Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden geçmiş olsun? hocam açık açık yazsanız ya ne dediler diye...
  • careem1981 kullanıcısına yanıt
    siz ne zaman aldınız?
  • çok çok az geleceği söylendi beko bayilerine de onda bile netlik yok yani bi bekoya 5 tane gelmesi mucize gibi öyle söyleyim ben geçen hafta almıştım(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: careem1981

çok çok az geleceği söylendi beko bayilerine de onda bile netlik yok yani bi bekoya 5 tane gelmesi mucize gibi öyle söyleyim ben geçen hafta almıştım(!)

Alanlar arasında kaçıncı sıradasınız eğer ilk 3 teyseniz bence rahatca alırsıız ama 3 ten yukardaysanız bence sıkıntı olabilir bence.
  • bende 23 ocakta Ankara'da Beko'dan onsiparis ile aldim. Az once musteri hizmetlerini aradim Ankara'ya dagitim yapiliyormus suan ama hangi bayilerin sahip oldugunu goremiyoruz dedi konustugum kisi. Bende aldigim yeri aradim hemen ama onlarin hicbir bilgisi yok.Bayi bu hafta icinde bekliyoruz diyor, musteri hizmetleride dagitim yapiliyor diyor nasil is anlamadim. Bu hafta icinde elimize gecer insallah.
  • 1 ya da maksimum 2 tane gelecek dedi ama 15-20 gün sonra gene gelirmiş
  • nakcice1 N kullanıcısına yanıt
    23 Aralık olmasın?
  • Joqure0 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aldigim Beko'nun haberi bile yok stoktan,ne zaman gelir bilmiyorz bu hafta icinde bekliyoruz diyorlar, eger alirsaniz veya onlarin eline gectigini ogrenirseniz buradan hemen yazarmisiniz lutfen? Birde Turkiye'de ilk bize gelecek demislerdi en son alan biz olacagiz bu gidisle.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    pardon Aralik olacakti
  • 11 Aralık akşamı ürünü aldığımda 13 aralık cuma kesin, hatta belki 12 aralık perşembeden bile elimize geçebilir demişlerdi. Cuma ürün gelmeyince iş 14 aralığa kaldı, derken 14ü oldu 16sı pazartesi, sonra 21ine kadar kesin dendi. 21 inde mal yok 15 ocağa kaldı dendi, 15i oldu hafta sonuna kadar bekliyoruz dendi, hafta sonu geçti salıya kadar kesin dendi, şimdi arıyorum yine bu hafta içi deniliyor, sokağa çıkıp bağra bağra çıplak koşucam yeter ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

11 Aralık akşamı ürünü aldığımda 13 aralık cuma kesin, hatta belki 12 aralık perşembeden bile elimize geçebilir demişlerdi. Cuma ürün gelmeyince iş 14 aralığa kaldı, derken 14ü oldu 16sı pazartesi, sonra 21ine kadar kesin dendi. 21 inde mal yok 15 ocağa kaldı dendi, 15i oldu hafta sonuna kadar bekliyoruz dendi, hafta sonu geçti salıya kadar kesin dendi, şimdi arıyorum yine bu hafta içi deniliyor, sokağa çıkıp bağra bağra çıplak koşucam yeter ya.

Yukarıda yazdıklarını neredeyse birebir yaşadım.
  • Arkadaşlar son 1 hafta sabredin olmadı paranızı geri isteyin bence ben daha parayı vereli 1 hafta olmadı yani yoksa bende alırdım paramı ger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 20 Ocak 2014; 16:12:50 >
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    harbi cinnet geliyor bana ya, 2 aydır çocuk oyuncağına çevirdiler işi.
  • ne kadar acı bi durum değil mi daha vereli bir hafta olmadı diye avutuyoruz kendimizi normalde bir malın ücreti ödendiğinde mağazaya teslim edilmesi gerekir.
  • arakdaşlar az önçe bekoyu aradım dedim bi gelişme varmı abi dedi bu ayın 20-23 arasında kesin elinde olur dedi aralık 14 de aldım ya gelsin artık üstelik parasınıda verdim yine gelmesse sokaktacıplak eylem yapcam yaa yeter artık
  • Arcelikle konustum şimdi bu ay sonu şubat başı diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • . Kafayı yiyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impossible1987 kullanıcısına yanıt
    e arkadaş arcelikle bekoya ayrı ayrımı gönderilecek makine hangisi dogru söylüyo bunların ya
  • 78burak78 kullanıcısına yanıt
    ilk partide 98 adet ürün getirebilmişler, onlarıda aralık ayında ön sipariş verenlere dağıtacaklarmış, sonraki siparişler muamma durumda şu an, gerçi o ilk 98'in ne zaman verileceğide meçhul, bi salı diyolar bi bu hafta sonuna kadar, anlamadım gitti.
  • arkadaşlar az önce beko bni aradı bilgileri istedi kac kişi istediyse ona göre gönderiyolarmış salı en gec çarşamba gönderşyorum dedi sewindim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.