Şimdi Ara

Arçelik Spot bilen???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. arçelik spot buzdolabı almak istiyorum, birtürlü mağaza bulamadım. istanbulda biryer bilen var mı???

• Sirkeci Altınhan a bak. Yada degişik Arçelik bayilerinden peşin fiyat al. Farklı fiyat oluyor...Saygılarımla.
  • ustad zaten arcelık bayılerınde revizyonlu olarak satiliyo piyasada aramana gerek yok bayilere sorman yeterlı
  • sağolun beyler. vestelin bir yerini tarif etti arkadaş bana arçeliğin de olabilir diye düşünmüştüm.
    sizin dediklerinizi daha önce düşünmemiştim onu da bir deniyeyim. ama arçeliğin fabrikasında ezik çizik malların gittikleri biryer mutlaka vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetdonanım -- 4 Şubat 2008; 19:46:02 >
  • arçelik yetkili bayi istanbul, ötügen den indirimli bir fiyata 9420 NMk kombi tipi buzdolabı almıştım, peşinde liste fiyatının %25 altına satıyorlardı o zaman.
    istanbul içi adreslere ücretsiz teslim ediyorlar, hatta servise teslim ettiler, onlar kurmaya gelirken dolapla beraber geldi, bi seferde halloldu.
    bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetdonanım

sağolun beyler. vestelin bir yerini tarif etti arkadaş bana arçeliğin de olabilir diye düşünmüştüm.
    sizin dediklerinizi daha önce düşünmemiştim onu da bir deniyeyim. ama arçeliğin fabrikasında ezik çizik malların gittikleri biryer mutlaka vardır

Dolaba kaç para ayırabiliyorsunuz?Arçelik'in spotundan daha ucuza başka marka dajha kaliteli mallar da var.Boşuna revizyonlu malla başınızı yakmayın.
  • ARÇELİK DÜŞMANLARI İŞBAŞINDA....Kesin Arçelik sakın alma sana şunları tavsiye ederim ....Bosch- siemens yada Profilo....Seni bilmezmiyim Candogan ?....Bırak araştırıp sorup kararını kendi versin....
  • Taşkafa bey bana mesaj yazmadan evvel zahmet olmazsa yazılarımı okuyun.
    Bir kere Bosch Siemens Profilo buzdolabı almayın diye bas bas bağırıyorum.
    Geçen bir tanıdığım gitmiş 1500YTL verip 400küsür lt Arçelik buzdolabı almış.Oysa o paradan daha da ucuza 570lt Sharp var.
    Para kolay mı kazanılıyor,yazık günah.
    Aynı paraya,hatta çok daha ucuza çok daha kaliteli mallar varken neden gidip dandiğini alsın ki?Herkes sizin gibi davranmak zorunda değil.
  • OOOOOO....Sharp deyince sözüm yok....Bu gün evime dolap arasam SHARP tan başkasını evime sokmam....Bak dogruya dogru....televizyonları şahane....Beyaz eşyası yine öyle.....
  • arkadaşlar bizde bugun profilo makina aldık çamaşır makinası spot piyasadan arçelik ve beko alırken garantisin muhakkak sorun revizyonlu mal satılıyor spot piyasada revizyon ne derseniz arızalı makinayı arçelik tamir edip 1 yıl garantili olarak tekrar satıyor ancak kullanım kılavuzundaki R işareti ile anlaşılıyor bugun öğrendim payalaşıyım dedim dikkatli olun gerçi bu satıcının insafına kalmış bi durum
  • buralara bak spot arçelik buzdolabı spot buzdolabı ayrıca benim tavsiyem spot bosch buzdolabı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.