Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahaha talebe baglı diyor hala..... Hani herkes rahat rahat alacak 10 bin 20 bin rakamlar konusuluyordu?? Yalancı herif, şu süre zarfında bu herifi tanıdıgım kadarıyla yine çok zor alır millet!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler arçelik genel müdürlüğünden pazarlamaya gelen faxı gözlerimle gördüm. Japonya da ki lansman sebebi ile içinde Türkiyeninde bulundugu 4 ülkeye ps gönderimi durdurulmuş.(biri de arjantin di diğer ikisini hatırlamıyorum net göremedim.) En erken Ocak ortasından sonra gönderileceği yazıyordu. Bilginiz olsun.
  • Twitter kullanmıyorum link ya da SS paylaşacak olan var mı? Merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Beyler arçelik genel müdürlüğünden pazarlamaya gelen faxı gözlerimle gördüm. Japonya da ki lansman sebebi ile içinde Türkiyeninde bulundugu 4 ülkeye ps gönderimi durdurulmuş.(biri de arjantin di diğer ikisini hatırlamıyorum net göremedim.) En erken Ocak ortasından sonra gönderileceği yazıyordu. Bilginiz olsun.

Aynı şeyi bana arkadaşım telefondan okudu hocam aynen oyle Mustafa Bey imizde diyorki yahu aralık 13 de geldi onlara stok olanları sattılar ocak tan once birşey gelmyecekti şunu bir ispatlayacak durumum olsaydı o faxın goruntusu yada arkadaşın bana okudugu mailin goruntusu hayata küstürürdüm ben bu gece bu adamı Net söylüyorum.Ama utanmıyor oda ayrı tabi...
  • Yani aslında arçeliği pek suçlamamak lazım, tamamen eurosia'nın beceriksizliği.
  • Başka sözüm yok hakim bey
     Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Başka sözüm yok hakim bey
     Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar

Abd 2 milyon stokla giriyor bunlar 2 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa bey yine komiklik yapmış güzel show olmuş hakkını yemeyin adamın kimse cevresindekilere bu kadar torpil ile konsol satıramazdı helal olsun. Bu ay bir mucize olursa spotcu arkadaşlara sesleniyorum konsolu onlara yirmi beş bin (25.000) TL den bırakırım pm atsınlar.
  • Evet arkadaslar ne olacak simdi ? Bu konuda olan kimse urunu alamadi sanirim ve alamayacak gibi. Bundan sonrasi icin nereye yonelmeyi dusunuyorsunuz ? Bir fikir alisverisi yapalim.
    Ben sahsen bugun gozumu karartim 1750 tl den satilan teknosa garantili 2 ilana yoneldim 2 si de 1 saat icinde satildi. Bu forumda oldugu kadar disarida da arayan insan dolu. Ne yapacagimi sasirdim valla.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konudaki coğu arkadaş şu anda amazon.com üzerinden aldı cihazı istersen şu konulara bir bak. Benim hevesim kalmadı artık gelsede olur arçelikten teknosadan gelmesede olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_85168131/mpage_18/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_58499470/mpage_1017/tm.htm

• Yok dostum garantisiz almayi dusunmuyorum kesinlikle. Ben yine ayni fiyat araliginda garantili spot urunlere bakayim. Bulamazsam 2. Parti gelince magaza magaza gezerim. Su ps3 oyunlarinin upgrade etme sureleri dolmadan bir makine de aktif etmem gerek

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Sonyeurasia güvenip mağazalara gönül bağlama hocam 2. parti icin ocak ayı aynı aralık gibi olacak sahtekarlık yapacak teknomarketler yine. Spotculara ve ntsc cihazlarada 1200 TLden yukarısını verme garantisi yok, pal cihaz ise 1400 TLdir değeri. Kısacası işimiz cok zor.
  • o kadar olumsuzluktan sonra yarın ilk yapacağım iş arcelikten siparişimi iptal etmek.1100 tl amazon.com fiyatı gayet uygun, almak isteyen bence kaçırmasın bu fırsatı
  • Amazondan alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ben de sadece cash var. Kredi kartının limiti tutmuyor banka kartlarıylada sorun cıkar uğraşmak istemiyorum. Forumdan bir arkadaşla fiyatta anlaşırsak alırım belki Bu arada bütün aksaklıklara rağmen spotculardan uzak durun gencler bu cihaz 1600-2000 TL etmez
  • yalvarıyorum biri su adama "yakında torpilden sizide iceri alacaklar" yazsın
  • Türkiyede bu iş yalan oldu arkadaşlar aradım bir kaç gün içinde gelecek dediler yine ve kesin sözcüğü artık kullanılmıyor, pek inandırıcı değil bu saaten sonra. Ocak ayında gelir mi Allah bilir, bu hafta iptal ettirip parayı geri alıcam. Riske girip daha ucuza amazon.com dan alabilirsiniz hala stok var. Konuya yorum yazmak anlamsız bundan sonra, hep oyalama haberleri yazıyoruz inanmıyorum ama ürün gelirse eğer arçelikten fotoğraf koyarım ama bunun dışında daha fazla konuya yorum yazmam.
  • Ben sipariş verdiğim sony center ı aradım az önce. Ne zaman gelecek ürünler kesin bir tarih belirlendimi dedim "ocağın ilk haftası için kesinleşti" dedi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.