Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Odin_

Kazandınmı dostum? Tebrikler bekle o zaman :p

kazanmadım kazanmak için çekiliş hakkı kazandım :)
  • Ben de geçen Cuma Beko bayisine ödemeyi yaptım. Yukarıdaki mesajlarda yazan benzer şeyleri söyledi yetkili. Bu hafta bayiye minimum 5 ad. stok bekliyorlarmış. Ben ödeme yapan 3 kişiden biriymişim, stok gelir gelmez haber verip ilk parti üründen vereceklermiş. Ama bu hafta olmazsa haftaya kalır dedi. Bana kalırsa Ocak'a kadar yolu var..

Az önce aradım bir gelişme var mı diye, "henüz ana depodan gelen bir bilgi yok, hafta sonuna kadar bekliyoruz" dedi. Çok uzarsa ben de iptal ettireceğim.

Gelişme olursa yazarım buraya. Güzel konu oldu bu.
  • ben de arcelikal.com sitesi üzerinden satın aldım fakat stok konusunda hala net bir bilgi yok, sıram söylediklerine göre 7, umarım 10 tane falan gelirde kavuşurum makineye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

ben de arcelikal.com sitesi üzerinden satın aldım fakat stok konusunda hala net bir bilgi yok, sıram söylediklerine göre 7, umarım 10 tane falan gelirde kavuşurum makineye.

Merhaba dostum

Ne zaman sipariş verdiniz ve kaçıncı sırada olduğunuzu nasıl öğrendiniz? Bende sipariş verdim ama sırayı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btutkan -- 17 Aralık 2013; 18:38:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btutkan

quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

ben de arcelikal.com sitesi üzerinden satın aldım fakat stok konusunda hala net bir bilgi yok, sıram söylediklerine göre 7, umarım 10 tane falan gelirde kavuşurum makineye.

Merhaba dostum

Ne zaman sipariş verdiniz ve kaçıncı sırada olduğunuzu nasıl öğrendiniz? Bende sipariş verdim ama sırayı bilmiyorum.

Kendilerini aradım, ilk önce stok konuları falan sorarken, sıramı sordum, hemen söylediler.
  • Hocam ben de iptal etmeyi düşündüm ama teknosaya bakıyorum zorla oyun aldırdılar insanlara, media martkı aradım bana sizden önceki müşterilerimiz ayırtı tabikide öncelik onlarda dedi. D&R salı yani bugün bekliyoruz dedi ama haber yok bence arçelik iyidir ocak ayına kadar bekletirlerse zaten iptal edip şubat ayında bundle alınılır. Gecen hafta ödemeyi yapanlar anladığım kadarıyla 1. parti konsoları alacaklar, bana 4 tane getiricez sen 2.sin dedi şubedekiler bekleyip görücez artık ama bu hafta sipariş eden arkadaşlar ocak ayını mecbur bekleyecekler. Zaten sisteme baktığında stokta var diyor ama depo uzakta, nerede abi bunların ana depoları?
  • merhabalar bende geçen hafta sipariş geçtim arçelikten bakalım beklemedeyim ancak ilk parti ürünler tükenmiş bildiğim kadarıyla
  • ben de geçen hafta izmir de ki bir arçelik şubesinden aldım ürünü. Pazartesi en geç Salı stoklara girer demişlerdi hala ses yok bekliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

bu aralar çok şanslıyım zaten :)

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar

Hocam hatırladığım kadarıyla amazon'dan PS4 almıştınız. Bu da çıkarsa ve satmayı düşünürseniz şimdiden talibim, haberiniz ola.
  • barbar52 kullanıcısına yanıt
    Galiba 75 tane Ps4 bütün Türkiye için geçerli yani adamların depolarından siparişi verip yetişen 75 konsolu kaptı, istanbul ankara izmir pek fark etmez hocam.
  • eğer tr garantili bulursam amazondan geleni satarım.
    @RIDANES
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Galiba 75 tane Ps4 bütün Türkiye için geçerli yani adamların depolarından siparişi verip yetişen 75 konsolu kaptı, istanbul ankara izmir pek fark etmez hocam.

bayi başına 0.001 düşüyor
  • iorfa İ kullanıcısına yanıt
    Onu bile bulursak şükredelim
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar karamsarda olmayın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cuma alamayınca o gün akşam arçeliğe verdim para 5 veya 6. sıradaymışım. Bu hafta gelecek dediler, gelmezse de beklerim, bir umut sonuçta. Diğer her yere ocak ortası geleceği kesin gibi, burası erken gelecek diyor, gelir belki :)
  • levyashin kullanıcısına yanıt
    Koç yanlış yapmaz, Sony ile ayrı bir ortaklığı var bu yüzden umudumu koruyorum. Bu hafta alırsınız makinayı umarım, internet sitesinde bile en açıklayıcı onlar yazmış. 16-30 arası diye demekki ilk gelen partyi geçen hafta alanlara ondan sonrakinide sıraya göre dağıtacaklardır diye düşünüyorum.

• Ne kadar cok ps4 alan var ya oyle sasiriyom dogrusu bi konu aciliyor ps4 hakkinda millet dolusuyor sanki 100 tl ye satiliyormus gibi alicisi var Turkiyey 1000 tane ps4 gelse dh dekilere anca yeter sanirim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony kendi bayilerine ürünleri yollamadan arçelik beko yollamaz allah aşkına bi düşünün yaw
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Göreceğiz, tek bir ağızdan aynı şeyi söylüyor Arçelik o yüzden güvenle bekliyoruz. Az kaldı haftasonuna belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Göreceğiz, tek bir ağızdan aynı şeyi söylüyor Arçelik o yüzden güvenle bekliyoruz. Az kaldı haftasonuna belli olur

nasreddin hocaya döndük zaten göle maya çalıyoruz artık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.