Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri mustafa yigit sayesinde bizimle kafa buluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar yalan söylemelerini anlıyamuyorum. Mediamarkttan aldık iptal ettiler Arçelikten aldık oyaladılar Ocak diyolar.. Ben amazonu beklerim bundan sonra Turkiyedende çöp dahi almam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Bu kadar yalan söylemelerini anlıyamuyorum. Mediamarkttan aldık iptal ettiler Arçelikten aldık oyaladılar Ocak diyolar.. Ben amazonu beklerim bundan sonra Turkiyedende çöp dahi almam

ne desen haklısın

bende de 3 bomba var
    mediamarkt
    teknosa
    beko

bakalım teknosadan az bir umudum var kargo gönderdik diyorlar.
  • iorfa İ kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldın ki? Umarım yollarlar.. Ben Türkiyeden birşey almıyacağım bu saatten sonra bu kadar dolandırıcılık olmaz

• Birazdan forumdan bir abimiz ile,ürünü geçen hafta bugün satın aldığımız arçelik mağazasına baskına gidicez.Güzellikle olmuyorsa .....
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    12 aralık mediamakt den aldım iptal oldu
    13 aralık 00.14 de teknosa. com dan aldim , parayı çekti stok yok dedi (3 gün parayı çektiklerini ispatlamakla uğraştık)
    galiba yine 12 sinde beko dan aldım hafataya kesin elinde dedi o da yalan oldu

teknosa biraz ilgilendi yalnız haklarını yemeyeyim, şikayetvar a yazınca ilgileniyorlar, mediamarkt te tık yok insan arar yalandan da olsa özür diler. Teknosa 5 kere aradı .
    Sıfırdan bir sipari oluşturdular, stokta varsa gönderecez falan dediler sabah mail atmış ups kargo var diye ama ben pek inanmıyorum ps3 falan çıkarsa şaşırmam içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

arkadaşlar ben 10 aralıkta beko satıcısını aradığımda, bana konsolu 1.400 + kol 200 TL =1600 TL ye ps4 ü satmaya çalıştılar. abi içinden zaten kol çıkıyor 1.399 TL lik pakette yanlışınız olmasın dediğimde, hayır kol yok, biz ayrı satıyoruz demişti. gıcık olup almamıştım. elinize geçtiğinde bilgi verir misiniz ? öyle bir hata yapmazlar inşaallah

Resmi spotculuk yapmaya baslamis lar sanki kardesim :)

bunların hepsi sony nin hatası, sadık tüketicisini mağdur etti. ps3 ü olanlara hesapları üzerinden ulaşıp, kaç kişinin talep edeceğini anketle bile tahmin edebilirlerdi.

bahsi geçen şahıslardan da çok fazla kişinin ürün alacağını sanmıyorum. dürüst olmayan satıcıya talep olmuyor çok şükür

• iorfa İ kullanıcısına yanıt
    Rezalet vallahi billahi rezalet..

• Dostum haber et bizede neler dediler, neer oldu..

• şimdi ismimi yazdırdığım bi arçelik bayisinden aradılar. ana depodan alamadık, ocakta gelicek dediler...

bi tanesine daha ismimi bıraktığım bayii vardı o henüz aramadı

edit : ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Aralık 2013; 13:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

şimdi ismimi yazdırdığım bi arçelik bayisinden aradılar. ana depodan alamadık, ocakta gelicek dediler...

bi tanesine daha ismimi bıraktığım bayii vardı o henüz aramadı

neredeki bayiye yazdırmıştın. ve sana kesin bu hafta gelecek dedilermiydi.
  • sen adını yazdırmışsın, ben ödemesini kredi kartı ile nakit yapıp bankaya böldürdüm
  • www.bekoyetkilisatici.com sitesinden sipariş veren oldu mu..?

sipariş verenler hangi aşamada..
  • Bütün satış Ocakta arkadaşlar ister online ister bayiiden alın.. Çok fena düdüklendik yine

• Arkadaşlar Merhaba,
    Sizin Arçelik ve Beko Mağazalardan Aldığınız olumsuz haberler üzerine bir hışım ile ürünün ücretini ödeyerek siparişini yaptığım beko bayisini aradım. ürünün durumunu sordum bu hafta kesin gelecek rahat olabilirsiniz dedi. Arçelik bayilerinden aldığınız bilgileri paylaştığımda ise ben toplamda 10 adet stok ayırttırdım bunların 5 i bu hafta 5 i ocakta gelecek 5ini sattım ve ürünleri bekliyorum diğer 5 i içinde satış yapıyorum. bu mağazalarda ocakta gelecek olan stoklarını bu hafta gelecek diyerek satmış olabilirler dedi. walla bilemiyorum bakalım doğrumu söylüyor göreceğiz bu hafta sonuna kadar. Yorum Sizin.
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız? Bende kendi aldığım bayii aradığımda buna benzer bir cevap verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 18 Aralık 2013; 14:14:25 >
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Maltepe Carrefour Beko,

Siz ?
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    Ben İzmir girne caddesindeki Arçelik bayiinden aldım, 11 Aralıkta yapmıştım ödemesini, bakalım nasıl kotaracaklar durumu.
  • Benim konuştuğum Arçelik bayisi bu hafta için sözde 10 tane getirecekti her gün arıyorum bir gelişme yok :(
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    wallaben üstüne basa basa söyledim gelmiyecekse boşa bekletmeyin beni verin paramı başka arayışa geçeyim die. sattığım 5 adet ürün kesin gelecek beyefendi dedi. bu arada Arçelik ve beko bayilerine toplam 250 adet gelmiş burdan 5 adetini araya müdürler koyarak bir avm mağazası olmamızdan dolayı zor kopardım dedi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.