Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kadar yalan ne için anlam veremiyorum.Yok depo sayımı yok geldi veremiyoz.Arkadaş dürüstce elimizde olmayan sebeplerle teslim yapamıyoruz.İsterseniz ğücret iadesi yapalım veya ocak ayının 2 haftası teslim edebiliriz.

Bu kadar zormu.Birde esnaf olacaklar
  • Sormayın hocam gidip parayı geri alıcam şimdi bu kadar da olmaz kara borsacılarla anlaşıcam artık. Yalancılarla uğraşmaktan sıkıldım.
  • Beko daki ps4 ler 720p den yukarı açamıyomuş dikkat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Dostum spot'a gitme bence bekle.Cuma günü amazon yeni bir stok açacak.Ordan alırsın kaptırma paranı.Bunlara güvenmeyip Allah tan ben 21 aralık ta almıştım.Şuan yokda.

Kız geçen hafta 10 bin metrekarelik depo sayımı uzun oluyor değince anlamıştım ben foss çıkacağını
    Ulan arçelikte yoktur o kadar depo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Beko daki ps4 ler 720p den yukarı açamıyomuş dikkat

• Aynen hocam sormayın zaten bazı fiyatlar görüyorum spotcularda o kadarda değil tamam önceden davranmış almış ama düzgün bir kar koyup satan kişiden alırım. Amazona gelince uğraşmak istemiyorum kredi kartımda max 1000tl hocam getiren arkadaşlar doğru düzgün fiyata satarlarsa onlardan alırım Arçelik 2. kez bana kazık atıyor bir de lcd olayım vardı ne diyim artık.
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Arçeliktekiler de scart ile bağlanıyormuş tv'ye.
  • arcelikal'dan verdiğim siparişi bugün iptal ettim.
    Japonya lansmanı nedeniyle stok göndermeyecekler, ocak da 200 makine gelecek bize de anca 2-3 düşer dedi.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Scart 720p vermez beyler, aman diyim dikkat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    o nasıl oluyor? yalana bak... PS4'ler standart hepsi aynı... spotçuların yalanıdır o...
    scart soketten 576i çözünürlük verir belki s-vhs ile 1024x780i olur notebookla s-vhs ile denemiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 23 Aralık 2013; 16:39:13 >
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
  • Burdada 1300 TL ön sipariş ile görüştüm burasıda beko bayisiymiş..

http://www.beyazesyamerkezi.com/Playstation-4-500-GB.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Aynen hocam sormayın zaten bazı fiyatlar görüyorum spotcularda o kadarda değil tamam önceden davranmış almış ama düzgün bir kar koyup satan kişiden alırım. Amazona gelince uğraşmak istemiyorum kredi kartımda max 1000tl hocam getiren arkadaşlar doğru düzgün fiyata satarlarsa onlardan alırım Arçelik 2. kez bana kazık atıyor bir de lcd olayım vardı ne diyim artık.

ben 12sinde amazondan aldığım makinayı 1700 e sattım bugün, iki gün öncede iki tane daha sipariş verdim.
    birini yine satcam. bir makina bedavaya gelmiş olcak.
    yeni stok açılırsa yine alcam nasıl olsa tr ye fazla cihaz gelmez yaza kadar.
    neden ucuza satayımki.

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    O fiyatı TR garantili cihaza veririm hocam kusura bakmayın, NTSC 1300 TL den yukarı etmez garantisi yok 1 2 ay sonra bozulur kalır cepten tamir ettiririz artı avrupa ülkesi vatandaşıyım durmadan gidip geliyorum yanımda taşımam gerek yok ucu böyle voltajı böyle blue ray calıştırmaz nazlı bir cihaz, en kötü kredi kartının limiti artırır amazondan kendim söylerim ama uğraşmak istemiyorum 150 200 TL kar neyinize yetmiyor ayıptır sorması? amazon.de veya amazon.co.uk sitesinden PAL gümrüksüz avrupada ikamet ettiğim adrese sipariş verebilirim. 20 gün bekledim 2 ay beklesemde bir şey olmaz, o zamana kadar istediğim fiyata satanlar olursa olur olmazsa canları sağolsun başka işlerimde var PS için ölemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

O fiyatı TR garantili cihaza veririm hocam kusura bakmayın, NTSC 1300 TL den yukarı etmez garantisi yok 1 2 ay sonra bozulur kalır cepten tamir ettiririz artı avrupa ülkesi vatandaşıyım durmadan gidip geliyorum yanımda taşımam gerek yok ucu böyle voltajı böyle blue ray calıştırmaz nazlı bir cihaz, en kötü kredi kartının limiti artırır amazondan kendim söylerim ama uğraşmak istemiyorum 150 200 TL kar neyinize yetmiyor ayıptır sorması? amazon.de veya amazon.co.uk sitesinden PAL gümrüksüz avrupada ikamet ettiğim adrese sipariş verebilirim. 20 gün bekledim 2 ay beklesemde bir şey olmaz, o zamana kadar istediğim fiyata satanlar olursa olur olmazsa canları sağolsun başka işlerimde var PS için ölemem

2 aydandan önce kimse 1300e garantisiz makina vermez nasıl olsa bu makina yaza kadar kara borsa, ocaktada gelecek makina çok az. sonraki sevkiyat henüz belli bile değil...

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    Her malın alıcısı vardır hocam isterseniz size pm ile ülkemdeki ps4 pundle fiyatını atayım bir bakın, hem de stokta ürün ama TR ye göndermiyorlar. Kısacası dediğiniz bazı insanlar için gecerlidir, birinin bağlantıları yoktur çok ister parası vardır alır ama benim için geçerli değil, ntsc BENCE 1200 den yukarı etmez. İstediğiniz fiyata satabilirsiniz özgür piyasa size iyi satışlar
  • PS4 scart pin bağlantısı deneyen var mı? adamlar içeriğe niye scart pin kablo koymuş?
  • Dün gittim Arçelik'e adam diyor ne var bu ps4'te herkes soruyor falan :) Ayrıca ne zaman gelir Ocak sonunda mı ortasında mı hiç belli değil falan dediler. Bende ümidi kestim artık ve amazondan alacağım bi sıkıntı olmazsa.
  • GreenWhite. kullanıcısına yanıt
    Amazona bak hocam neredeyse her gün stok acıyor, gelmesiyle en fazla 1200 TL filan tutar. Ön sipariş işlerinede karışmayın hiç, ocakta gelecek diyorlar teknomarketlerden görünce alın hemen.
  • Beko 12 taksit yapıyormu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.