Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dismoor

Ben sipariş verdiğim sony center ı aradım az önce. Ne zaman gelecek ürünler kesin bir tarih belirlendimi dedim "ocağın ilk haftası için kesinleşti" dedi.

Hangi sony center bu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir/gaziemir
  • sabah aradım, ilk önce stok durumlarını sordum, ocak sonu gelecek dediler, bende tamam o zaman iptal edelim dedim ve bekliyorum.
    siparişi arcelikal.com dan almıştım.
  • Bende arcelikal dan almistim urunu ins paramı zi iade ederken ugrastirmazlar bizi detaylari yazarsan sevinirim bende pazartesi hallederin o isi

• Aralık sonu gelecek denildi Arçelikal'dan, yani Ocağın ilk haftası oluyor.
  • Ben gidip bugün arçelik bayiine gidip numaramı bıraktım stok filan olursa bana ayirmasi için.

• eee kimse kalmadı mı buralarda? :D herkes aldı galiba amazondan.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Ben burdayım hocam acelem yok ntsc cihaz istemiyorum acıkcası.
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    aynen bende :D hem parasını ödemişim, hem de ntsc olmasını istemedim, üşendim açıkçası gidip siparişi iptal etmeteyi. 20 gün falan bekleriz, ölmedik ya ps4 diye :)
  • ayrıca dün mustafa yiğit'e soru sordum;

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 22 Aralık 2013; 15:12:19 >
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Dün okudum hocam iyi sormuşun :D ben de parayı ödedim bekleye bekleye alışıyor insan. Bu hafta parayı geri alabilirim, bana yıl sonu sayımı yapılıyor depoda dendi, SÖZDE bu hafta gelecek ama inanmıyorum artık. Bir de biz vietnamdan getiriyoruz sony eurosia çinnden alıyor malları dediler en son yazdığımda ortalık karışmasın diye yazmadım ama ortada neler dönüyor anlamadım gitti.
  • Bende büyük ihtimal Bursa'da Arçelikten alacağım Ocak 10'una kadar falan sahip olabiliriz inşallah. :)
  • GreenWhite. kullanıcısına yanıt
    İşi yine yokuşa sürmezlerse inşallah hocam :D
  • bana da söylenen 15 ocak'tan önce Türkiye'ye ps4 yok.
  •  Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Çeliknazı kacırıp çelik'i tehdit etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Dün okudum hocam iyi sormuşun :D ben de parayı ödedim bekleye bekleye alışıyor insan. Bu hafta parayı geri alabilirim, bana yıl sonu sayımı yapılıyor depoda dendi, SÖZDE bu hafta gelecek ama inanmıyorum artık. Bir de biz vietnamdan getiriyoruz sony eurosia çinnden alıyor malları dediler en son yazdığımda ortalık karışmasın diye yazmadım ama ortada neler dönüyor anlamadım gitti.

O vatandaşların mecidyekoy magazası yıl sonu sayımı yapılıyor mevzusunu benim abimede yaptılar bana sizin makineniz gelmedi ama abinizin makinesi elimizde o geldi depoda sayım var salı elimizde olacak dedi .Salı ya da az kaldı hani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

O vatandaşların mecidyekoy magazası yıl sonu sayımı yapılıyor mevzusunu benim abimede yaptılar bana sizin makineniz gelmedi ama abinizin makinesi elimizde o geldi depoda sayım var salı elimizde olacak dedi .Salı ya da az kaldı hani...

Ben de 1. sıradayım 3 kişi ödemesini yapmış zaten dün aradığımda 1 2 günde gelicek dediler bakalım görücez salı çarşamba gelsin.

• Hocam yarın hiç gitmeyin boşuna, aradım ürünler geldi ama ocaktan önce dağıtamıyoruz dediler. Tam da beklediğim gibi
  • quote:

Hocam yarın hiç gitmeyin boşuna, aradım ürünler geldi ama ocaktan önce dağıtamıyoruz dediler. Tam da beklediğim gibi

Yalancının aq deseydiniz hocam tovbe ya :) milleti kandırıyor şeref yoksunları bunlar ya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.