Bildirim
arçelik şofben arızası yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İYİ GECELER
tüpün yeni olduğu durumlarda da yanmadığı olabiliyor...birde suyun basıncından eminmisiniz
yeterli basınç yoksa da çalışmayabilir -
EWT BASINÇ YÜKSEK -
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara
İYİ GECELER
tüpün yeni olduğu durumlarda da yanmadığı olabiliyor...birde suyun basıncından eminmisiniz
yeterli basınç yoksa da çalışmayabilir
evet tüp yeni olunca bu bendede sık sık oluyor dedantörü çıkarıp tekrar takın deneyin olmazsa servis iyi geceler -
TSK SERVİSE PARAMI VERECEZ ŞİMDİ -
quote:
Orjinalden alıntı: denizciyim35
TSK SERVİSE PARAMI VERECEZ ŞİMDİ
eger şofbenininz yeni ise para vermezsiniz garantisine bakın -
quote:
Orjinalden alıntı: denizciyim35
arkadaşlar bende arçelik şofben var tüplü pilot lambası yanıyor yalnız düğmeyi çevirdiğimde yanma pozisyonuna pilot lamba sönüyor tüp yeni diyaframı yeni değiştirdim birşey değişmedi anlayan arkadaşlar yardım lütfen
arakdaşım pilot ateşlemesi ateşleme konumunda 10 15 saniye yansın ateşleme ısınsın daha sonra düğmeyi çevir ateşleme soğuk olduğu için sönüyor bizdede arçelik var aynı şey bizim şofbendede var bu bir arıza değil bu arada iyi geceler -
Nooolduuu
arıza giderildimi haber verseydin...burda merak edenler var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara
Nooolduuu
arıza giderildimi haber verseydin...burda merak edenler var..
evet bende hep bunu söylüyorum ,buraya soruyu sorup işini bitiren bir daha ugramıyor bir bilgi verilmesi çok önemli bence forumu kullananlar açısından ama bunu yapan çok az insan var
herkese iyi geceler -
Aynı sorun bende de var.Dediğiniz çözüm işe yaramadı üstadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sigorta atmamış ama elektrik yok
- powertec en iyi modeli hangisi
- arçelik kahve makinesi kırmızı ışık hatası
- en iyi ocaklı fırın yorumları
- ev için regülatör tavsiyesi
- roborock en son model hangisi
- en iyi halı yıkama makinesi
- en iyi çay makinesi
- xiaomi elektrikli battaniye
- en iyi düdüklü tencere
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X