Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel haber umarım hatalarını telafi ederler bu sefer Ben dün kavuştum cihaza ama en önemlisi konsolun calışır durumda olması, umarım herkes sorunsuz kavuşur konsollarına
  • beyler ben bu ps4 aletini en az taksit olarak nerden alabilirim. mesela 24 ay taksitle alabileceğim yerler yokmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Güzel haber umarım hatalarını telafi ederler bu sefer Ben dün kavuştum cihaza ama en önemlisi konsolun calışır durumda olması, umarım herkes sorunsuz kavuşur konsollarına

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam darısı başınıza. Çok bekletiler bizi bekleyen bütün arkadaşları anlıyorum, sabır taşına döndük çatladık resmen.
  • bende bekodan 47w805a n9100w aldım banada size söylendiği gibi ocağın 4üne teslim ediliecek dendi, bende bunun üzerine aptal gibi bide ps4 alayım dedim ve halen ürünleri beklemekteyim en geç ocağın 7- 8 elinizde olur dediler bakalım. halen beklemekteyim.
  • zulkarneyin Z kullanıcısına yanıt
    banada 16 Ocakta teslimatlar başlıyor, 20 si gibi elinizde olur dediler.
  • Aralıkta Arçelikten almış olupta, önsiparişini iptal etmeyen kalda mı hala?
  • Ben tam buradan alacaktım, sepetteyken vazgeçmiştim, sonra arçelikten beni aradılar siparişiniz yarım kalmış diye, ilk önce noluyoruz oldum. :D Ama sonra yok almayacağım dedim. İyiki de almamışım. :)
  • macgyvertr M kullanıcısına yanıt
    neyden bahsediyorsun, ne sepeti?? bir internet sitesi falan mı?
  • Beko'dan Aydın bayii YELEN PAZARLAMA'dan n11 de yenilevimi mağazası var, ön sipariş veren var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 8 Ocak 2014; 11:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Aralıkta Arçelikten almış olupta, önsiparişini iptal etmeyen kalda mı hala?

Benim 47w805 ve n9100w u ocağın 6 sında teslim ettiler. ps4 ufukta yoktu daha bende ps4 iptal ettirdim. Daha fazla bekleyecek tahammülüm kalmadı. zaten ntsc de pek istemiyordum iyi oldu pal cihaz gözlüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulkarneyin -- 8 Ocak 2014; 12:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    arçelikler ntsc satmıyor ki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: adil07

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Bende bekodan ön sipariş geçtim . Umutlu değilim bu haftadan ama inşallah sürpriz olur başlık güzel olmuş gelişmeleri takip açısından.

hangi siteden aldnız sorması ayıp ve ne kadara

http://www.bekoyetkilisatici.com/Sony-PS4.html#0

Yalnız 1.parti siparişler bitmiş 2.parti ön siparişe geçmiş haberiniz olsun.

Hocam ben Kıbrıs'ta Sony Center'a sordum 1550TL dedi ve ocağın son haftasında elimde olurmuş.Ki Kıbrıs genelde bu tarz eşyalarda çok pahalıdır.Bir yanlışlık olmasın o ilanda.

• quote:

arçelikler ntsc satmıyor ki zaten

Bekodaki arkadaşa; bu gelecek cihazlar ntsc mi palmı dediğimde telefonla birilerine sordu ve ntsc oldugunu söyledi. Arçelik bekonun sitesindede yazmıyorki. Bilmiyorum belkide pal cihazdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sorduğun yer resmi bayi ise zaten ntsc mal satamaz, bilgisiz biridir. Öylesine bir satıcıysa da spotçu gibi kafasına göre iş yapıyordur, iyi olmuş orayı iptal ettirdiğin.
  • Beko ve Arçelik'lere 15 şubattan önce cihaz gelmeme gibi bir durum varmı arkadaşlar?
  • Ön Sipariş alıp bitirdilerse bir sonraki partiye kalmıştır halıyle, ben 11 aralıkta almıştım bir bayiiden, 20 Ocağa kadar teslim edilecek dediler geçtiğimiz hafta içi.
  • quote:

Ön Sipariş alıp bitirdilerse bir sonraki partiye kalmıştır halıyle, ben 11 aralıkta almıştım bir bayiiden, 20 Ocağa kadar teslim edilecek dediler geçtiğimiz hafta içi.

Benim bahsettigim biraz daha farklı gelecek olan partide arcelik ve bekoya hic urun verilmeyeceginden bahsediyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Beko ve Arçelik'lere 15 şubattan önce cihaz gelmeme gibi bir durum varmı arkadaşlar?

Önümüzdeki hafta gelecek olan partiden kendilerine de sipariş adedi kadar ürün gideceği bilgisini aldım.

Siz 15 Şubat bilgisni nereden aldınız?
  • ben twitter üzerinden Mustafa Yiğit'e sormuştum, kendisi verileceğini söyledi. Az bi kaç sayfa dönüp bakabilirsen orada biryerde caps i de olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.