Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Koç grubu ile Sony arasında ayrı bir ortaklık anlaşması van, Arçelik ve Beko, sony eurosiadan bağımsız olarak ithalat yapabiliyor. Sony bayisindeki adamın mümkün değil demesi hiç bir şey ifade etmez yani.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Aynn öyle de Arçelikte denilenede itibar etmemek lazımmış, bunuda yaşamadan öğrenemezdik heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Koç grubu ile Sony arasında ayrı bir ortaklık anlaşması van, Arçelik ve Beko, sony eurosiadan bağımsız olarak ithalat yapabiliyor. Sony bayisindeki adamın mümkün değil demesi hiç bir şey ifade etmez yani.

Sony Eurosia'dan bağımsız ithalat yapıyorsa nasıl Sony Eurosia garantisi verebiliyor? İthalatı yapan firma Arçelik veya Beko mu? Hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 20 Aralık 2013; 12:38:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Sony Eurosia'dan bağımsız ithalat yapıyorsa nasıl Sony Eurosia garantisi verebiliyor? İthalatı yapan firma Arçelik veya Beko mu? Hiç sanmıyorum.

Garantisi eurosia, zaten burdaki sıkıntıda ordan kaynaklanıyon sanırsam, arçelik açık açık söylemedi ama ilk etapta getirdiğimiz 200 üründen 45ini sahiplerine teslim ettik, diğerlerini gümrükten alıp dağıtıma çıkaramadık, en kısa sürede malı çekicez dediler, sanırım eurosia kendi malıyla aynı anda girmesi için naz yapıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Garantisi eurosia, zaten burdaki sıkıntıda ordan kaynaklanıyon sanırsam, arçelik açık açık söylemedi ama ilk etapta getirdiğimiz 200 üründen 45ini sahiplerine teslim ettik, diğerlerini gümrükten alıp dağıtıma çıkaramadık, en kısa sürede malı çekicez dediler, sanırım eurosia kendi malıyla aynı anda girmesi için naz yapıyor.

O zaman akıllara şöyle bir soru gelmiyor mu ?Sony Tr ye 10 ocaktan önce ürün gelmesi mümkün değil ancak Arçelik'te böyle bir durum yok 10 ocaktan önce ürün gelme ihtimali var bu adamlara ?Az kaldı kayfayı sıyıracaz ps4 beklerken integraller polinomlar falan çözeriz yakında

• Teoriler hala havada uçuşuyor :)
    Ben garanti konusunu sorduğumda, bir aksilik olması durumunda sony'ye götürebilirsiniz demişlerdi (teknosadan alınca oraya veriyorduk). Bu konuda bir problem çıkar mı acaba ?
  • Mustafa Yiğit twitter hesabında bu gibi durumlarda ürünün fişini saklayınız demişti ama ne kadar güvenilir bu durumdan sonra bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Teoriler hala havada uçuşuyor :)
    Ben garanti konusunu sorduğumda, bir aksilik olması durumunda sony'ye götürebilirsiniz demişlerdi (teknosadan alınca oraya veriyorduk). Bu konuda bir problem çıkar mı acaba ?

Çıkmaz hocam zaten sony tr ye gidecek her hangi bir sorun oldugunda olmasın tabi o ayrı :)
  • evet beyler son bomba, az evvel Güvenç Bey ile görüştük, Şubat ayında Japonya da lansman olduğu için Sony bütün malı oraya yığıyomuş, Arçelik ve Bekonun gümrükte malı kalmamış, Şubata kadar mal yok dedi, en iyi ihtimalle Ocak ortası dedi. SC lerde durum nasıl olacak bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 20 Aralık 2013; 15:15:26 >
  • Boşu boşuna kredi kartının limitini doldurduk.
  • quote:

Hocam o anlaşmanın olduğunu bilmiyordum ki belki de arçelik ilk partideki ürünlerini henüz piyasaya sürmemiştir. Belki böyle bir durumda olabilir. Ama SONY nin de bu konuda arçelik ile görüşüp ürünleri aynı anda piyasaya sürelim gibi bir anlaşma da yapmış olabilirler. Çünkü Sony Sony centerları ekorumak isteyecektir. Bu gayet doğal..
  • Şunu anlamıyorum ortada henüz ürün yokken Arçelik ve Beko bayileri bu kadar emin nasıl konuşabiliyor ? Hayır Sony centerlar bile bu kadar net konuşamıyor ürün ve tarih konusunda.
  • ağır küfür ediyorum şu an
    Şaka bu heralde... Hiç konuşmasa daha iyiymiş.. Rezalet tam anlamıyla

• quote:

evet beyler son bomba, az evvel Güvenç Bey ile görüştük, Şubat ayında Japonya da lansman olduğu için Sony bütün malı oraya yığıyomuş, Arçelik ve Bekonun gümrükte malı kalmamış, Şubata kadar mal yok dedi, en iyi ihtimalle Ocak ortası dedi. SC lerde durum nasıl olacak bilmiyorum.

bu bilgi gerçek olamaz amerika ve avrupa cihazlarını japonyada satamazlar.
    oradaki cihazlar ntsc-j dir.
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    şu an ne yapacağımı düşünüyorum, para iadesi alıcam muhtemelen fakat nerden ön sipariş vericez muamma. SC'lere de güvenmiyorum şu anda.
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, adamın dediği bu.
    Ben Ocakta gelicek partiden de Arçeliktwn alamayacağımızı düşünüyorum açıkçası, ne yapsak? En mantıklısı iptal gibi duruyor

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    Bütün Pal cihazları oraya yolluyor anlamında söylemiş olabilir, ama o da doğru söylemediğini kanıtlar şayet amazon.it te falan ps4 geliyor..

• Ayrıca arçelik ve beko henüz doğru dürüst satış yapmadı. ilanlara bakarsanız hiç bulamazsınız yada bir tane belki vardır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.