Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaslar, PS4'un yeni stoklari 15 Ocak'tan sonra satisa acilacak. Aralik ayindakinden daha fazla stok geliyor. Adet paylasamiyoruz.
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Ocak 15 demediğine göre ne zaman gelirse ocak 15 ten sonra, aralık ayında gelen stoktan ne kadar fazla? Adam kandırıyorlar halen inanamıyorum, amazon açılırsa direk alacağım bunların ipiyle bir daha kuyuya inmem, çok az miktarda gelecek yine..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Ocak 15 demediğine göre ne zaman gelirse ocak 15 ten sonra, aralık ayında gelen stoktan ne kadar fazla? Adam kandırıyorlar halen inanamıyorum, amazon açılırsa direk alacağım bunların ipiyle bir daha kuyuya inmem, çok az miktarda gelecek yine..

Yani diyor ki elini kolunu sallaya sallaya gidip alamayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Mustafa Yiğit ‏@undernick
    Arkadaslar, PS4'un yeni stoklari 15 Ocak'tan sonra satisa acilacak. Aralik ayindakinden daha fazla stok geliyor. Adet paylasamiyoruz.

Bana kalırsa 15 Ocak ta ki 2. parti ürünler geldikten sonra bile burada konsol alamayan insanlar olacaktır. Bunların fazla gelecek dedikleri stok Aralık ayında 2000 tane geldiyse Ocak ayında 3000 tane gelecektir .
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Adam bugün Arçelikten beni arayıp aynen bunu söyledi 22 aralık ve çok az geliyor, siz ödeme yapan müşterilerimize bile tedarik edemeyeceğiz,çok üzgünüz.

• bekoyla görüştüm

Arkadaş iyi niyetli ancak bir cacık olmayacak bu işten.

Arçelik - beko bayilere taahüd etmiş konsolları kendi içlerindeki sipariş mekanizmasına kesin güvenerek bilgi vermiş bizlere .Bizim bayimize de 5 adet ilk parti sonrakiler ocakta 2. parti olarak kesin bilgi vermişler. Ben de bu işin olmayacağını açıkça söyledim. Bu sefer net bir şekilde olacak diyemedi, pazartesi olmazsa ben para iadesi alacağım dedim .

Konu içinde ilk mesajlarda söylediğim gibi; bu konsollar kağıt üzerinde evet arçeliklere gidecekti ama birileri araya girdi ve malı çekti..
    Bura Türkiye, ben de amerikan firmasıyla iş yapıyorum benden hacimli firmalar benim malımı çekiyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 20 Aralık 2013; 20:44:33 >
  • Twitter dan mustafa yigit le kapışan benim djibrilessi sizde destek olun adama soyledikleriniz tutarsız dedim dediklerinize guven olmuyor dedim .Hangisi tutmuyor dedi şimdi başlıyorum sıvamaya beyler bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwankwo -- 20 Aralık 2013; 20:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Twitter dan mustafa yigit le kapışan benim djibrilessi sizde destek olun adama soyledikleriniz tutarsız olunca dediklerinize guven olmuyor dedim .Hangisi tutmuyor dedi şimdi başlıyorum sıvamaya beyler bilginiz olsun.

Arkandayim yardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Twitter dan mustafa yigit le kapışan benim djibrilessi sizde destek olun adama soyledikleriniz tutarsız dedim dediklerinize guven olmuyor dedim .Hangisi tutmuyor dedi şimdi başlıyorum sıvamaya beyler bilginiz olsun.

Bende yazıyorum kardeş ama benimkileri cevaplamıyor.
  • Arkadaşlar daha adamın bugün gumrukteki ps4 lerden haberi yok bana inanmıyormusunuz diyor .Yahu arkadaşım okudu bana telefonda bugun gelen maili yuh ya...
  • Yardır dostum twitterım yok ama arçelikten alan kişiler olarak selamımızı söyle, bakıyorum bnde

• Adam a el altından satılan ve oluşan karaborsa hk. Aciklamasi yok Salağa yatıyor

• Andersenden masallar okuyor yine, Allahından bulsun şeref yoksunu, beceriksiz herif

• Hep masal , 1000 adete komik demiş. Yahu 2000 adet sanki komik değil.

SONY Türkiye müdürüne bak ya
  • Son sorduugum soruya cevap versin bakalım taksim media markta kac makine geldi ?Sadece 75 tane makine diyor cevahir de satıldı ulan en fazla makine zaten orada satıldı.
  • Dismorr 45s
    @undernick İzmirin Gaziemir ilçesine 10 adet PS4 geldi Mustafa bey. Bu ilçenin nüfusu 140.000 ... Başka da birşey demiyorum..

Cevap veremiyor..
  • Sinirimden twitter açıyorum sırf şu herife haddini bildirmek için

• http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-500gb-2yil-sony-eurasia-garanti-stokta-99914671
    Bu adam nasıl alıyor peki 30 adet konsolu bunada cevap yok bari ocakta tam getirseydinde karaborsa oluşmasaydi

• Aralıkta gelen stokların 3/2 si el altından, mağaza müdürlerine , akrabağlarına, marketlerde çalışanlara satıldı.
  • linkide yapıştırdım deli eder adamı ya belki biraz sakinleşirmişim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.