Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapacak birşey var mı dostum? Mustafa yiğit denen işten anlamayan zat sağolsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam dediği gibi 13 aralıkta gidip alabileceksiniz deseydi tamam derdim ama daha 12 aralıktan veya ön sipariş yok demesine rağmen önceden ayırtan insanlar kaptı bu yüzden başarısız sony türkiye bunu kabul etmek lazım. Arçelik ilk gelen partiden siparişleri yollucaktır bu hafta, 75 adet dediler gecen hafta yetişen ödemesini yapan alır bence, ben ismimi yazdırdım sc ocakta dedi diyenler isim yazdırarak bu kadar oluyor arkadaşlar sırada çok insan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Yapacak birşey var mı dostum? Mustafa yiğit denen işten anlamayan zat sağolsun

onun ben varya.... karaktersiz herif hayla geniş geniş röportaj veriyor.
    1 aylık stoktan bahsediyo bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

sony kendi bayilerine ürünleri yollamadan arçelik beko yollamaz allah aşkına bi düşünün yaw

Firmaların birbirleriyle yaptıkları anlaşmalar var. Nasıl bir Media Markt'a, bir Teknosa'ya stok ayrıldıysa Arçelik ve Beko'ya da ayrılmıştır. Dolayısıyla kendi bayilerinden farklı olarak diğer firmalara da ürün gönderiyor. Öyle olmasa Teknosa'lara 10'ar adet gönderip kendi bayilerine 5'er adet göndermezdi.

Garip olan, madem stok var neden dağıtım yapmıyor Arçelik ve Beko. Çünkü önceki yorumlarda olduğu gibi benim aldığım Beko da 75 ad. stok olduğu bilgisini verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 18 Aralık 2013; 8:51:30 >
  • Arçelik bayisi arkadaşım. Koskoca arçelik e gelen stok un, 40adet olduğu söyleniyor. Burdan siz hesabını yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    Biri 40 diyor biri 75.. Her türlü Sony sımıfta kalıyor, Arçeliğin en iyisini yapmaya çalışacağından eminim... Bugün konuşan taze bilgisi olan olursa bilgilendirsin lütfen

• herkes başka bir şey söylüyor, ama bir gerçek var ki Arçelik bayiileri müşterilerine karşı mahçup duruma düştü, mallar onlara verilen tarihlerde sevk edilmedi. Haliyle bizde bi söylenen tarihte teslim alamadık. Neyse artık yapıcak bir şey yok, bekleyeceğiz. Bu arada hala net bir sevkiyat tarihi yok değil mi?
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    Hocam dün yanında idim ekranlarından stoklarına baktı,öyle konuştu adam.Gerekli yerleride aradı.

Kafadan konuşmadım
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum sana birşey demedim.. Ben 75 diye biliyorum bu gelen partyi, varsın 40 olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Yok dostum sana birşey demedim.. Ben 75 diye biliyorum bu gelen partyi, varsın 40 olsun :)

Benim satın aldığım bayiide İzmir'e 25 adet geldiğini 12 adet'ini kendinin sattığını söylemişti. gariptir.

pardon; ilk etapta 25 stok açıldığını ardından bir 12 stok daha açıldığını söylemişti karıştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 18 Aralık 2013; 11:19:30 >
  • arkadaşlar ben 10 aralıkta beko satıcısını aradığımda, bana konsolu 1.400 + kol 200 TL =1600 TL ye ps4 ü satmaya çalıştılar. abi içinden zaten kol çıkıyor 1.399 TL lik pakette yanlışınız olmasın dediğimde, hayır kol yok, biz ayrı satıyoruz demişti. gıcık olup almamıştım. elinize geçtiğinde bilgi verir misiniz ? öyle bir hata yapmazlar inşaallah
  • Dune kadar cumaya kesin geliyor diyen Arcelik bayii bugunn diyorki nakliyede sorun cikmis o yuzden onumuzdeki hafta spotculara dondu bunlarda ya gemiler carpismismi diyecektim az daha

• quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

arkadaşlar ben 10 aralıkta beko satıcısını aradığımda, bana konsolu 1.400 + kol 200 TL =1600 TL ye ps4 ü satmaya çalıştılar. abi içinden zaten kol çıkıyor 1.399 TL lik pakette yanlışınız olmasın dediğimde, hayır kol yok, biz ayrı satıyoruz demişti. gıcık olup almamıştım. elinize geçtiğinde bilgi verir misiniz ? öyle bir hata yapmazlar inşaallah

Resmi spotculuk yapmaya baslamis lar sanki kardesim :)

• konuşantahta kullanıcısına yanıt
    Hocam yok öyle bir şey benim bayii koluda satıyor, orjinal paket yani. Orayı Arçeliğe şikayet et,jemen ilgileniyorlar..

• Hocam öylemi dediler? Alan arkadaşlar tfen bayiisini arasın! Ben şimdi arayıp soruyorum..

• Evet arkadaşlar Ocakta geliyormuş, geçmiş olsun..

• dün yazdığım gibi olacak galiba.
    dün aradım geri döneceklerdi dönmediler değil ocak şubata anca

ben de gidip paramı geri alayım
  • Ben de biraz önce aradım bize öyle bir bilgi gelmedi dedi bayan, temsilcilerle konuştuk ürün gelecek yinede bilgi alıp size haber veririm dedi. Cuma demişlerdi en son bana bekleyip görücez artık, ocak olursa iptal edilir bu kadar basit.
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Merkezle konuştum sonra bayiiyle, ikiside aynı şeyi söyledi. Bayii bugün merkezden bilgi geldiğini onlarada Ocak denmiş, tekrardan hepimize geçmiş olsun..

• _Odin_ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun o zaman sonunda ölüm yok gençler daha uygun fiyata bundle alırız artık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.