Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aier server ında apex satıyorum acil paraya ihtiyacım ar 3 apex i 50 tl ye satıyorum.apex i aier serverında alıp kullandıktan sonra herhangi bir serverda kredinizi kullanabilirsiniz illa aier serverında oynamanıza gerek yok
  • yahu oyun geçen gün patch indirmek istedi 9gb patch indirdim. yüklendi. decompress işlemini de yaptı. sonra bugün girmeye çalıştığımda yine aynısını indirmek istiyor ne saçma şey :S
  • Beyler oyuna 19 eylulde free kullanicilara acildigi gun baslayip ocak gibi birakmistim. Suan ne durumda oyun serverlar ilk zamanlardaki gibi dolu mu. Tatilde tekrar baslamayi dusunuyorum. Apex fiyatlari ne durumda oyunda. Oynayan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun artık kalabalık değil. Apex serverdan servera değişiyor ben Nui deyim Nui de apex 550-600G. Keşke p2w olmasa idi :(
  • Oynanmaz artik

• Arkadaşlar oyunda 50v50 filan varmış bütün oyun için 3 gb ram yeterlimi ? low vs farketmez.
  • birde ilk 9 gb indi sonra update dedi yine 9 gb iniyor hobaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Oynanmaz artik

Kyprosada oynuyorum yeni başladım, gayet oynanabilir bir oyun. Online sayısı da tatmin edici gözüküyor.
  • Oyunda hala ticaret craft vs premiuma bağlı dimi? Rus serverında oynamıştım. En iyi setler craftlanarak elde ediliyordu. Onlar içinde bişey pointi lazımdı premium almadanda imkansızdı onları yapmak. Hala aynı mı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

quote:

Oynanmaz artik

Kyprosada oynuyorum yeni başladım, gayet oynanabilir bir oyun. Online sayısı da tatmin edici gözüküyor.

Her ay o kadar para verirseniz oynarsınız. Tek kalabalık o sunucu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

quote:

Oynanmaz artik

Her ay o kadar para verirseniz oynarsınız. Tek kalabalık o sunucu.

Tamam siz beleş oyunlara devam edin.

• Selamlar arkadaşlar.Neverwinter'da 60 seviye karakterim var.Sizce nw de davam mı edeyim yoksa archeage'e bir göz atayım mi?Şimdiden teşekkkürler.
  • kyprosa serverı kalabalık

oyun size göreyse süper bi oyundur.değilse kötüdür.oyunu fazlaca eleştirenler yanılıyor.8aydır yoğun şekilde oynuyorum.tam bana göre başka bi oyun yok
  • Merhaba arkadaşlar 2 kişi başlayacağız ücretsiz olarak hangi sw başlayalım ? Birde okçu ve warrior hangi ırk olalım?

9 gb indi yeni patchler başladı daha çok atacak mı?

• Ücretsiz oynayacak arkadaşlar hiç başlamayın daha iyi oyun ücretsiz versiyonunda oldukça kısıtlı.Oyunda çoğu şey labor puanı ile yapılıyor ki bu puan da ücretli ve ücretsizlerde nasıl birikiyor bi göz gezdirmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Ücretsiz oynayacak arkadaşlar hiç başlamayın daha iyi oyun ücretsiz versiyonunda oldukça kısıtlı.Oyunda çoğu şey labor puanı ile yapılıyor ki bu puan da ücretli ve ücretsizlerde nasıl birikiyor bi göz gezdirmenizi öneririm.

Oyunda para harcayanların elde ettigi her seyi para harcamadan elde edebilirsiniz. 800g a 1 aylık patron alınabilmekte. 50 lvla kadar görevlerden gelen paraları biriktirip daha sonra farm cart alırsanız ve bu farm cartla ticaret yaparsanız patron alacak parayı biriktirmeniz zor degil. Ama bu süreçte labor birikmesi icin online kalmalısınız.

• rift de bu şirketin oyunu rift nasıl bir oyun güzel mi ben karakterlerin yürüyüşüne uyuz oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Ücretsiz oynayacak arkadaşlar hiç başlamayın daha iyi oyun ücretsiz versiyonunda oldukça kısıtlı.Oyunda çoğu şey labor puanı ile yapılıyor ki bu puan da ücretli ve ücretsizlerde nasıl birikiyor bi göz gezdirmenizi öneririm.

peki başlamayacaksak online oyun öneri var mı guild wars 2 sıktı.eso iyi değil
  • Europe Janudar Nuia The ArchDevils guildimize beklerim.Serverin EN KALABALIK ve EN GÜÇLÜ TÜRK GUİLDİYİZ. 90 kişi olan guildimiz pvp guildidir.. Kesinlikle küfür olmayan guildimizde yaş ortalaması 27-28 dir katılmak isteyen arkadaşlar ulaşabilirsiniz.''Seviyeli'' oyuncuları bekleriz. Büyük abilerimizi , kardeşlerimizi beklerim aramızda eşleriyle oynayan abilerimiz vardır tek kuralımız küfür edilmemesi ve saygı çerçevesinde oyun oynayabilmektir.

Oyun içi iletişim : Rimonne

İstanbul buluşmasıda gerçekleştirdik :)

https://www.youtube.com/watch?v=kLAwDqu1Fb8

https://www.youtube.com/watch?v=QXcY1KJFSc4

• quote:

Orijinalden alıntı: Beldekent

Europe Janudar Nuia The ArchDevils guildimize beklerim.Serverin EN KALABALIK ve EN GÜÇLÜ TÜRK GUİLDİYİZ. 90 kişi olan guildimiz pvp guildidir.. Kesinlikle küfür olmayan guildimizde yaş ortalaması 27-28 dir katılmak isteyen arkadaşlar ulaşabilirsiniz.''Seviyeli'' oyuncuları bekleriz. Büyük abilerimizi , kardeşlerimizi beklerim aramızda eşleriyle oynayan abilerimiz vardır tek kuralımız küfür edilmemesi ve saygı çerçevesinde oyun oynayabilmektir.

Oyun içi iletişim : Rimonne

İstanbul buluşmasıda gerçekleştirdik :)

https://www.youtube.com/watch?v=kLAwDqu1Fb8

https://www.youtube.com/watch?v=QXcY1KJFSc4

hocam oyuna tekrardan sıfırdan başlayacağım da gelebilir miyim guilde?

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.