Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Hereafter stonem olmadığı için ışınlanmayı kullanamıyorum. Nereden bulabilir veya yapabilirim biraz açıklar mısınız?

2) Glider ultralight oldu fakat kullanamıyorum. Ekranda you cannot use this diyor. Ne yapmalıyım kullanabilmek için?

3) Adventure Askara energy nedir?

4) Envanteri nasıl büyütebilirim?

5) Bazı görevlerde 3 tane kutu veriyor içinden itemler çıkıyor. Her kutu farklı sanırım. Büyü direnci çok veren var galiba orayı çözemedim. Shadowplayim hangisini almalıyım?

6) Yeşil mavi ve kırmızı bişiler çıkıyor ondan 5 tane olunca şapka gibi bişi oluyor nedir onlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 7 Nisan 2015; 13:51:34 >
  • Bende Yeniyim ama elimdne geldiğince Cevaplıyım;
    1-Hereafter Stone'u Raw Stone toplayıp (Glider'ı aldığınız yeri madeni hatılayın bir kaç yerde daha var tigerspine ve mahadevidede Madenler var) Craft masalarının bolduğu ki size OCAK lazım ocagin yanına gidip Raw Stone'ları "Stone Brick" yapıcaksınız daha sonra her hangi bir "General Merchant" dan "Blue Salt Wedge" Alıp ocaga geri dönüceksiniz "3xStone Brick + 1xlue Salt Wedge" ile bir Hereafter Sotne yapabilir siniz ocakda ayrıca "3xRaw Stone=1xStone Brick" yapar.
    2- Glider'in üzerinizde (Cantanızda değil) üzerine giyili olduğuna emin olun "C" ye basarak Sağ en altta flute yada gitarin altında göreinlemi değilse buradki ok işareti ile seçiniz.
    3-Bir Quest olabilir yada bir item ne olduğunu tam bilmiyorumhttp://archeagedatabase.net/us/item/14830/
    4-Bunun için "Expension Scroll" diye bir şey var henüz çözemedim çözersem yazarım
    5-onlar Cloth- Leather- Platte istediğini seçebilirsin farklı özellikleri var bunuda tam bilmiyorum bende Archery + Shadowplayim Platte kullanıyorum
    6-Burda tam oalrak demek istediğini anlmadım nereden çıkıyor onlar questlerden mi ? mob'lardan mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor_Rebelias

Nebe serverında oynayan bir arkadaşlarımın çağrısıyla başladım. İlk 20 lvl a kadar kasmak zulümdü. Bir arkadaşımı daha başlattım. Beraber kasıyoruz şimdi. Oyun da Marianople şehrine gelene kadar sıkıcıydı ama şu anda acayip keyif almaya başladım. Tek kişi sıkıyor. Ama bol Türk oyuncu olan yerlerde oynarsanız değişir tabi. En azından kafa dengi adam bulursunuz. Beraber kasarsınız. Oyun içi skype vent raidcall vs kesinlikle şart zaman geçmiyor yoksa. Bizim tayfada yaş ortalaması 28 civarı muhabbet etmek isteyen varsa nikim Razziel oyunun derinliği karşısında çok sığ kalmış durumdayım yavaş yavaş öğreniyorum :)

Nebe'de hangi tarafta oynuyorsunuz?
  • Dahuta nuia gelin türk var :D Yardımcı oluruz
  • ben oyunu rusya serverinde oynayıp eu ya geçip 60 70 kişilik klan kurmuş bir oyuncuydum. Bırakma nedenime gelince, baya uzun süre önceydi. 2 büyük tarla 2 evim savaş gemim,traktörüm clan evim falan vardı, ben tarla koyarken ilk haritada insan yoktu o durumda kurdum, ancak bu yılbaşı mıydı cadılar bayramı mıydı bi kutu düşüyordu, adamlar kutu bugunu bulmuştu, bir sabah bi kalktık millet divine falan takılıyor, chatte linkleniyor falan.Bir hafta bekledim, baktım hiçbir önlem alınmadı, oyunu bıraktım. Çok güzel bir oyundu ama hiç ettiler yine teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

ben oyunu rusya serverinde oynayıp eu ya geçip 60 70 kişilik klan kurmuş bir oyuncuydum. Bırakma nedenime gelince, baya uzun süre önceydi. 2 büyük tarla 2 evim savaş gemim,traktörüm clan evim falan vardı, ben tarla koyarken ilk haritada insan yoktu o durumda kurdum, ancak bu yılbaşı mıydı cadılar bayramı mıydı bi kutu düşüyordu, adamlar kutu bugunu bulmuştu, bir sabah bi kalktık millet divine falan takılıyor, chatte linkleniyor falan.Bir hafta bekledim, baktım hiçbir önlem alınmadı, oyunu bıraktım. Çok güzel bir oyundu ama hiç ettiler yine teşekkür ederiz.

Katılıyorum Trion oyunla hiç ilgilenmiyor adamlara Patron status alıcam sisteminizde problem var master card'tımı payment methotuna eklemiyorum diyorum adamlar yardımcı olmuyor paramı kazanmak istemiyolar amaçlarını anlasam :)

• Atreides52 kullanıcısına yanıt
    sen yine iyiymişsin. ilk zamanlar kredi kartı ile patron alınmıyordu, kartları kabul etmiyordu. Aradan 3-4 ay geçti, sorunlu dönemde patron çekmeye çalışanlara bedava verdiler patronu, 6 aylık beleş patron alan biliyorum clanda.
  • quote:

ben oyunu rusya serverinde oynayıp eu ya geçip 60 70 kişilik klan kurmuş bir oyuncuydum. Bırakma nedenime gelince, baya uzun süre önceydi. 2 büyük tarla 2 evim savaş gemim,traktörüm clan evim falan vardı, ben tarla koyarken ilk haritada insan yoktu o durumda kurdum, ancak bu yılbaşı mıydı cadılar bayramı mıydı bi kutu düşüyordu, adamlar kutu bugunu bulmuştu, bir sabah bi kalktık millet divine falan takılıyor, chatte linkleniyor falan.Bir hafta bekledim, baktım hiçbir önlem alınmadı, oyunu bıraktım. Çok güzel bir oyundu ama hiç ettiler yine teşekkür ederiz.
    Apex'in satışı durdurulduğu vakit millet apex dupe' layıp 1 yan karakterlerde depoladılar 1 ay sonra elden çıkarıp epic item basanlar oldu. şahsen 2 tane epic ring görmüştüm.

