Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cantona the King

Az önce aradım ben de, ay sonu veya Ocak başında gelir stok dedi (Filiz hanım)

Bende amazon.de den verdiğim siparişi iptal edip beko bayisiden(kuzenim olur ) sipariş verdim.Muhtemelen ocak başında gelecek dedi kuzen.

Bekliyoruz.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiiden aldın dostum? Net birşey söylememeleri garip gerçekten.. Ama herkese bu hafta sonuna kdr gelecek dendı, geçen hafta alanlar için. Koç grubu yanlış yapmaz heralde diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    İzmir Girne bulvarındaki Berkay adlı Arçelik bayiinden geçen çarşamba günü aldım, malları sistemde görüyorlarmış ama nerede olduklarını bilmiyorlar. Geçen cumadan beri bugün bekliyoruz artık diyorlar. Delirmelik tam
  • beko dan ben de aldım
    hiç umudum yok bugün yarın diye şubat a kadar bekletirler, kendim de büyük bir firmanın bayiliğini yaptığım için işleyiş yabancı gelmiyor.
    ptesi salı sonra bir bakmışın haftaya denir, haftaya gümrükde denir, başa dönülür bugün çekilecek yarın gelecek derken bir bakmışsın zaten heryerde satılıyor yıl 2014
  • iorfa İ kullanıcısına yanıt
    Öyle olursa iptal ederiz, bence bu cumaya kdar belli olur ak mı karamı ama umarım senin dediğin gibi olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Öyle olursa iptal ederiz, bence bu cumaya kdar belli olur ak mı karamı ama umarım senin dediğin gibi olmaz..

benim aldığım bayi, biz getiriyoruz demedi arçelik ve beko için "sony türkiye" tedarik ediyormuş.
    Bu bayi de 5 adet sipariş geçmiş bu hafta içi gelecek bilgisi almışlar. Ben de 2-3 bayinin malını büyük firmalar çeker ruhunuz duymaz dedim bu kadar kısıtlı stok üründe, imkan yok dedi. Benim görüşüm şudur Türkiye de büyük hacimli firmalar istediği malı istediği zaman çeker yok beko bayilerine gidecekmiş falan çekirdek bunlar .bizim ps 4 ler satılmıştır bile.
  • bende arcelıkten aldım bekliyorum ctesi arceligin depolarına gırmış bu hafta ıcı gelır dıyolar (ankara)
  • iorfa İ kullanıcısına yanıt
    Arçelikal da 16-30 arası diyor, bu kadar alanen yalan söylemezler diye düşünüyorum. Sony ile ayrı bir ortaklığı var Koç grubun malum Sony Tv leri onlar yapıyor, o yüzden bana bu hafta gelebilir gibi geliyor. Umarım aksi olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

quote:

benim aldığım bayi, biz getiriyoruz demedi arçelik ve beko için "sony türkiye" tedarik ediyormuş.
    Bu bayi de 5 adet sipariş geçmiş bu hafta içi gelecek bilgisi almışlar. Ben de 2-3 bayinin malını büyük firmalar çeker ruhunuz duymaz dedim bu kadar kısıtlı stok üründe, imkan yok dedi. Benim görüşüm şudur Türkiye de büyük hacimli firmalar istediği malı istediği zaman çeker yok beko bayilerine gidecekmiş falan çekirdek bunlar .bizim ps 4 ler satılmıştır bile.

iorfa arkadaşımızla aynı beko bayiinden aldık, ben umutluyum...
    gelmezsede kaporamı geri alırım olur biter.

• Banada ankara için bugün aynı şey söylendi arçelikten... Makinalar ankara arçelik ana deposuna gelmiş, bu hafta içinde ana depo bayilerden sipariş talebi almaya başlayacakmış. Bayiiler talep edicek ona göre ana depodan ellerine gelicekmiş. Stok sınırlı olduğu için hangi bayiye kaç tane gelir bu belli değilmiş. Fakat tabiki büyük avmlerdeki büyük arçelik mağazalarına daha çok geliceği kesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

quote:

iorfa arkadaşımızla aynı beko bayiinden aldık, ben umutluyum...
    gelmezsede kaporamı geri alırım olur biter.

zaten biz iskender le kurban keseceğiz gelirse

• Bir sürü komplo teorisi var :)

Hafta başında arayacağım, direk bir cevap alamazsam iptal ederim ben.
  • neyse her şerde bir hayır vardır.
    amazom.com dan aldığım ps4 dün sabahtan beri gümrük işlemleri bitmedi.
    Milletin kargosu da dün sabah geldi bugün teslim alanlar var. hep şer yani, bakalım hayırlısı.
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Gelir dostum, Amazondan yamuk olmaz..

• quote:

Gelir dostum, Amazondan yamuk olmaz..

amazondan olmazda ups komple yamuk bir firma...

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    Yok be dostum, sabırsızlıktan böyle oluyor. Ben ebay amazondan aldığımda hep zamanında geldi..

• quote:

Yok be dostum, sabırsızlıktan böyle oluyor. Ben ebay amazondan aldığımda hep zamanında geldi..

saat beş oldu dün sabahtan beri halledemediler gümrük kapandı şimdi,
  • bu aralar çok şanslıyım zaten :)

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 17 Aralık 2013; 17:03:35 >
  • Kazandınmı dostum? Tebrikler bekle o zaman :p
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.