Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Arçelik ve Bekodan uzak durun. Konudaki eski yorumlara bir bak istersen.
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam garanti yüzünden buradan almak istiyordum açıkçası ama artık beklemeye gerek yok ne zaman geleceği belli değil zaten. Amazon stoklarını takip edip kapıcam inşallah ps4'ümü:)
  • GreenWhite. kullanıcısına yanıt
    amazon.de ve amazon.co.uk sitelerinede bak hocam ne olaçağı belli olmaz Pal avrupa cihazları daha kaliteli. Ceçitli oyun ve konsol sitelerini araştırdım ign ve gamespot gibi siteleri. 400 Euro, 350 Pound boşuna ödemiyor avrupalılar ama amazondan amerikadan gelecek ürün o kadar pahalı değil alırsın en kötü sony'e garantiye verirsin Tr'de (Bazı karaborsacı arkadaşlar kızabilirler yalnız ben onların satış yaptıkları konulara yorum yapmıyorum, oyuncular birlik olmaz zorunda bu forumun amacı budur zaten ve bu konuya bakan insanlar uygun fiyata garantili veya garantisiz konsol almak isteyen insanlar o yüzden yorumlarıma karşılık vermeyin.)
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Amazonunda 1 yıllık garantisi var ama artık garanti falan düşünmüyorum sıkıldım yani Allahın izniyle vereyim siparişimi ve konsoluma sahip olayım başka bişey istemiyorum :) amazon.com'dan takip ediyorum 1.180 TL'ye falan geliyormuş zaten gayet uygun bence.
  • GreenWhite. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam elektronik şans işi, zamanında amazon.co.uk xbox 360 aldım hala canavar gibi. Amazon amerika 1 ay değiştirme garantisi veriyor sonra bozulursa sony ile muhatap olursunuz zamanınızı calacaktır o kadar ama sabır kalmadı artık
  • Amazon'dan alan ya da almayı planlayanlar bir adres gönderebilir mi ? Ben amazon'a girip seçtiğimde bu adrese gönderemeyiz diyor. Henüz karar vermedim ama 1-2 arkadaş amazon'da garanti veriyor diye yorumlar yapmış. 599$ olarak gördüm fiyatı, 1120 TL'ye nasıl geliyor ?
    Ufak bir update bilgi verebilirseniz araştırmak istiyorum. Ocak - Şubat konusunda hala şüpheliyim, Sony Türkiye'ye de bir nevi tepki olur.
  • $399 dan stok açınca amazon kargo gümrük herşey dahil $535 geliyor.
  • 599$'lık fiyat o zmn Amazon'un değil herhalde. Şu an sadece 599 $ görüyorum, stoklara geldiğinde bakacağız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

599$'lık fiyat o zmn Amazon'un değil herhalde. Şu an sadece 599 $ görüyorum, stoklara geldiğinde bakacağız artık

Amazon kendı sattg 399dolar satıcılarn amazon uzerndn sattg 599dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24/7 çalışıyorum nerdeyse, kafa dağatacak tek hobimiz var ona da ulaşamıyoruz. baydı beni bu muhabbet artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Amazon'dan alan ya da almayı planlayanlar bir adres gönderebilir mi ? Ben amazon'a girip seçtiğimde bu adrese gönderemeyiz diyor. Henüz karar vermedim ama 1-2 arkadaş amazon'da garanti veriyor diye yorumlar yapmış. 599$ olarak gördüm fiyatı, 1120 TL'ye nasıl geliyor ?
    Ufak bir update bilgi verebilirseniz araştırmak istiyorum. Ocak - Şubat konusunda hala şüpheliyim, Sony Türkiye'ye de bir nevi tepki olur.

Kendi adresiniz dışında bir adres yazarsanız eğer ürün o adrese gönderilir. Amazon.com üye sayfanızdaki adres sizin kendi adresiniz olmak zorunda. Uyarıyı almanızın nedeni ise, satın almaya çalıştığınız ürünü amazon haricinde farklı satıcıların satıyor olmasıdır.
  • Konsepti anladım, şu an amazon'da stok yok, sanırım 31 Aralık da stoğa gelecek ibaresi vardı. Bulabilirsek o dönem oradan alacağız.
    Bir mail gönderip şu 1 aylık garanti işini de soracağım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Hocam Arçelik ve Bekodan uzak durun. Konudaki eski yorumlara bir bak istersen.

Siteden degil dukkandan alacagim ben. Taksit olmuyorsa almayayim hic.

• Valla dükkanlarınında sitelerinden farkı yok, kesin bir tarih vermiyorlar, benim aldığım yerde patron hepsini ps cafeye satmış zaten. Nakit ödedim 15 gün beklettiler sonra gittim parayı nakit aldım. Taksitle ön sipariş verirsen olumsuz bir durumda parayı hemen alamazsın herhalde. Neyse illede almak istiyorsanız evet taksit yapıyorlar şansınız bol olsun.
  • arçelik ve beko ya iyiki güvenmemişim. Direkten döndüm valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Valla dükkanlarınında sitelerinden farkı yok, kesin bir tarih vermiyorlar, benim aldığım yerde patron hepsini ps cafeye satmış zaten. Nakit ödedim 15 gün beklettiler sonra gittim parayı nakit aldım. Taksitle ön sipariş verirsen olumsuz bir durumda parayı hemen alamazsın herhalde. Neyse illede almak istiyorsanız evet taksit yapıyorlar şansınız bol olsun.

Yer tanidik hocam sıkıntıyok bu yuzden

• Dismoor kullanıcısına yanıt
    12 aralıkta 1-2 cihaz teslim ettiler ondan sonra pufff! Ver yalanı gitsin...
  • Evet mağaza müdürlerine ve karaborsacılara teslim ettiler.

La şu garanti ve blueray olayı olmasa bende amazondan alacaktım neyse..

Sony centerı bugün yine aradım ocağın ilk haftası için kesin konuşuyorlar.. Tek umudum parası peşin ödenmiş ürünlerin sony centerlara daha önce gönderilmesi..
  • Bırakın bekoyu arçeliği gençler.. Yapıştırın amazondan 1 haftada gelir..
  • Arçelikteki siparişi iptal edip Beyaz 16 GB Nexus 5 aldım, çok daha mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.