randevu verdiler.

Zaten alirken ben hic istemiyordum oyle denk geldi beyaz esyalar samsung'tu bu sefer istemeye istemeye arcelik aldik daha kullanisli ici diye ama pisman oldum ben acikcasi.Marka tavsiyesi vermiyorum ama Arcelik eski kalitede degil 20 sene kullanmistik halbuki eski dolabini camasir makinasini vs suanda yeni aldimiz dolap haric diger urunlerimiz 6-7 yillik samsung problem cikmadi simdilik..

Arcelik beko vestel kesinlikle tavsiye etmem kisacasi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik te beğendiğiniz ürünler güzel.Iyi fiyat almışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Marrusia hocam yaşadığınız durum hakkaten can sıkıcı ve insanı yoruyodur eminim ki o yüzden bende hala kararsız kaldım ne yapacağıma , siz arçelik servisten memnun kalmamıssınız ancak formda cok memnun olanlar var hatta bosch sıemens yanından gecemez dıyenlerın sayısıda fazla bu sans işi mi artık bilmiyorum ki, beyaz esya konusu hakkaten karısıkmış, peki size randevudan sonra ne dendı makina cözüme ulaştırıldı mı?
  • musteker M kullanıcısına yanıt
    Musteker bey saolun cevap verdiğiniz için , arçelikte fiyatı 5500 e indirdim belki bi pay daha inebilir.

Birde BOSCH tanıdık buldum ve;

Buzdolabı : KGN57PI26N
    Çamaşır makinası : WAT24480TR
    Bulaşık makinası : SMS68L22TR bu üç makinaya toplamda 5900 fiyat aldım bundada son anda bi pay inebilir.

simdi Arçelik ile Bosch arasındayım ama yukardakı yorumdakı gibi Marrusia hocam gibi arçeliktende kotu anısı olan var Boschtanda bu makınalar nasıl acaba onu bilemiyorum.
    Boschta bulaşık makinalarınada olumsuz yorumlarda çok ne yapcamı sasırdım
  • Bulaşık makinasında eklemek istediğim bir ayrıntıda Arçeliğin taban paslanmaz sac iken Bosch un taban polinox yani bu polinox bana cok sıcak gelmedı acaba nasıldır bılemıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerhatCNBLT

Marrusia hocam yaşadığınız durum hakkaten can sıkıcı ve insanı yoruyodur eminim ki o yüzden bende hala kararsız kaldım ne yapacağıma , siz arçelik servisten memnun kalmamıssınız ancak formda cok memnun olanlar var hatta bosch sıemens yanından gecemez dıyenlerın sayısıda fazla bu sans işi mi artık bilmiyorum ki, beyaz esya konusu hakkaten karısıkmış, peki size randevudan sonra ne dendı makina cözüme ulaştırıldı mı?

Bize bakan atasehir servis ve cidden berbat durumdalar.Telefonlari acan yok genel merkez baska yere soyledi onlar aradi beni genel merkezin yonlendirdigi bayi size atasehir bakacak dedi.Muhtemelen aralarinda iletisim eksikligi var.Sonuc olarak oyle boyle servis geldi fakat servisten yine memnun olmadim silikon falan cikmis onu takti ledleride soyledim dolabi acti ledler yanmaya basladi.Muhtemelen silikonu yerlestirince duzeldi fakat kapak yine istedigim gibi sıkı değil ve kapak kendini arkaya duvara dogru kendini atiyor illa dolabin kapagini tutacaksiniz arkaya carpmasin diye ve kendi kendine kapak kapanmiyor illa elle ittircen eskisinde kendi kendine kapanirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Valle ne diyim hocam geçmiş olsun bunları yaşarken baya bi sinir harbi geçirmissinizdir valla sans işi mi o zaman bu iş paranla rezillik yaşıyosun resmen
  • Arçelik ve Samsung'a bulaşma..

Ben 2008'den beri VeSTel çamaşır makinesi ve 2011'den beri VeSTel buzdolabı ve 2012'den beri VeSTel bulaşık makinesi kullanıyorum. Üçünden de memnunum, şimdiye kadar arıza çıkamadılar
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Önceki msjımda yazdığım BOSCH'un makinalarını kullanan var mı acaba onları alayım yoksa fiyatıda iyi verdiklerini düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.