• Trafalgarrrr kullanıcısına yanıt
    bilsem o gün bırakırdım demekki.. Arada bow görüyorduk herkes hurraaa diye adama helal kaç g diye yazmaya başlıyordu direk.. Güzel günlerdi, zevk alıyordum oyundan. Gerçekten bir mmo oyununun verebileceği çoğu şeyi veriyordu, korsan adasına kadar, balıkçılığından uçmasından deniz altından kale savaşlarından atlarından farmından upgradesinden dungeonundan zevk aldığım bir oyundu. Hiç ettiler sadece, yazık oldu.
  • quote:

bilsem o gün bırakırdım demekki.. Arada bow görüyorduk herkes hurraaa diye adama helal kaç g diye yazmaya başlıyordu direk.. Güzel günlerdi, zevk alıyordum oyundan. Gerçekten bir mmo oyununun verebileceği çoğu şeyi veriyordu, korsan adasına kadar, balıkçılığından uçmasından deniz altından kale savaşlarından atlarından farmından upgradesinden dungeonundan zevk aldığım bir oyundu. Hiç ettiler sadece, yazık oldu.

Dungeon'lar kısmını geçersek ( baştan aşağı bug) geri kalanında haklısın çok zevkliydi lakin yanlış firmanın elinde hiç oldu ama yinede bunların hiç biri oyunu bırakmama sebep olmadı ta ki hayvan gibi goldu götürüp crafting'e yatırana kadar :) ve bunun peşine çevremdeki insanlarda bırakınca bi daha dönüp oyunun yüzüne bakmadık .

• quote:

sen yine iyiymişsin. ilk zamanlar kredi kartı ile patron alınmıyordu, kartları kabul etmiyordu. Aradan 3-4 ay geçti, sorunlu dönemde patron çekmeye çalışanlara bedava verdiler patronu, 6 aylık beleş patron alan biliyorum clanda.

hocam ohaa yaa bu firma ne pislik bir şeymiş
  • Janudar Serverinde oynamak isteyen arkadaşlar pk guildimiz vardır , bilgi için mesaj atabilirsiniz. nuian-elf tarafında The ArchDevil's diye kurduk , The ArchAngel's dağıldıktan sonra , mesaj ile ulaşırsanız sevinirim
  • Oyuna bence bi şans daha verin arkadaşlar. Yeniliklere bir bakın. Ben 2-3 ay bıraktım tekrar geri döndüm bu hafta. Gayet iyi gidiyor. Ayrıca Kyprosa West gelirseniz paslaşabiliriz.
  • hala oynanabilir Kyprosa serverindeyim
  • Archeage'de Orchidna (Ayrıca AH üzerinden tercih ederseniz Shatigon, Kyprosa, Aier* notu okuyunuz) gold satıyorum, tamamen el emeği ile yapılmış oyuncu olarak kendi kastığım golddur.
    Oyuncudan oyuncuya direkt ve temiz satış yapmaktayım. Daha önce de satmıştım elimde bir miktar oldu yine, referanslarımı inceleyebilirsiniz. 3000g'a yakın stok vardır.

1000g 70tl şeklinde düşünüyorum.(Yabancı siteler dahil piyasayı araştırdım en düşük fiyatı verdim) En düşük 500g şeklinde alım yapabilirsiniz.

NOT : Orchidna'da direkt trade ile elinize satın aldığınız miktar geçecektir. 1000g=1000g
    Aynı AH'yi kullanan Kyprosa, Shatigon ve Aier serverlardan satın almak isterseniz AH %10 keseceği için elinize 900G geçmektedir. Orchidna harici serverlardan satın alacaksanız bunu göz önünde bulundurunuz.

Satışı havale üzerinden yapabileceğimiz gibi sitelerin aldığı komisyonları karşılamanız halinde gittigidiyor/sahibinden(get) gibi güvenli alışveriş sağlayan sitelerden de satış mümkündür.(Sanalpazar dijital satış imkanını kaldırmış sanırım)
    Dh ve sanalpazar alışverişlerimi, referanslarımı inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=13983
    http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=484034&auction_id=42384362&name=SNIPER-ELITE-3-STEAM-KEY

İletişim ve sorular için bana pm ile ulaşabilirsiniz.

• 1 k gold 35 Tl'ye satıyorlar şuan hocam isterseniz size satabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beldekent

1 k gold 35 Tl'ye satıyorlar şuan hocam isterseniz size satabiliriz

Malesef ticaret yapmıyorum, kendi goldumu satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beldekent

1 k gold 35 Tl'ye satıyorlar şuan hocam isterseniz size satabiliriz

Dediğiniz durum ban sebebedir. Oyunda tl ile gold alanların çoğu ban yedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar oyunda payment iptali nasıl oluyor acaba.Birkaç aydır para ödüyomuşum yeni farkettim fakat glyph paymenttan iptal edemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • solo ilerlenen dungeon yapılan bi oyun varmı önerebileceğiniz
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.