Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony tane tane mi yolluyor yoksa bizimkiler satarken nazlanıyor mu.. ortaya karışık bir durum..

bence ön ödeme yapanlar çekecek parasını o zaman gerçek stok ortaya çıkacak ...
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    Nerden satmışlar 250 tane ya,kuyruklu talan söylüyorlar.. Arçelikten hepi topu 15 kişi almıştır.. 250 tane getirseler hepimiz alırdık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    allaalla ya bunların hepsi başka bir şey söylüyor. Neyse görücez bakalım, bu cumaya kadar gelmesse bizde ocaka kaldık demektir.
  • Satın alanlar merkezi arasın onlar direk siparişe bakıyorlar, arayın bakalım ne diyecekler..

444 08 88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Odin_ -- 18 Aralık 2013; 14:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APARAN

Arkadaşlar Merhaba,
    Sizin Arçelik ve Beko Mağazalardan Aldığınız olumsuz haberler üzerine bir hışım ile ürünün ücretini ödeyerek siparişini yaptığım beko bayisini aradım. ürünün durumunu sordum bu hafta kesin gelecek rahat olabilirsiniz dedi. Arçelik bayilerinden aldığınız bilgileri paylaştığımda ise ben toplamda 10 adet stok ayırttırdım bunların 5 i bu hafta 5 i ocakta gelecek 5ini sattım ve ürünleri bekliyorum diğer 5 i içinde satış yapıyorum. bu mağazalarda ocakta gelecek olan stoklarını bu hafta gelecek diyerek satmış olabilirler dedi. walla bilemiyorum bakalım doğrumu söylüyor göreceğiz bu hafta sonuna kadar. Yorum Sizin.

bende aynı yerden aldım. herhalde senden benim mesajım üzerine gittin oraya diğeride @iorfa nicli arkaşımız. bir kişi daha var o kim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 18 Aralık 2013; 14:49:06 >

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    yok dostum ben forumdan görmemiştim ogün birçok mağaza gezdim en son Maltepe carrefour bimex e gittim ordada yokdu ordan umutsuzca çıkarken bu beko bayisini gördüm. ve ordan sipariş verdim. ama senden bahsetmişti bir arkadaş forma yazdı onun üzerine 2 tane sattım diye :D
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    Aradım, fakat bir bilgi verilmedi kayıt oluşturdu konu hakkında dönüş yapacağız dedi.
  • Ben de biraz önce şişlideki şubeye gittim, sabah müdürler burdaydı dedi ve şişlideki 4 şubelerine 75 adet göndericeklermiş. 10 15 adet düşücek kısaca pazartesine kadar gelmezse paranızı geri ödücez dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Ben de biraz önce şişlideki şubeye gittim, sabah müdürler burdaydı dedi ve şişlideki 4 şubelerine 75 adet göndericeklermiş. 10 15 adet düşücek kısaca pazartesine kadar gelmezse paranızı geri ödücez dediler.

oda bildiğin sallamış
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Düpedüz sallamış hocam :)

• O zaman cuma parayı geri alacaz hocam yapacak bir şey yok ama Türkiyeden alınmaz artık bütün tekno marketler ön siparişleri tamamladı diye duydum güven olmaz bunlara.
  • Valla artık bu ülkede koça da güvenemeyeceksek kime güvenicwz anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

O zaman cuma parayı geri alacaz hocam yapacak bir şey yok ama Türkiyeden alınmaz artık bütün tekno marketler ön siparişleri tamamladı diye duydum güven olmaz bunlara.

bende cuma akşamı geri almaya gitcem paramı... yapcak bişi yok.
  • Bugün akşam 5'e kadar haber çıkmazsa bizde 2 kişi iptal ediyoruz
  • 444 08 88 aradım rezalet asıl orada gencler, durmadan bir yere bağlıyorlar en sonunda kapattım Yurt dışından almak isteyen arkadaşlara tavsiyem alsınlar, benim ülkemde xbox biraz pahalıydı amazon.co.uk jasper xbox 360 aldım hala sorunsuz kullanıyorum GTA 5 sorunsuz kaldırdı satacaktım vazgectim. PS4'lerde bildiğim 2 problem var hdmi ve kırmızı ışık. 1 2 ayda tamir edenler çıkar bence hdmi değiştirirler kırmızı ışıkta fanlar çalışmayı durdurduğu için oluyor diye okudum ama garanti diyorsanız şubatı bekleyin.
  • Ocak gerisi yalan olacak
  • Hocam ocak ayı garanti olsa tamam derimde sony türkiye sağolsun bence ocak ayında bir mağazaya gittiğinde yine vermicekler aleti sana, neden dersin daha önceden ayırtılar efenim olmaz derler.
  • ocak 2. haftadan önce resmi olarak 2. parti ps4 gelmeyecek bilginize
  • bende çok merak ediyorum arçelk-bekoya gelen ps4 ler nedere şu an.
    sonuçta forumda paylaşanlardan fazla alan yoktu oralardan...
  • Beko bayisini aradım az önce. Stoğun Ocak ayına kaldığı konusunda bir bilgi gitmemiş. Haftasonuna kadar beklememi öneriyor.

İptal edip etmeme konusunda da kararsızım çünkü iptal edersem Ocak ayında başka bir yerde stok bulacağım da meçhul.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.