Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Odin_

Arçelikten alan yoktur sanmam.. Bu arada satış müdürlüğünü aradım ve gerçekten verdim veriştirdim.. Ocajta geliyormuş, ocak ayı İÇİNDE.... Ben iptal ettiriyorm arkadaşlar ocakta ne zaman geleceği bile belli değil.....

sen nerden siapriş vermiştin
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Arçelik levent

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Bugün Doğum Günüm Be :

Şu Bekodaki Alpay, Doğum Günü Hediyesi Olarak Cihazlar Geldi Die bi arasa güzel olmamıydı :D

Bir şey Olcağı Yok Ama İnsan Bekliyor İşte
  • quote:

Arçelik levent

17 aralık tarihli faturayı görmedikmi hocam internette arkadaşım yalan mı soyluyor yani dün gördüğü ile ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwankwo -- 20 Aralık 2013; 11:22:37 >
  • quote:

Arçelikten alan yoktur sanmam.. Bu arada satış müdürlüğünü aradım ve gerçekten verdim veriştirdim.. Ocajta geliyormuş, ocak ayı İÇİNDE.... Ben iptal ettiriyorm arkadaşlar ocakta ne zaman geleceği bile belli değil.....

Hocam emin misiniz? Ocak ayı siparişlerinin bile bittiği yazılıyorken iptal ederseniz sonra pişman olmayın.

Ben şöyle yapaağım, Beko bayisi "stok geldi gelin alın" diyene kadar olur da stokta olan başka biryer bulursam gider o yerden alırım, dönüp Beko'ya iptal ederim. Yoksa başka stok bulma şansımız da çok olmayacak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: APARAN

Ulan Bugün Doğum Günüm Be :

Şu Bekodaki Alpay, Doğum Günü Hediyesi Olarak Cihazlar Geldi Die bi arasa güzel olmamıydı :D

Bir şey Olcağı Yok Ama İnsan Bekliyor İşte

ara gitsin dostum ne kaybedersinki...
  • Hocam fatura gördüysen tabiiki sana inanırım, yanlış anlama lütfen.. Alan varsa daha da feci bence.. Alan arkın dükkana gidip mi almış yoksa önsiparişmi

• GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Valla hocam artık eminim, çünkü ocak 15 e kadar gelmeyecek bunu görmüş oldum bugün. Şubatı bekler bundle alırım eğer amazondan çıkmassa.. Sıkıldım bu muameleden, paramla böyle rezil olmak çok koyuyor maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

Arçelik levent

17 aralık tarihli faturayı görmedikmi hocam internette arkadaşım yalan mı soyluyor yani dün gördüğü ile ilgili?

hocam faturayı nerde gördün link atarmısın
  • quote:

Hocam fatura gördüysen tabiiki sana inanırım, yanlış anlama lütfen.. Alan varsa daha da feci bence.. Alan arkın dükkana gidip mi almış yoksa önsiparişmi

Yok dostum şoyle dun burada sahibinden bu hafta içi alınmış arcelik faturalı bir ps4 vardı onu dedim ben,aynı zamanda bizde herkes gibi bizde arkadaşımla cihaz aradıgımızdan arkadaşta bakıyor cihazlara dun arcelik dukkanda gordum diyor 2 adet gecen hafta siparişi verilmiş bu hafta alacaklar dediler adam faturasını filan uzerine yapıştırmış bende anlamadım bu işten harbiden kafam karıştı .Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim
  • Aradım stoklara yeni yeni girdi hafta başı gelir herhalde dedi kadın,olurda seneye kadar gelirse haber veririm size gencler bugün git yarın gel olayına döndü zaten xbox'a devam
    bu linkteydi faturanın resmi hocam tabi urun satıldıgı icin şu anda yeller esiyor yerinde

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-ps4-tr-garantili-faturali-playstation-4-147659646/silinmis-ilan

ama harbiden paranoya olduk resmen bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Aradım stoklara yeni yeni girdi hafta başı gelir herhalde dedi kadın,olurda seneye kadar gelirse haber veririm size gencler bugün git yarın gel olayına döndü zaten xbox'a devam

nereyi aradın?
  • Bende Görmüştüm. 17 si yazıyordu yanlış hatırmıyorsam.
  • Arkadaşlar satış müdürlüğüyle konuştum, şimdi bölge dağıtımla konuştum onlarda bizde mağduruz ayağı çekiyorlar daha da birşey demiyorum..buyrun numaraları sizde arayın..

0216 5858585 bölge dağıtım
    02123143434 satış

Arçelik hocam şişli bayisi. Mağazanın sahibi pazartesine kadar bekleyin sonra isterseniz iade ederiz paranızı demişti, biraz önce çalışan kızla konuştum her zaman ki gibi hafta başı dedi. Pazartesi arayacam bu seferde cuma dicekler buraya yazıyorum
  • Beko Alpay'ı aradım öğleden sonra haber verecek.
    Aynen şimdi banada aynı şeyi söledi akşama doğru net bir bilgi verecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle böyle ocağı buluruz biz
  • Bende Sony center a önsipariş verdim ürünü geçen hafta. Hatta beko bayiisine önsipariş vermiştim ilk önce. Sony center daki personele arçelik beko gelecek hafta getireceklermiş ürünü dedim. Mümkün değil dedi ve bize gelmeden ürünler onlara gelmesi imkansız demişti. Yani TR girişleri arkadaşlar en erken aralığın son haftası en geç ocağın 15 i.

Yani sonuç olarak hepimiz bekleyeceğiz.

Burada yanlış olan arçelik ve beko bayiilerinin gelecek hafta ürünler stoklarımıza girecek demeleri..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.