Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayi basına kac adet stok gelir bilgisi olan var mı?
  • Beko/Arçelik'ten ödemeyi yapan arkadaşlar.. 1.400 TL ödedik ve şimdi çok büyük ihtimalle "1.550 TL fiyat oldu" diyerek fark talep edecekler.

Eğer böyle birşey derlerse ben önce ısrar edeceğim ama baktım olmuyor, 150 TL farkı ödeyip cihazı alırım ve ardından tüketici hakem heyetine gidip itirazımı yaparım. Elimde makbuz var ve açıklama bölümünde "PS4" olarak belirtilmiş durumda.

Sizin izleyeceğiniz yol nasıl olacak? Ayrıca var mı yeni stok bilgisi?
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Parasını daha evvel ödediğimiz için ilave para istemeleri söz konusu olmayacaktır. Az evvel bayii ile konuştum, hala sistemde giren çıkan yokmuş, hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Parasını daha evvel ödediğimiz için ilave para istemeleri söz konusu olmayacaktır. Az evvel bayii ile konuştum, hala sistemde giren çıkan yokmuş, hadi hayırlısı.

iyice sıkmaya başladı bunların stok belirsizliği. pazara kadar beklerim, bir gelişme yoksa iptal ederim ve istemeyerek de olsa amazon'dan sipariş geçerim.

ps3'ü de sattım 3 aydır konsol yok
  • en başında 22 Ocak demişlerdi, şimdi net bir tarih veremiyorlar, cumartesi gününe kadar net bir tarih vermezlerse ben komple almaktan vazgeçicem.
  • 2 gün önce gittiğimde "20 ocak demişlerdi ama tam belli değil" demişlerdi.
  • levyashin kullanıcısına yanıt
    zaten o tam belli değil kısmını bir türlü belli hale getiremediler, hele 13 aralık partisinde az kalsın cinnete bağlatıcaklardı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 16 Ocak 2014; 17:16:59 >
  • Ben bu gün beko dan 1400 tl aldım arkadaşlar yani elimde değil ama partide 2 sıradayım. Satan kişiden hem sözlü hemde yazılı olarak üstüne para alınmayacktır diye imzalı yazı aldım ne olur ne olmaz diye. Ben almaya gittiğimde fiyat artışını biliyordu oradaki kadın ama 1400 tl den sattı yinede. Ve asıl patronu aradığında ise ps4 depodan çıkartılıyormuş dedi bana büyük ihtimal perşembeye kadar elimizde olacak. En azından benim elidme olmasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Ben bu gün beko dan 1400 tl aldım arkadaşlar yani elimde değil ama partide 2 sıradayım. Satan kişiden hem sözlü hemde yazılı olarak üstüne para alınmayacktır diye imzalı yazı aldım ne olur ne olmaz diye. Ben almaya gittiğimde fiyat artışını biliyordu oradaki kadın ama 1400 tl den sattı yinede. Ve asıl patronu aradığında ise ps4 depodan çıkartılıyormuş dedi bana büyük ihtimal perşembeye kadar elimizde olacak. En azından benim elidme olmasını istiyorum.

Hangi Beko bayisi olduğunu belirtebilir misiniz? Olası bir fark talebinde örnek gösterelim.
  • ben siteleri 13 aralıkta ödeme yaptım. hala ses seda yok.
  • ben de 11 Aralıkta elden yaptım ödemesini, aynen bende de ses seda yok.
  • Millet almaya başladı ps4'ünü biz yetim kaldık.
  • Arkadaşlar aldığınız yerlri arayıp sorun gelmiş mi diye? Bazı yerlere gelmiş sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan çamaşır makinesi bakmaya çıkacağım bakalım bir arçelik/beko bayilerine . Hiç de huyum değildir buralardan elektronik almak ama belki 1400 liraya ps4 veren biri çıkar
  • quote:

Arkadaşlar aldığınız yerlri arayıp sorun gelmiş mi diye? Bazı yerlere gelmiş sanırım.

Sordum az önce. Bugün depolara verilecek, en geç p.tesi bizde diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Arkadaşlar aldığınız yerlri arayıp sorun gelmiş mi diye? Bazı yerlere gelmiş sanırım.

aynen bende ege bölgesi satış sorumlusuyla konuştum, mal bugün depolara girdi, en geç pazartesi-salı elinizde dedi.
  • quote:

quote:

quote:

aynen bende ege bölgesi satış sorumlusuyla konuştum, mal bugün depolara girdi, en geç pazartesi-salı elinizde dedi.

Ben dükkandan aldım beko dan banda haftasonu en geç pazartesiden sonra elinizde dedi. önemli olan 1400 tl den almak bir kaç gün daha beklerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben dükkandan aldım beko dan banda haftasonu en geç pazartesiden sonra elinizde dedi. önemli olan 1400 tl den almak bir kaç gün daha beklerim.

Siz hangi bayiden aldınız? Özellikle ekstra para alınmayacaktır diyen hangi bayi merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz hangi bayiden aldınız? Özellikle ekstra para alınmayacaktır diyen hangi bayi merak ettim.

Ataşehir beko'dan aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ataşehir beko'dan aldım.

Ataşehir içerisindeki Beko değil mi? Hisar Ticaret mi makbuzu kesen?

Neden soruyorum, size yakın İçerenköy Beko'dan aldım ben de. Bu adamların Ataşehir'de de yeri varmış. Gelecekse aynı yere gelecek demektir.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.