Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arcelikal.com'dan satın aldım, burası Arçelik'in direk sitesi mi yoksa bir bayiye mi ait ? (haftaya gelecek diyor güya...)
    Aldım ama neden aldım ben de bilmiyorum, 2. parti ps4'ler Ocak 15'de gelecek ise bunlar haftaya nereden bulacak anlayamadım, ama gelecek diyor işte. Sıra gelirse olayı var tabi bir de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Valla artık bu ülkede koça da güvenemeyeceksek kime güvenicwz anlamadım..

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar

Siz bu adamlara güvendiyseniz zaten, en büyük hatayı orda yapmışsınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

arcelikal.com'dan satın aldım, burası Arçelik'in direk sitesi mi yoksa bir bayiye mi ait ? (haftaya gelecek diyor güya...)
    Aldım ama neden aldım ben de bilmiyorum, 2. parti ps4'ler Ocak 15'de gelecek ise bunlar haftaya nereden bulacak anlayamadım, ama gelecek diyor işte. Sıra gelirse olayı var tabi bir de...

bayi
  • teknosa yolladı benimkini şaşırdım, beko dan haber yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

bende çok merak ediyorum arçelk-bekoya gelen ps4 ler nedere şu an.
    sonuçta forumda paylaşanlardan fazla alan yoktu oralardan...

alpay çok emindi ama ps4 kıtlığından habersizdi göreceğiz.
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    denize işimekle güven arasında ki bağlantıyı çözemedim ben, ha yaptığı hareketi tasvip etmiyorum orası ayrı.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Adamların Deniz Temiz Turmepa Derneği diye dernekleri var, her tarafta denizlerimizi temiz tutalım diye bağırıp çağırıyorlar. Sıkıntı orda.
  • Arkadaşlar son bilgilere göre Türkiye'ye 100 adet ps4 girmiş bulunmakta şuan.50 tanesi Mustafa Yiğit kendi sülalesine vercekmiş.Twitter'dan yazdı.Kayınçosu,yeğenleri falan alamamış hala.Kalan 50 tanenin 49 tanesini el altından spotçulara 1600'den satıp onlardan 2200 tl'ye alabilirsiniz dedi.Kalan 1 tanede teşhir ürünümüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

denize işimekle güven arasında ki bağlantıyı çözemedim ben, ha yaptığı hareketi tasvip etmiyorum orası ayrı.

inşallah teknosa benim makinayıda gönderir. gerçi hiçbir gelişme yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APARAN

Maltepe Carrefour Beko,

Siz ?

sende bizdensin
  • Cuma ya kadar gelir diyen de var, haftaya kalmış diyen de var , Ocak ayında gelecek diyen de var. Ne yapacağımı şaşırdım. İptal ettirsem teknosa, mediamarkt gibi yerlerden alabileceğimi hiç sanmıyorum. Herkes çoktan isim yazdırdı bile. Kaldı ki bu isim yazdıran kişilerin dahi hepsinin alacağından şüpheliyim. Paramızla rezil olmak böyle birşey olsa gerek.
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Hocam bence iptal etmeyip beklemekte fayda var.Ben de beko bayisinden sipariş verdim bekliyorum.
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çoğu yer ocak ayında ön siparişle gelecek olan ürünleri bittirdi sayılır. Cuma gününden pek umutlu değilim ama pazartesi kesin bir şey derler artık zaten bana kendileri söyledi paranızı iade edebiliriz diye sabır taşı olmaya devam
  • ocağın ilk haftasından önce tr ye ps4 girmez nereye sorsam ocak diyor...
  • birde gelen stok yetmem durumu var Arçelik bayii yazısı

ÖN SİPARİŞTİR!
    16.12.2013 - 30.12.2013 TARİHLERİ ARASINDA STOĞA GİRECEKTİR.
    ÖN SİPARİŞ YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI ARÇELİK A.Ş. STOKLARININ TÜKENMESİ DURUMUNDA ÜRÜN TEDARİK EDİLEMEYİP TARAFINIZA PARA İADESİ YAPILACAKTIR.
  • Sony Türkiye nın bir haltı becerebildiği yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iorfa İ kullanıcısına yanıt
    umarım yalan söylemiyordur bekodaki arif miydi adı ne de kavuşuruz cihazlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    Bana da kesin dediler ama çok umutlanma hocam beklentilerini düşük tut durumlar karışık bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engs91 -- 18 Aralık 2013; 22:01:20 >
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var?! Gerçekten nasıl bir bağ kurdun anlayamadım....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: APARAN

Dün cevahire saat 5 gibi gitti 98 inci sıradaydım zaman geçtikçe pes edenler sayesinde 76 ın cı oldum sıra bana geldi bitti dedi ;(

Ordan media mark taksime geçti. Bir arladaşımda orda bekliyordu 10 kişi kala sıra bitti. Ya sabır dedim eve gece 1.30 da geldim.

Bu sabah 9 da bostancı media mark ın önünde ilk olarak beklemeye başaladım benden sonra 7 kişi geldi personelin dediği 5 adet ürün geldi arızalı olduğu için geri gönderdik ............... Noktaların anlamını si benden iyiy bilirsiniz

Pes etmedim bostancı vatan a gitti atı alan üsküdarı geçmişti.

Yine pes etmeyip kozyatağı carrefoura gitti. Teknosa ve carrefour un içindeki satıldada alan almıştı.

Oradan dudulludaki Brandium teknosa, D&R ve sony center a baktım sonuç yine aynı...

Son olarak maltepe carrefoura baktım bimexe yine bulamadım oradaki beko bayisine girdim son 3 adet kaldı önümüzdeki hafta kesin gelicek dedi ve ordan sipariş ettim. Umarım sorun çıkmaz.

Yani bir plastation sahibi olmak için daha ne yapmam gerikiyor yorumu size bırakıyorum.

Yukarıdaki mesajımdada ne kadar bahtsız olduğumu paylaştığım gibi elime geçmedikce ümidi bıkarak umudum bile yok denebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.