Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söylentiler çok korkutucu duruma göre yarın yine arayacam adamları ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Stoklarda yokken kadın sana nasıl stoklara geldi diye göz göre göre yalan atıyor dostum, aç teli bunu sor önce..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Stoklarda yokken kadın sana nasıl stoklara geldi diye göz göre göre yalan atıyor dostum, aç teli bunu sor önce..

Ben de onu merak ediyorum bilgisayardan bakıp sistemde stoklarımız gözüküyor diyor sonra böyle şeyler okuyunca beynim dönüyor benimde, aramakla olmaz işim bitsin mağazaya gidecem yine bu aralar.

• Yok arkadaş bir boşluğumuza geldi aldık.
    Ben ilk gün yazdım bu konu içinde çekirdek gibi yerler beko-aç bayilerini. Aslında bayilerde de çok suç yok ancak ps4 ün stok sıkıntısını takip etmedikleri için sipariş verdik gelir diye düşündüler ancak bu buzdolabı çamaşır makinesi değil. Beko arçelik bayilerine sıcak olarak girenler elden alındı sonrakileri hatırlı müdürler çekti.
    500 konsolu koskoca teknosa çekebilmiş, avrupa devi mediamarkt 50 tane, 40 tane vatan, sony dükkanları 1-3 arası onlarda %80 i eşe dosta. VE depoda beko-aç için ayrılmış ve 10 gündür dağıtıma çıkamamış 75 tane ps4 var yersen.

almanyada şubat mart diyorlar, orası nasıl bir market siz düşünün sony bizle ilgilenecek biraz zor gibi.

• Engs91 kullanıcısına yanıt
    Bayiiler o şekilde görüyor sistemde, Pazarlama müdürünü arıyorum çekemedik malı gümrükten diyor. Sapıttım napıcamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Bayiiler o şekilde görüyor sistemde, Pazarlama müdürünü arıyorum çekemedik malı gümrükten diyor. Sapıttım napıcamı.

O zaman biz de paraları çekeriz olur biter hocam bu ne rezilliktir, böyle iş mi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

Ayrıca arçelik ve beko henüz doğru dürüst satış yapmadı. ilanlara bakarsanız hiç bulamazsınız yada bir tane belki vardır.

Aynen bu dogru hocam kesinliklekatılıyorum sana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

evet beyler son bomba, az evvel Güvenç Bey ile görüştük, Şubat ayında Japonya da lansman olduğu için Sony bütün malı oraya yığıyomuş, Arçelik ve Bekonun gümrükte malı kalmamış, Şubata kadar mal yok dedi, en iyi ihtimalle Ocak ortası dedi. SC lerde durum nasıl olacak bilmiyorum.

Benide arçelik mağazasındaki müdür şimdi aradı senin yazdıklarına benzer şeyler söyledi şubat demedide belkide cearet edemedi ocak dedi .Japonyadaki lansman ile bizim ulkeye gelecek ps ne alaka anlamadım rezillik tek kelime ile rezillik.
  • Mrblar bende arcelikal.com da siparis vermiştim 13.11.2014 tarihinde dün aradm musteri hizmetleri ni ocak başı geleceğinı soylediler bugunde baktığımdahttp://www.arcelikal.com/Sony-PlayStation%C2%AE-4/ArcelikOzellik?PID=1823 ön sipariş kapandığı nı gördüm artık nedendir bilinmez

• Öyle bişey olursa o mustafa yiğit e en yaratıcı küfür leri ederim

• Spotcu getirtmis gittigidiyor.com da var bi ilan 30 tane getirmis 2200 den satiyor ona gelisi 1200 lira olsa 30 bin havadan kazanacak adam biz guvendik arçelik beko spotcu kadar olamamislar

• şikayetvar da yaşadıklarımızı ilettim, muhtemelen tatmin edici bir cevap gelmeyecektir ancak biyerlerden de bişiler yapmak lazım gibi hissettim. Sizde yazın, belki sayı artınca biraz daha özen gösterirler.
  • Şikayet etsenizde arçelik sony kaynaklı diyecek işin içinden çıkacak.. Ancak para iadesi yapar..
  • Biraz önce konuştum arkadaşlar baya uzun konuştuk ama artık yazmaktan sıkıldım herkes farklı konuşuyor o yüzden sadece gümrük olayı doğru ama arçelik ve beko ayrı, sony center teknosa vatan gibi mağazalar ayrı siparişlerde bulunmuşlar sony'ye. Yarın bilgi vericem size dedi bekleyip görücez. Umutlumuyum hayır, kimseyide yanlış bilgilendirmek istemem stoklar şaka gibi yazmama değmez kimse umutlanmasın daha net haber alırsam haber veririm.
  • Beko alpay ile görüştüm hafta başına kaldı büyük ihtimal dedi. ben önümüzdeki cumaya kadar beklerim olmadı olmaz artık.
  • quote:

Beko alpay ile görüştüm hafta başına kaldı büyük ihtimal dedi. ben önümüzdeki cumaya kadar beklerim olmadı olmaz artık.

Hocam siz amazon dan cihaz almadınızmı ana konuda foto koyan kim ?
  • Mustafa yiğit de bir açıklama yapsa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

Beko alpay ile görüştüm hafta başına kaldı büyük ihtimal dedi. ben önümüzdeki cumaya kadar beklerim olmadı olmaz artık.

Hocam siz amazon dan cihaz almadınızmı ana konuda foto koyan kim ?

aldım ama malum. zoraki olarak aldım. Bozulursa kim uğraşacak.
    pal bir makina bulup elimdekini de satmayı düşünüyorum.
    Allahtan amazondakini aldım da rahatladım biraz.
  • Az önce ben de aldığım yeri aradım. Satıcı arkadaş bugün ana merkezi aradığını kendisini 45 dk beklettiklerini ama sürekli oyalayıcı cevaplar verdiğini söyledi. En son p.tesi demişler ama satıcı arkadaşın dediği ben geleceğine inanmıyorum , durumdan dolayı çok üzgünüm size karşı mahçup olduk özür dilerim istediğiniz zaman gelip paranızı alabilirsiniz dedi. İşimden dolayı p.tesi den önce gidemeyeceğim o gün gider paramı geri alırım artık.
    Bundan sonra ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok. Gözümü karartıp 2 tane 1750 tl den satılan teknosa dan alınmış ilana yöneldim 2 si de 1 saat içinde satıldı. Artık nereden buluruz nasıl alırız bekleyip görücez .
  • Arkadaşlar kesin bilgi veriyorum. Ocak 22 ye kadar Arçelik satmayacak, gelen ürün çok kısıtlı olacakmış yine adetli geliyormuş ve verdiğiniz siparişi size teslim etmeleri bile garanti değil 22 ocakta, omyüzden ben paramın iadesini aldım. Dükkanlara geldiği gün sabah gidip alıcam, size eğer geldi gelecek diyorlarsa emin olun oyalıyorlar. Saygılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.