Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MM nin online satışında 1 adet satmadığını ve alan herkesin siparişini iptal ettiler bir nevi hayali ürün sattılar sonra mediamarkttan gidip kaç kişi almış allah için bunu söyle kardeşim

• Birisi şu adamın telini bulsun 118 den fena küfür edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    Adama diyorumki sizin için komik olmayan adet kaç ??? Cevap yok 2000 mi 3000 mi ? Sizde haklısınız tabi falan diyor.Bi daha sordum bakalım...
  • İşine gelmeyince SIKIYOR tabii muhabbet.. Bunlardan alışveriş bir daha ömrü billah yapmam.. Tipine bak şununtam bir şeref yoksunu, çocuk kandırıyor aklınca gerizekalı herif

• Şubat dada sevkiyat olacakmış
    3000 olur heralde ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 20 Aralık 2013; 21:30:51 >
  • Köşeye sıkışınca sağlı sollu girişince muhabbet tatsızlaşır tabi dimi ne oldu ?Şeytan diyor alma tr den birşey bu nedir ya...
  • Hocam cidden bu herifin başında olduğunyerden çöp almam ben, şahsen amazondan alıcam isterse martta stok açsınlar bu kdr iğrenç bir herif görmedim ben

Zoruna gitti saygı çerçevesi içerisinde duman ettim error verdi tatsızlaştı muhabbet kedi gibi kıstırıp kuyrugu kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Köşeye sıkışınca sağlı sollu girişince muhabbet tatsızlaşır tabi dimi ne oldu ?Şeytan diyor alma tr den birşey bu nedir ya...

Bu adam değilmiydiki lansman gecesi yapılan röpartajda oyun severler biraz daha sabır etsin ocak ayı başında yeterli sayıda ürün gelicek herkes alabilecek diye!! şimdi ocak 15 oldu ve gene aynı şey miktar veremiyoruz belli oldu aralık ayından bi farkı olmayacak gelicek yeni partininde !!
  • Aynen öyle helal olsun kardeşim muhteşem oturttun adamı!!

Üstat ben elektronik konusunda şanssız bir adam olmasam çok tan verirdim amazondan siparişi ama ben şansıma guvenemiyorum .Yoksa elemanı gördünüz sorduğum stok sorularına cevap yokkkkkkkk.Sürekli kıvırmaca
  • Biz mağaza dan alamayiz o kesinleşti tek çare Teknosa Stoğu veya kliksa vs kollamak olucak

• Aynen dostum küçük kız çocuğu gibi bir ağlamadığı kaldı.. Banane ya ben oynamıyom! :)

• Ps4 den soğudum vallahi billahi.. Heyecanım kalmadı.. Artık alsam da olur almasamda diyorum.. Sony tr içimdeki heyecanı bitirdi yemin ediyorum..
  • Ben daha sana ne diyim be adam ???!!!!!
     Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar
  • Alamassın kolay kolay diyor resmen tam dayaklık bu adam...

• Kat kat derken ne demek istedi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Ben daha sana ne diyim be adam ???!!!!!

Özgür ‏@Dismorr now
    @undernick @Djibrilessi karaborsacılar, mağaza müdürleri, dostları, mağaza çalışanlarına bağlı desenize :)

• Ben kapakları saymadım artık yeter adam hic bişey hissetmiyor çünkü adamda utanma yokki pes ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.