Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazondan çok alışveriş yaptım dikkatli bakın coğu satıcı oradada amazon üzerinden pahalıya satıyor, amazon.co.uk 440 küsür pounda satıyor euro değil dollar değil dikkat edin yerli spotcular bitti ingilizi türedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

İtalya yolluyor diye biliyorum ben? Hemen bakayım

yollamıyor maalesef.
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    Eyw.
    Hep Birlik İnş. arkadaşım.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Maltepe Beko Alpay Akdoğan
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    İnşallah dostum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APARAN

Ustadım varmı gelişme neler oluyor yazarsan aydınlanmış oluruz nedir ne değildir?
  • quote:

Dün akşam bahsettiğiniz yer ve kişi ile mağaza da görüştüm. En erken 10 Ocak dedi. İsterseniz ön ödeme alıp, cihaz gelince haber verebileceğini de belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 20 Aralık 2013; 9:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Dün akşam bahsettiğiniz yer ve kişi ile mağaza da görüştüm. En erken 10 Ocak dedi. İsterseniz ön ödeme alıp, cihaz gelince haber verebileceğini de belirtti.

Arkadaşın cihazını daha önceden istedilerse eğer şu an talep almıyorlardır belki ...Çünkü cihaz alanlar var bu hafta içi ve önümüzdeki hafta da olacak duşermi bizlere duşmez mi onu bilemiyoruz malesef.
  • İlk 5 kişi için bu hafta sonu teslimat yapacağız, en kötü pazartesi günü dediler. Ondan sonra kimse gelip ön ödemeli sipariş vermemiş. İsim yazarak sipariş almıyorlar. Ödeme yapmanız gerekiyor. Bir de bulundukları yer AVM olduğu için, cadde üzeri yada sokak arasındaki bir yere göre Sony tarafından öncelik tanınabiliyor dediler.

Arkadaşımız sanırım bu ilk 5 kişi içerisinde.
  • Bayiler hangi tarihe kadar 1. parti ürünler için sipariş aldılar belli değil. Ben 11 Aralık ta gittim Cuma olmaz Cumartesi ya da Pazartesi demişlerdi. Sonra aradığımda bu haftaiçi gelecek dediler. 9. gün bugün iyice geldiler bana Kenar da köşe de yok ki ayakkabı kutumuz bir cihaza 2000-2500 tl verelim
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde 9 gün oldu hala ses seda yok, Cumuya kadar belli olur demişlerdi bakalım bugün ne diyecekler.
  • Arkadaşlar cevreden ve arkadaşlarımdan ogrendiklerim şoyle pazartesi-salı günü mal geleceğeni soyleyen var.

Dün Zeytinburnu arçelik (sadece 2 adet cihaz) paraları önceden ödenmiş cihazların teslimatını yaptılar.Arkadaşım cihazları görmüş üzerinde faturları yapıştırılmıştı dedi.

Allah sonumuz hayır etsin ne diyelim...
  • bende arcelıkten sipariş vermıstım ama sony 1. partiden arcelıge ps4 vermemıs ocakta gelen partiden verecez dedıler bende ıptal ettım yıne arcelıgı es geçerlerse dıye resmen arcelık benı oyaladı makına alamadım yoksa gece satısından gıdıp sırada bekler alırdım nasıl buyuk sırketse bunlar önceden bellı olmazmı gelecek cıhaz adedı flan son anda verılmıyo bence sizde gıdın sony center dan flan ayırtın yoksa yıne alamazsınız
  • Aynı şeyi söyldiler banada. Bugün Cuma, şimdide millete pztesi demeye başlamışlar,. Yav ayın20 si oldu pztesi 23ü, cuma geliyo abi derler olur 28, sonra ararsın abi kesin ay başı biDe 3 gün kaldı.... Demedi demeyin aynen bunlar yaşanacak

• burak_YILDIZ kullanıcısına yanıt
    Aynen benim sinirlendiğimde bu! Eğer cihazı sabah gidip bulamasam, eyvallah paşa paşa beklerdik. Ama ne demek satılmaması ben bunu anlamıyorum.. Adamlara helal olsun tk bir ağızdan konuşup herkesi oyaladılar,Ocak için kendi stogunu hemen eritecek en azından..

• quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

Ustadım varmı gelişme neler oluyor yazarsan aydınlanmış oluruz nedir ne değildir?

beyler sanırım forumdan 3 kişi bekodan (alpay) makina bekliyoruz, he hepinize ben haber verdim buradan.
    iki kişi daha vardı ama hatırlayamadım kimdi?

ben @iskender86
    @APARAN
    @iorfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 20 Aralık 2013; 11:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Aynen benim sinirlendiğimde bu! Eğer cihazı sabah gidip bulamasam, eyvallah paşa paşa beklerdik. Ama ne demek satılmaması ben bunu anlamıyorum.. Adamlara helal olsun tk bir ağızdan konuşup herkesi oyaladılar,Ocak için kendi stogunu hemen eritecek en azından..

Ya ustatlar iyi hoşta bu hafta içi cihaz alanlarda var biz bakmadıkmı sahibindene koyulan faturada ayın kaçı yazıyordu birilerine damlıyor bişeyler ama hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

beyler sanırım forumdan 4 kişi bekodan (alpay) makina bekliyoruz, he hepinize ben haber verdim buradan.
    5'incide vardı ama hatırlayamadım kimdi?

ben @iskender86
    @AlexisSanches
    @APARAN
    @iorfa

Ben yokum kardeşim beko dan makine bekleyenler arasında ustadım...

• Arçelikten alan yoktur sanmam.. Bu arada satış müdürlüğünü aradım ve gerçekten verdim veriştirdim.. Ocajta geliyormuş, ocak ayı İÇİNDE.... Ben iptal ettiriyorm arkadaşlar ocakta ne zaman geleceği bile belli değil.....

• Arçelikten bekliyorum ben de 1. sıradayım kesin dediler ama aramaya korkuyorum biraz sonra arayacam ama aramadıklarına göre iş yattı burası kesin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.