Şimdi Ara

Arche Age Ekran Kartı Seçme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta da belirttiğin gibi Arche Age oyununda kullanılacak olan ekran kartını belirleyemiyorum.Oyunu "Yüksek Performanslı NVDIA grafik işlemci" ile çalıştırmayı seçtiğim halde hala entegre grafikle çalıştırmaya devam ediyor.NVDIA denetim masasından manuel olarak özelleştirmek istediğimde ise "Arche Age" için kullanılacak varsayılan ekran kartını seçemiyorum.Normalde tıkladığımda ekran kartlarının çıkacağı bar kilitli duruyor.
    Resimde de belirttiğim üzere bu sadece "Arche Age"de yaşadığım bir sıkıntı.Bilgisayarımdaki başka herhangi bir oyunu seçmeye çalıştığımda rahatlıkla varsayılan ekran kartını seçebiliyorum fakat "Arche Age"de bar açılmıyor,kitli kalıyor.Bu sorunu halletmemin bir yolu var mı acaba?Konuyla alakalı yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Şimdiden yardım edeceklere teşekkürler...

Saygılar.
     Arche Age Ekran Kartı Seçme Sorunu

• Aynı sorunu bende yaşıyorum şimdilik varsayılan ekran kartıni Nvdia olarak ayarladim.ama kesin bi çözüm için araştırmalarım devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum sadece Archeage'de entegre grafik seçeneği kitli ve değişmiyor diğer oyunlarda ise nvidia ekran kartını seçebiliyorum çok saçma bir sorun ne yazıkki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.