Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arcelik servisini aradım cuma dediler sony aradım ilk önce medimark teknosa gidecek dediler ne zaman geleceği belli değil dediler cıldırcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya artık gelsin ya 14 aralıkta aldım bn ya
  • Arcelikte fiyat 1549 olmus alacaklar için

• impossible1987 kullanıcısına yanıt
    Arçeliğin sitesinde hala 1.399 gözüküyor. Bilgiyi nerden edindiniz?

• bugün bekoyu arayan yokmu
  • ben arcelik bayisini aradım bekliyoruz diyor persembe gunu için ama fiyat 1459 oldu dedi önceden alan 1339 tl den onlara ne olcak bilmiyorum şimdi dedi
    müşteri hizmetlerine sordum stok ne durumda dıye göremiyorum bayiyle konus dedı bayı 1459 dedı bana dedım yok bızım sısıtemde 1339 görunuyor ama son fiyat ıcın tekrar bayıyle gorusun vb........ dedı
  • Faturayi 1399dan kesilenlere fiyat artisini yansitabilirler mi?
  • faturayı 1399'dan kestilerse yansıtamazlar, yansıtmaya çalışırlarsa her türlü hakkınız var.

Ama faturayı alan oldu mu bilmiyorum. ben sadece makbuz aldım, kesmediler fatura. Net bir tarih söyleseler de rahatlasak.
  • Arkadaşlar bekoyu aradım sipariş verebilirim diye belki hiç bir bilgi yok dedi şubat falan anca olabilir bekoyu bekleyenler için vermedim bende
  • Ben de kendime ayırttım ama hiçbir şey bildikleri yok arçeliktekilerin, kaç tane bayiye sordum hiçbiri net bir tarih veremiyor tek bildikleri 'bekliyoruz' demek.
  • Çarşambaya kadar dananın kuyruğu kopacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi arçelikten aradılar beni depoyla görüşmüşler çarşamba günü arçeliğin deposuna ps4 giriş yapacakmış isim istedi kayıt için merkez ısım ıstıyor dedı ona gore adet yolluyormuş fiyat 1459 tl
  • 1549 TL mi 1459 TL mi BEKO / Arçelik'te
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossible1987

arkadaşlar şimdi arçelikten aradılar beni depoyla görüşmüşler çarşamba günü arçeliğin deposuna ps4 giriş yapacakmış isim istedi kayıt için merkez ısım ıstıyor dedı ona gore adet yolluyormuş fiyat 1459 tl

Hocam bu dediğiniz ps4 siparişi alan tüm bayiler için geçerli midir?
  • impossible1987 kullanıcısına yanıt
    Henüz ödeme yapmayanlara bile Çarşamba geleceğine ilişkin bilgilendirmeler başladıysa büyük ihtimalle Çarşamba konsollara kavuşuyor olacağız.
  • Pardon 1549 tl olcak

• Bekodan alanlara geçmiş olsun
  • az evvel tekrar konuştum arçelik ile, daha evvel salı gününe kadar kesin derlerken şimdi bu hafta içi bekliyoruza döndü iş. Bu arada ödemesinide 11 Aralıkta yaptım, sanırım sıyırıyorum.
  • Daha yeni forum ankara avm beko bayisini aradım Playstation 4'lerin akşam 10'a kadar gelmesi bekleniyor en geç salı günü öğleden sonra teslimatların başlayıp gelip alabilcegimi söylediler bakalım hayırlısı :) Eğer zaten yarında gelmezse konsol hatta çarşambaya kadar iptal edicem siparişi bu nedır arkadas ya.
  • joquero bize de başka bekoda tam tersi söylendi nasıl iş bu ya siz kaçıncı sıradasınız ki?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.