Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arçeliğin sevkiyat müdürü bayilere hikaye okuyor resmen. 16 şubata kalmış sevkiyatların her yer için ayrıca 17 Ocakta hiçbir yerde satışı yapılmamış...
    Karşısında insanı aptal yerine koyan kişilere hasta oluyorum!!!
    Bayii tanıdık die arçelikten alalım dedik, hata ettik sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabreas F kullanıcısına yanıt
    ilk partideki 98 üründen alamamış sizin bayii, ikinci parti şubata kalmış. yani en azından satış müdürünün demesi o yönde, görücez bakalım.
  • Arçelik hikaye okuyor anlaşılan, az önce yine uğrayıp sorduğumda 'bekliyoruz' cevabını aldım ancak nedense bu beklmeler bir türlü bitmiyor.
  • Bnm kızdığım nokta "17 Ocakta hiçbir yerde satış yapılmamış" denmesi.
    Beyaz eşya satan firmanın elektronikte işi ancak şartlar olgunlaşınca mümkün olabiliyorlar benim anladığım kadarıyla.

• Mustafa Yiğit şu an n'apıyordur acaba
  • aralıkta sipariş verip bir aydır bekleyen 2-3 kişiye verecekler ocakta alanları da 1 ay daha sallayacaklar bu kadar basit
  • Birde mustafa yiğit diyordu bekolara öncelik vereceğiz bla bla bla adamın hayatı yalan resmen
  • Arçelikten önsipariş ediyordum az kalsın son anda vatandaki arkadaşım sayesinde vatandan aldım 3 gün sonra gidip teslim aldım konsolu.

• SICAK BİLGİ ARCELİKTEN ALANLAR STOK DURUMU VE ÜRÜNLERİN HANGİ GÜN GELECEGİ BU AKSAM BELLİ OLACAKMIS ÖN SİPARİŞ VERENLER BU AKSAM BİLGİLENDİRİLECEKMİS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurb3 -- 20 Ocak 2014; 18:17:54 >
  • Yav koca arceligin isi kalmadi, yuz tane ps icin gece gece bilgilendirme yapicak, he ondan. Sen inandin mi buna?? Yarin oglene dogru belki ama benim ondan da pek ümidim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Yav koca arceligin isi kalmadi, yuz tane ps icin gece gece bilgilendirme yapicak, he ondan. Sen inandin mi buna?? Yarin oglene dogru belki ama benim ondan da pek ümidim yok.

niye yapmasın bu isten para kazanmıyor mu bu adamlar.en kotu gece ara konus nolcak yani.bi makine icin kendimizi mi öldürelim gelmezse gelmez gelince alırsın
  • Sen ara bakalim gece ne dicekler

• arasanız ne güzel olur
  • Varmı arayıp soran?
  • aynen bnde merak ettim
  • ARARYAN SORAN YOKMU YANİ
  • Kimse arar mı akşam hep hikaye ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu nasıl iştir be kardeşim böle bi rezillik olabilir mi hem 1400 tl bayıl hemde bide stoğun peşinden koş allah bildiği gibi yapsın ne diyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amator ruhlu -- 20 Ocak 2014; 22:59:45 >
  • Büyük ihtimal ön spariş yapanlar dışında diğer arkadaşlar konsol alamayacak boşuna koşturmayın arkadaşlar yarın gidip alsanızda ön sparişle büyük ihtimal 1 ay sonra alacaklar. Hiç ön spariş almamış mağazalarada gitmeyecek sanırım konsol sadece spariş alanlara dağıtılacak öyle gözüküyor şimdilik.
  • Ben de aldım bekodan çarşambaya gelir dediler. Bekliyoruz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.