Bildirim
Arch kurarken wifi-menu çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ip link
yazıp çıktısını gönderebilir misiniz? Birden fazla ağ arayüzünüz olduğundan argüman olarak birini seçmeniz gerektiğini söylüyor. Ağ arayüzü Wi-Fi kartı ise wlp2s0 gibi isimleri olabilir. Yukarıdaki komutla ağ arayüzü ismini öğrenip aşağıdaki gibi deneyebilirsiniz:
wifi-menu wlp2s0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende daha dün kurmaya çalıştım. Bendede aynısı oldu. Ben WiFi usb kullanıyorum. Çıkar tak yaptım düzeldi. O sorun WiFi aygıtı olmayınca veya algılanamayınca çıkıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 27 Ağustos 2019; 13:34:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ağ arayüzünün görünmemesi firmware'nin yüklenmemesinden dolayı olmuş olabilir. su -c "dmesg | grep -i firmware"
komutunun çıktısına bakın. "failed to load" benzeri bir şey görürseniz wireless firmware'ı kendiniz yüklemeyi deneyin. -
Bu sorun dialog programı yüklü olmadığında ortaya çıkıyordu. quote:
pacman -Q dialog
çıktısı nedir? -
Dialog olmayınca please install the dialog tarzı bir şey çıkıyor hocam.
Dialog eskiden kurulu geliyordu. Şimdi olmayınca bu sorunla karşılaşıyorsun. O zaman en basiti varsa ethernet veya USB ile bilgisayarı modeme bağla. Yoksa imaja dialog programını eklemen gerekecek.
Eeee başka ne söylüyor peki? Argüman olarak mı söylüyordu? Argüman öyle mi? Hahaquote:
Orijinalden alıntı: efec
ip link
yazıp çıktısını gönderebilir misiniz? Birden fazla ağ arayüzünüz olduğundan argüman olarak birini seçmeniz gerektiğini söylüyor. Ağ arayüzü Wi-Fi kartı ise wlp2s0 gibi isimleri olabilir. Yukarıdaki komutla ağ arayüzü ismini öğrenip aşağıdaki gibi deneyebilirsiniz:
wifi-menu wlp2s0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan 666 -- 24 Aralık 2019; 7:51:19 > -
Broadcom kartlarda bu sorun yaşanıyor genellikle. "lspci" komutu ile wireless kartının modelini öğrenebilirsin. -
ethernet ile kur kurduktan sonra bakarsın.. yine de çalıştıramazsan son çare usb stick alırsın.. ethernet iptidai ama en güzel bağlantı şeklidir hatta mümkünse evde sürekli ethernet kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton Lavey -- 29 Aralık 2019; 11:50:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X