Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Beko ve Arçelik'lere 15 şubattan önce cihaz gelmeme gibi bir durum varmı arkadaşlar?

Önümüzdeki hafta gelecek olan partiden kendilerine de sipariş adedi kadar ürün gideceği bilgisini aldım.

Siz 15 Şubat bilgisni nereden aldınız?

Şoyle ustadım platinium bir beko bayiinden ki arkadaşım yakinen tanıyor onlara mail gelmiş şubat 15 ten once kendilerine ps4 verilmeyecegine dair bende bu durumun dogruluk oranlarını kontrol ediyorum.Yani araştırıyorum sacma geldi bana artık paranoyak olduk iyiden iyiye tuaf şeyler oluyor...
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Mesajı buldum okudum hocam ancak stok azlıgından dolayı arceliklere urun vermeme durumu varmı acaba şu anda sen 22 aralıkta sormuşsun bu soruyu kendilerine ...
  • Valla ödememi de 11 aralıkta yaptım, ayın 24ünde 3. taksidi kesilecek, bu sefer harbiden yakarım orayı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Beko ve Arçelik'lere 15 şubattan önce cihaz gelmeme gibi bir durum varmı arkadaşlar?

Önümüzdeki hafta gelecek olan partiden kendilerine de sipariş adedi kadar ürün gideceği bilgisini aldım.

Siz 15 Şubat bilgisni nereden aldınız?

Şoyle ustadım platinium bir beko bayiinden ki arkadaşım yakinen tanıyor onlara mail gelmiş şubat 15 ten once kendilerine ps4 verilmeyecegine dair bende bu durumun dogruluk oranlarını kontrol ediyorum.Yani araştırıyorum sacma geldi bana artık paranoyak olduk iyiden iyiye tuaf şeyler oluyor...

Umarım dediğin gibi olmaz aksi halde yine elimiz boş kalır.

Ben de 13 Aralık'ta ödemeyi yapmıştım.

• Umarım bir sorun yaşamazsınız beyler peki hic konuştunuzmu odeme yaptıgınız için sıkı press yapabilirsiniz gibi geliyor bana ?
  • en son cumartesi aradım, 16 Ocakta gelicek, gümrüktü sevkiyattı 20sini bulur dediler, bekliyoruz bakalım.
    Hadi hayırlısı ile inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

en son cumartesi aradım, 16 Ocakta gelicek, gümrüktü sevkiyattı 20sini bulur dediler, bekliyoruz bakalım.

Bidaha ara bidaha sor bakalım kardeşim bende bir arcelikte mudur var ona sordum bu şubat 15 geyigi nedir diye genel merkezi arayıp soyliyecek kardeşim.
  • arayıp sordum, 22 Ocak dedi, dedim bi 15 şubat geyikleri dönüyor nedir durum diye, Bize en son gelen mail 20 ocakta sevkiyatların başlayacağıydı ve sonra genel merkez yılbaşı tatiline girdi, 7 Ocakta iş başı yaptılar dedi, ondan beride ilk açıklamayı değiştirecek bir açıklama gelmedi dedi. Durum bu.
  • quote:

arayıp sordum, 22 Ocak dedi, dedim bi 15 şubat geyikleri dönüyor nedir durum diye, Bize en son gelen mail 20 ocakta sevkiyatların başlayacağıydı ve sonra genel merkez yılbaşı tatiline girdi, 7 Ocakta iş başı yaptılar dedi, ondan beride ilk açıklamayı değiştirecek bir açıklama gelmedi dedi. Durum bu.

Arceliklerde durum aynı hocam banada sana soylenene yakın bilgi verildi valla helal olsun bu adamlara sony den bile daha netler ama bu adamlara bile duzgun vermiyorlar.
  • Selam,

Beko ve Arçelik'e sipariş verenler aldıkları yerleri bugün arayabilirler mi stok konusunda var mı yeni bir durum diye? Teslimatların bu hafta yapılması planlandığı için bir gelişme olabilir. Birbirimizi yönlendirelim bu konuda.

Geçen Cuma gibiydi Beko'yu aradım, henüz yeni birşey yok dedi yetkili.
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Ben de gçen cuma aramıştım, 22sinde demişlerdi, birazdan tekrar arayacağım, yazarım neticeyi buraya.
  • Arçelik merkezle konuştum, 16sında depolara giriyor ve o gün bayillere sevkiyatları başlatıyoruz dediler.
  • mersinde yaşıyorum ve tanıdık bir beko bayi var. sürekli aışveriş yaparız yıllardır. geçenlerde gittim ps4 getiriyor musunuz dedim getirmiyoruz dediler ilginç.
    normalde beko ve arçelik bayilerin satması gerekmiyor mu arkadaşlar? yani arayıp merkezden sipariş verme imkanları yok mu bunların? elemanda pek birşey anlamıyor gibiydi ama bilemedim..
  • PyramidCardShop P kullanıcısına yanıt
    Merkezden isterse getirebilir. Ana depo uzerinden stok kontrolü yapicak, varsa satip sozlesmesini kesicek, merkezde urunu ona ayirip sevkiyatini gerceklestirecek. Sistem bu aslında. Ama belki senin tanıdık resmi beko bayii değildir, beko urunleri satmasi bayi oldugu anlamina gelmez neticede, bayii olduguna emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi bakalım dedikleri gibi olacak mı göreceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merkezden isterse getirebilir. Ana depo uzerinden stok kontrolü yapicak, varsa satip sozlesmesini kesicek, merkezde urunu ona ayirip sevkiyatini gerceklestirecek. Sistem bu aslında. Ama belki senin tanıdık resmi beko bayii değildir, beko urunleri satmasi bayi oldugu anlamina gelmez neticede, bayii olduguna emin misin?

evet resmi beko bayi. daha önce ps3ü de sipariş üzerine getirtmiştik.
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    ben nedense pek ihtimal vermiyorum :D
  • Beko ile az önce konuştum.

"Haftasonuna kadar bize gelecek, en geç haftasonu teslim etmiş oluruz" diyorlar.
  • Arçelik ve Bekocular, yok mu bir gelişme?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.